F1 Total 2011

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az F1 Total Team is elkészítette 2011-es modját! Ha érdekel olvass tovább!
Sziasztok!

Először is szeretnék bemutatkozni. Az igazi nevem Borbély Roland. Nyúlon élek és itt is járok iskolába, a Pilinszky János Általános Iskola 6. osztályába. Szerintem ennyi elég is magamról térjünk át a lényegre.

A modot az F1 Total Team (a mod nevéből is kiderül) készítette rFactorra. A kocsik még elég kezdetlegesek, pár autón látszik hogy nem a profik közé tartozik a csapat. Pl. a Renault-nál a kocsi 2011-es, de még a tavalyi kis bütyök megvan a kocsin( a képen látszik). A HRT, a Williams és a Force India autója sikerült a legjobbra így első ránézésre. A modnak már van 2. verziója is van ami SP2 nevén van. Ebbe csak pár sisak festés új és talán a fizika ahogy én láttam, bár nem sok idei sisak van. Pl.: Narain Karthikeyan akinek Chandok 2010-es sisakja van berakva, de sok embernél van 2010-es. A modhoz TrackPack is van már amiben 5 pálya található. A festések jók, a fizikára sem lehet sok panaszunk. A hangok jók de azok Fsone modból valók. Összességébén, ahhoz képest, hogy ez egy éveleji mod nagyon jól sikerült. Az MG csapat is kiadott egy modot, az jobban sikerült mint ez, de az sem a legjobb még. A modot(SP1), a mod 2. verzióját(SP2) és a TrackPacket megtaláljátok a Letöltések között, de mellékelve vannak a cikkhez is. A modról az írás alatt van 12 kép a 12 csapatról!


  


 
 

 

 
 



 

  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei