F1-S-R bemutatja: F1 1993

  • DaiMOn
  • 2009-12-16 16:33:05
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az F1 Sim Racer csapata közzétett egy új vidót, melyben a hamarosan rFactorra megjelenő, az 1993-as Formula 1-es évadot feldolgozó modjuk LE verzióját csodálhatjuk meg akció közben.
De hogy pontosan mit is jelent az LE verzió? Ez tulajdonképpen egy ligamod (LE=League Edition), amelyben minden autó egységes fizikai tulajdonságokkal van felruházva. Ez a verzió tehát elsősorban a ligákat célozza meg, de a VirtualR információi szerint a az F1-S-R dolgozik egy realisztikus változaton is, ahol minden egyes autó reális fizikával rendelkezik.

Az 1993-as év egy korszak lezárása volt a Forma 1-ben, hiszen ez volt az utolsó szezon, amikor a versenygépek aktív felfüggesztéssel és blokkolásgátlóval voltak felszerelve. Az évadot egyébként végig Alain Prost uralta a Williams csapattal karöltve, begyűjtve ezzel mindkét világbajnoki címet.A mod megjelenésének időpontjáról egyenlőre nincs pontos információ, de amint kikerül a világhálóra értesíteni foglak titket.
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei