F1 RFT 2012

  • Birkuc
  • 2012-12-02 11:00:00
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Immáron a 6. éve ez, hogy Sompir kiadja a világ egyik legkiválóbb, az aktuális F1 szezont prezentáló modját.


2012.12.02.

Idén kicsit korábban jött a mikulás, hisz megjelent a várva várt 2012 -es modifikáció, így tehát most már publikusan is mindenki eldöntheti hogy mennyire volt rá érdemes várni, az alkotó egyébként azt javasolja hogy korábbi RFT -ktől mentes rFactorra érdemes telepíteni, de bővebb leírást a használatához itt találtok: >>> LINK <<<

2012.09.18.


Elkészült hát a nagy mű, a motorok felbőgnek, Sompir pihen. A galériánk is teljes, immáron megtekinthetitek az utolsó 3 autó képeit is. A hivatalos ligaszezonok is hamarosan kezdetét veszik, például idén egy külön az idősebb játékosokat tömörítő mezőnnyel is. Sőt már Ti is játszhatnátok az aktuális hungarikummal (ami nem úgy mint tavaly várhatóan azonnal publikus lesz), ám egy váratlan dolog miatt ez még kénytelen-kelletlen tolódik egyelőre. De ami késik, az mint tudjuk sosem múlik!

2012.08.09.

Máris új fejlemény történt, nem is akármilyen, publikálásra került ugyanis a modifikáció próbaváltozata, amely a már elkészült fázisban lévő tartalmakat nyújtja, és talán már a teljes verzióra sem kell sokat várni, ami vélhetően az rFactor 2 -re is érkezni fog, és addig is amíg töltögettek, íme a hivatalos trailer videó:
2012.07.31.

Bő 2 hónap elteltével egy kis helyzetjelentés: azóta újabb 8 csapat készült el (lásd galéria!) így már csak 3 van hátra, maga a mod megjelenése pedig Sompir elmondása alapján leginkább attól függ majd, hogy mikor tud rendesen beindulni a soron következő ligaszezonja.

2012.05.25.

Sompir sikertörténete tovább folytatódik, mindent egybevetve már 6. éve fogja elkápráztatni hűséges táborát, az alkotó pedig megpróbálja a lehetetlent, ismét rálicitálni az előző munkájára, maga a projekt ütemterve ezúttal viszonylag rövidebb lehet, 3-4 hónapon belül akár már publikus kiadást is kaphatunk belőle, és vélhetően előbb-utóbb most is multiplatform lesz a sokak által várt modifikáció, elsőként pedig a 8 év után futamot nyerő Williams autója készült el, ahogy az a cikkhez csatolt új galériában is látható!

2012.04.22.

Sompir hosszú idő után adott ki nagyobb volumenű kiadványt, ami történetesen a címszereplő modifikáció SimBin (Race07, GTR Evo, Race On, STCC TG stb) átirata (KÉP), külön a mod és a pályacsomag, telepítési információkat pedig a letöltési oldalon találtok. Ezen kívül az rFactor 2 kiadás is megvalósulhat még.

2011.12.30.

Nem sokkal később pedig máris egy nagyobb javítócsomag érhető el a letöltési oldal Patch linkjén, az alkotó továbbá a szerveres fagyások ellen azt javasolja, hogy az online játék során kerüljétek a KERS, DRS valamint az rFDynHud pluginok használatát.

2011.12.21.

Sompir úgy döntött hogy nem húzogatja a mézesmadzagot tovább, és publikálta idei teljes művét épp ahogy eredetileg is tervezte, a sorozat rajongói tehát a 2011 -es évad mellé is tehetnek most egy pipát, a letöltési idő alatt pedig érdemes a kapcsolódó linket követve elolvasni a tájékoztató leírást is, a modifikáció mellé pedig a DRS féle pályacsomag lett mellékelve. Sok sikert!

2011.11.07.

Kiadásra került az egy csapatot (Mercedes) és egy pályát (Monza) tartalmazó, az alapjátékot is tartalmazó Demo verzió, melyben többek között a KERS és DRS rendszereket is kipróbálható, utóbbi a valós olasz futamhoz hasonlóan 2 szektorban használható (a pontos működésükről olvasd el a cikkhez csatolt letöltéshez mellékelt leírást). És ha ez még nem volna elég, Sompir a 94.247.88.21 IP címen egy publikus szervert is indított, ahol az igazán jó köridőket elérők akár a ligájába is felvételt nyerhetnek! A teljes kiadásig érjétek be ennyivel, jó játékot!

2011.10.27.

Időközben kiszivárgott egy nem publikus kiadás, de úgy tűnik a hivatalos megjelenésre sem kell már sokat várni, és az idei verzióban is számíthatunk néhány extra újításra az elődökhöz képest, ilyen lesz például a showroom: >>> LINK <<<

2011.08.07.

Legszemfülesebb olvasóink a galériában talán már észre is vették, hogy bizony elkészült az összes autó, de még a Safety Car is, tehát Sompir feltehetőleg hozzá láthat a mod összeállításához, más kérdés hogy az esetleges publikálásról szemlátomást továbbra sincs konkrét információ...

2011.07.21.

Ismét eltelt szűk 2 hónap, és bár még nem készült el az autócsomag, mivel mindössze 2 csapat: a Williams és a Mercedes van hátra (no meg a biztonsági autó), mondhatni karnyújtásnyira került az út vége, és vélhetően még a nyáron nagyjából el is készülhet az idei kiadvány, kérdés változott e az alkotó terve a kiadásról március óta (lásd első bejegyzés)...

2011.05.31.

Utolsó jelentkezésem óta cirka 6 hét telt el, és éppen ennyi autó készült el, aki nem hiszi járjon a galériába! Amennyiben Sompir ilyen tempóban folytatja a munkát, várhatóan a nyár közepe környékén már készen is lesz a nyers autócsomag.

2011.04.13.

Phung_mester feltett pár kérdést Sompirnak, melyekre Imre készséggel válaszolt, íme a GPH exkluzív interjúja a mesterrel:

1. Egy jó modot meghatározza többek között a fizika. Erről szeretnék érdeklődni. Mit várhatunk a 2011-es fizikától, a mostanihoz képest (F1RFT2010) milyen lesz a vezethetősége?

"Igen, az egyik legfontosabb szempont a fizika. Igaz, hogy a 2009 és 2010 es modban szándékosan eltértem a szokásostól, de most a 2011 esben sokkal közelebb lehet vinni a valóságoshoz, mert sokkal több információhoz jutottam. Jelenleg a 2011 fizika tesztelés alatt áll, melyben a gumikopás már hasonlít a valóságoshoz. A tapadáson és az egyensúlyon van még mit dolgozni. A kanyarsebességek és a végsebességek már közelítik a valóságost. a köridők mégis eltérnek. Ez lehet pálya hiba is, hiszen a pálya hossz nem azonos a valóságossal. Sokszor 100 méter vagy annál nagyobb a különbség néhány pályánál, főleg a konvertáltaknál. A 2011 es modban lesz már Single mód is, Tehát minden autó más-más fizikával és motorral lesz ellátva. valamint a ligamódban lehet majd használni a 8 motoros szabályt és lehet alkalmazni online bajnokságban, hogy kötelező legyen a lágy és kemény gumi használata. igaz ez nem fog látszani a gumi festésén, de a megfelelő ellenőrző szoftver már kész van. A DRS még csak grafikailag működik, de még nincs teljesen kifejlesztve.  Véleményem szerint a vezethetőség az erősen szubjektív megítélés alá esik, ugyan úgy, ahogy a fizika sajátossága is. Ami fontos egy fizikában, hogy a kanyarsebesség , a végsebesség, gyorsulás és a fékezési körülmények azonosak vagy inkább hasonló legyen a valóságoshoz. ehhez hozzátartozik az állíthatóság (setupolás)."

2. A Maszosz oldalán látható a DRS, melyet Ön csinált meg másodjára. Megoldható az rFactorban, hogy a játékban is elérje azt a hatást mint a valóságban?

"Csak beépülő pluginnal lehetne elérni vele az igazi hatást. Egyenlőre ezen még dolgozok. Ahogy fentebb is mondtam , egyenlőre grafikailag működik még. A sok hacker, aki a csalás programokat készítik, nem értem, hogy miért nem éppen a kers megoldáson ügyködnek? Az ISI is jelezte volna ha lenne kész pluginjuk, de olyan érzésem van, hogy ezt csak a rfactor újraprogramozása után lehetne csak megoldani. De már az is nagy siker lenne, ha ezeket a mondatokat olvasnák az illetékesek, hátha ihletet kapnak."

3. Egyre több emberben merül fel a KERS megoldhatósága az rFactoron
belül. Ez lehetséges?

"Az rFactor motorja nincs erre felkészítve. Egyedül a Boost hatás az, ami befolyásolja interaktívan az autó működését, de abban is csak a motorteljesítményre van hatással, ami az élettartamát erősen befolyásolja. Létezik néhány mod, melyben hirdetik a kers működését, de az csak becsapja a kezelőket, hiszen úgy vannak elkészítve, ha tovább nyomja valaki azt a bizonyos kers gombot a kelleténél, akkor könnyen leég a motorja. Ez a kezdetleges megoldás nem a kers hez és nem is a DRS-hez való, szóval itt más utat kell keresni. Ezen is dolgozunk."

4. Olvashattuk, hogy nagyobb figyelem lesz fordítva egyes alkatrészekre. Ebből kifolyólag nagyobb teljesítményű gép kell majd az RFT 11-hez?

"Nem! Sőt. Teljesen új és most már hasonló sisakok lesznek a modban, ami eddig egyetlen egy modban nem volt még látható. Köszönhető ez DaiMonnak, aki elkészíti nekem a sisak festéseket és az ő sisakjait használva a 2011 es formákhoz lesznek elkészítve. Szóval, minden pilóta saját sisakját kapja. A kormányok is fejlesztve lesznek. Főleg a kéz a kormányon, ahol még a varrás és a gyűrődés is látható lesz a kesztyűn. itt is sokkal élethűbb lesz a vizuális élmény. Az LMT modját látva az oldalon, azt igen sokan dicsérik. Hát annál sokkal jobb grafikai kidolgozottsága lesz az F1RFT modnak. Mivel a 2010 es modban 6-7 db 1024x1024 es textúrákkal dolgoztam, addig a 2011-es modban összesen 3! db 2048x2048-as textúrákra állok át. Ez a módszer kb 15-20 FPS növekedést jelent a 2010 es modhoz képest. Ráadásul a textúra minőség javulni is fog. Összesítve, nem kell erősebb gép a 2010 -eshez viszonyítva. A látvány viszont megérdemli, hogy dx9-ben használják."

5. Ha esetleg kiadásra kerül az rFactor 2, még a modifikáció befejezése előtt, az rFactor 1-re készült mod befejezésre fog kerülni?

"Mindenképpen elkészítem Rfactor 1-re., ami alapja lesz az rFactor 2-es modnak, függetlenül attól, hogy mikor adják ki az rf2-t."

6. Mindenki várja már az rFactor 2-t. Milyen újításokat lehet majd látni az rFactor 2-ben, amit az első részben eddig nem láthattunk?

"Aki figyelte az eddigi rfactor 2 fejlesztéseket és promo videókat a, az már tudja milyen fontosabb újítás lesz benne. Röviden. Nem csak napszak viszonyok változásai lesznek benne, hanem az időjárás változásai is, melyet minden pályához be lehet programozni, hogy pl Malájon melyik körtől  essen az eső és mikorra fejezze be. A felszáradási körülmények is újításba kerültek, ahogy az F1 Challenge játékban is van. Száraz időben az ideális ív gumírozott része jobban tapad, illetve esős időben ez éppen fordítva fog működni. A felgumírozott rész fog jobban csúszni . Ennek grafikailag is lesz hatása. Újítás lesz még , hogy a gumik kopása grafikailag is jelentkezni fog, illetve egy hudon keresztül interaktívan látható lesz a gumik hőmérséklete és tapadási felületének grafikai kijelzése, ami a setupolásban fog sokat segíteni. Ráadásul a gumik, visszahordják a pályára a salakot , fűcsomókat is , ami a gumi felületén is látható lesz. A grafikai ránc felvarráson az is értendő, hogy az autók már nem cube-mapot használnak a tükröződő felületekhez, hanem valós tükröződési effektus fog működni, ami nagyban feldobja a grafikai minőséget."

Az interjúalanynak ezúton is köszönjük a rendelkezésre állást!


2011.03.29.

Mindenképpen jó hír, hogy Maglódi Imre alias Sompir idén is elkészíti az aktuális F1 szezont feldolgozó modifikációját, és mint az a képgalériából is kiderül 1 autó (Renault) már el is készült, optimális esetben pedig már a nyáron kézhez kaphatnánk a modot...de a feltételes mód nem véletlen, ugyanis rá kell térnünk a dolog negatív oldalára is: az már tavaly is jól érzékelhető volt, hogy az alkotó félig-meddig elvitte munkájának gyümölcsét az elüzletesiedés irányába, idén pedig ez a faktor csak még tovább látszik erősödni, tekintve hogy ennek függvényében a nagyközönség Sompir ligájához képest csak jókora eltolódással kaphatja majd kézbe ezt a remekművet a dolgok jelenlegi állása szerint, na de álljon itt maga a kiadó kinyilatkoztatása illetve személyes álláspontja:

"Ez a mod új UVmappal készül és bizonyos elemek jóval részletesebben lesznek kidolgozva (pl. Kéz a kormányon), Új sisakokat kapnak a pilóták, mely textúrák és egyes sisakmodellek DaiMon keze munkája. A mod 2011 július környékére készül el, melyet CSAK Az F1RFT liga használhat. A publikus kiadása decemberre várható, mely erősen függ a szponzori háttértől. Hivatalos kiadás után már más liga is használhatja. Addig a szerzői jogi védelem értelmében más ligák nem használhatják. Még az egyes részeit sem engedélyezem felhasználni idegen liga modjának kiegészítéséhez.

A modot késziti: sompir"
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások96  
12 >

GTEPRO

2012-11-25 21:22:45 [96]

Ha csinálnak trackpack-et légyszives Spába kellenének 2012-es rázókövek, de austinból se a már meglévőt rakják be légyszi. Monacót is fel lehetne javítani, a Mirebau kanyar felé túl hamar fékez.

laci1969

2012-10-22 08:21:41 [95]

Legalább valami megjelenési időpont lenne , mert ez így katasztrófa !

beri73

2012-10-20 12:00:24 [94]

Eggyátalán az idén megjelenik?(RFT 2012)???

patrek09

2012-09-20 18:29:21 [93]

Ugyanolyan rossz lesz mint az elődjei...

dono

2012-09-11 21:10:40 [92]

Nem vagyok én olyan...

karamazov

2012-08-28 22:32:51 [91]

Offba írtam mert valamelyik admin fenékbe billent , a végén kapok egy jelet vagy mit

dono

2012-08-28 20:51:06 [90]

Most nem is csak a '12-es demóra gondoltam,eddig mindig volt egy kisebb-nagyobb hiba és most én tényleg nem akarom szidni,mert egyedül azért így is nehéz ilyen kariberű modot csinálni.Az LMT-t csak úgy példának hoztam fel (am a 2010-esre).Az rFactorra meg nem csak 2 mod van évente hanem annyi a "prémium" F1-es,ki lehetne próbálni más kategóriákat is szerintem mert sok érdekes széria van ...
Én csak keresem,hogy hogyan lehetne népszerűsíteni az oldalt,nem is eredménytelenül pl.: Facebookon is megosztottam és a 672 kedvelés helyett estére már 676,tehát legalább ott van még 4 ember aki olvashatja az oldal híreit.

karamazov

2012-08-28 19:19:36 [89]

RFT 2012 demo tehát nem teljes értékű modifikáció , ha mindenképpen RFT-vel szeretnél példát statuálni akkor inkább maradjunk a 2011esnél vagy korábbi RFT modnál , szerintem ez így fair . LMT : a Formula 1 2010-esre modra gondolsz vagy esetleg másik projectjükre .
Challenge számomra ott zárult le , hogy Birkuc 2006-2010 . rFactor meg kitudja de egész évben két mod elég kevés , de ameddig nincs másik sok választásunk sincs , max lelehet porolni a régi top modokat . Hu kicsik – nagyok izé-hozé Miért nem kapnak teret ? Fel vannak töltve a modok tehát kapnak publicitást ha egy mod jó az emberek fel emelik , ha nem meg természetes módon kihal az érdektelenség miatt . De körbe – körbe járkálunk ebben a témában

dono

2012-08-28 13:11:53 [88]

Az RFT-ben mondjuk a modellekkel és egyebekkel nem is volt gond,az hogy pedig 100%-ban saját munka az tényleg tiszteletet érdemel.Csak annyi a probléma vele,hogy egy közepes hibától már nem az igazi,pl.: Mikor láttál olyat hogy az LMT-ben egy sima kanyartól szétesik a felfüggesztés?
A Letöltésekről:
Elvileg a GP Hungary támogatja a hazai kezdő modereket,USER mod néven,ezekhez a modokhoz hozzátartozik,hogy nem mindig megfelelő a minősége.Csak az töltse le,akit érdekel.A letöltéseknél megpróbálok a lehető legtöbb információt adni,van ahol van hozzá videó,képek és terjedelmesebb leírás.De azzal mit lehet kezdeni ha csak a mod nevét,készítőjét és a letöltési linket kapod meg? Nem sok semmit,az ilyet általában törlöm is.
Az rFactorról: Az F1 Challange-nek sem lett vége amikor kijött az rFactor.Emlékszetek? 2009-ig az F1C volt az oldalon a vezető szimulátor,csak azután vette át a helyét az rFactor.Tehát 3 év után,ma néhány oldalon azt írják hogy az rFactor 1-nek még van 3 éve,ez akkor is igaz,hogyha közben megjelenik az rF2 vagy valami más.
A modderekről: A nagyok se mind hagyják abba a fejlesztést,sőt egyre többen látják,hogy az rFactor2 megjelenésének késése miatt ésszerű még az első részre is csinálni valamit.Lásd az új Porsche GT3-at vagy pl.: az RFT is.A "kicsiknek" pedig ott a lehetőség hogy fejlődjenek és most nem azokra gondolok akik 5 modbol semmi saját munkával ollóznak össze valami tákolmányt,amit még egy ugyan ilyen ugyanígy használ fel,hanem azokra akik már 2-3 éve kezdték és értenek is hozzá,akik tényleg a nagyok miatt nem kaptak sok helyet eddig.

karamazov

2012-08-27 10:16:26 [87]

Egyet értek veled , vagy ha nem is RFT minőség de saját legyen , ami saját az eleve megérdemli a tiszteletet . De ilyeneket láttam Codemasters autók kacsa csőrrel megtoldva , de a kacsa csőr már más színű . RFT modellek új skinel ami félig meddig van kész , RFT kormányok , LMT karok a pixel parádéban . Codemasters egy teljesen más game ahogy mondtad arcede , fun game ami egy más célközönséget szolgálhatna ki ha 100%osan működne . 2011-es rosszabb lett mint a 2010-es , talán majd most A feltöltéseket meg ha lehetne állathatnátok egy kicsit bővebb információval , kép stb akkor mindjárt tisztábban látna az ember és amit nem tart megfelelőnek nem fáradna a letöltésével . Remélem ezzel nem bántottam meg senkit a GPH szerkesztői közül , a véleményemet építő jelegű kritikának szántam és nem támadásnak .

NorbiLordi

2012-08-26 20:49:33 [86]

Teret kapnak a kisebbek, addig oké, de eléggé elhanyagolható minőségű "modok" születnek. Oké, próbálkoznak a hazai emberek, de ezek a sufni cuccok nem fogják életben tartani az F1C-t, rFactorra pedig ott az RFT, FSone, LMT, és társai. Bizzuk ezt inkább a profikra, a kisebbek majd akkor jöjjenek elő ha már nem csak egymást kopizzák hanem előállnak valami eredetivel is. Körülnéztem mik kerültek fel mostanában az oldalra letöltésként, 80%-át ki lehet dobni a kukába, neveket nem akarok mondani. Nem akarlak dono kritizálni, de előbb jobb megnézni mit akarunk felrakni.

Codemasters pedig arcade, az volt, az most,és az is marad. Ha valakinek nem tetszik ne játszon vele, és akkor nem fordul fel a gyomra. RFT pedig nem véletlen van sztárolva, Sompir kiváló munkát végez, ráadásul egyedül, ami igazán szép teljesítmény, kár bele kötni.

Uff.

karamazov

2012-08-24 23:37:49 [85]

Ha a nagyok másra fejlesztenek az emberek követni fogják őket . Ha lesz valami más miért lenne szükség az rF-ra pld Sompir másra fejleszt vagy International Pro Modding , vagy MMG stb. Ha ők áttérnek azért térnek át mert a másik program jobb . Akkor ki választana egy gyengébb modot a gyengébb rF-ra ? Azt mondtam , hogy „lassan ki fog halni” nem holnapra vizionáltam , de remélem minél hamarabb bekövetkezik a váltás . Egyébként ha egy csapat nem tudott labdába rúgni eddig szerintem ezután sem fog , olyan moderekre meg végkép semmi szükség nincs akik mások tollával ékeskednek . Láttam képeket egy két idei F1-es modrol néhányat unalmamban ki is próbáltam egyiket sem szeretném megnevezni . De általában eltorzult mutációi az RFTnek , LMTnek vagy a Codemastersnek . Amik csak csak arra jók , hogy ha valaki nem ismeri az rF-t és ezek közül a torz modok közül probál ki egyet biztos elmegy a kedve attól , hogy újra kiprobálja az rF-t . Persze ez a magán véleményem , de én biztosan nem adnék teret ezeknek a modoknak . Te nagyon kemény kritikával szoktál illetni nem egy modot vagy játékot nem értem miért véded ezeket .

dono

2012-08-24 14:33:17 [84]

Hát még egy jó ideig biztos nem fog kihalni az rFactor,mert hát ugyan a nagyobb csapatok elkezdenek az rF2-re vagy valami másra fejleszteni,így ugyan tőlük nem igazán fogunk már látni az első részre modokat,de éppen amiatt hogy a "nagyok" nem csinálják egyre több kisebb csapat van akiknek miután van most terük,így lehetőségük is hogy alkossanak valamit.Ha megnézed az rFactorcentral.com-ot akkor ott is láttod hogy minden héten van 3-4 új és többé-kevésbé minőségi letöltés és én is folyamatosan rakosgatom kifele ide is tehát furcsa dolgok fognak még történi...

karamazov

2012-08-22 13:14:52 [83]

Én azt gondolom , hogy mikor egy modot értékelek soha nem nézem ki készítette semmi de semmi nem számít a minőségén kívül . Az egy másik dolog , hogy örülök ha egy magyar ember vagy modding team készít egy kiváló modot . Nagy tisztelője vagyok az IPM , CTDP , Mak Corp. , LMT műhelyéből kikerülő alkotásoknak . Ezzel csak azt akartam mondani , hogy nálam jól elférnek egymás mellett nem vesznek össze .A viccet félre téve jó pár modhoz volt már szerencsém , de tökéletessel még soha nem találkoztam , még az előbb említett top modok sem azok . Örülnék új kisebb vagy nagyobb csapatoknak , akkor ha az RFT minőségét megtudnák közelíteni , pld : RFT : 5/5 ha csak 5/3 lenne már jó lenne . De ilyennel még nem találkoztam és őszintén mondom nagyon sajnálom , mert így lassan kifog halni az rF .Augusztus vége van egy top mod sem jelent meg . Codemasters meg egy másik műfaj , de hanem lenne RFT 12 , akkor nem lenne más lehetőség és sokan ráfanyalodnánk azt hiszem…

dono

2012-08-21 21:17:33 [82]

Hát nem tudom.Minden évben ott van,hogy RFT a legjobb mod és még magyar is,de már elegem van belőle,semelyik nem volt tökéletes.Igazából jó,hogy nincs Fsone vagy akármi,de lassan át lehet pártolni a "kisebb" csapatokhoz,mert ennek így semmi értelme nincs.A CodeMasterset meg inkább ne emlegessük mert felfordul a gyomrom...

karamazov

2012-08-12 23:00:17 [81]

Ez egy demo ami még nem tökéletes , nyilván a végleges kiadásban minden olyan lesz ahogy a nagykönyvben meg van írva . Majd azt lehet kritizálni , mit vársz egy demotól ? 2009/2010/2011 mind a három évad feldolgozásában az RFT volt a legjobb , bár 2011ben nem is volt más alternatíva nem volt FSone , 2012-ben sem lesz már gondolom , tehát megint csak RFT lesz , persze ez semmit nem von le a mod minőségéből . Évről évre javuló tendenciát mutat az RFT , szerintem biztos , hogy a 2012-es felülfogja múlni minden tekintetben a nagy elődöt . És akkor talán te is elégedett lehetsz , vagy ott lesz a CM F1 2012 .

dono

2012-08-12 21:41:14 [80]

inkább Bug go

Birkuc

2012-08-11 13:28:50 [79]

hát demó

dono

2012-08-10 22:48:14 [78]

F1 RFT.Made in Bugland

Birkuc

2012-08-09 14:42:52 [77]

is anybody out there?

Eszter9

2011-12-08 21:25:00 [76]

Kedves Gaben27!
Idézem a hírbejegyzés azon részét, ami vastag betűvel, a hsz-ek felett van idézve, éppenhogy nem szúrja ki az ember szemét:
"A mod 2011 július környékére készül el, melyet CSAK Az F1RFT liga használhat. A publikus kiadása decemberre várható, mely erősen függ a szponzori háttértől."
A publikus dátum pontosan december 20. és ki van írva, hogy a szponzori háttér miatt a dátum az ami.

egyszerelo:
Ez egy modifikáció lesz az rFactorhoz, ami át lesz konvertálva rFactor2-re.

Gaben27

2011-11-27 10:02:31 [75]

MIRE vár még a Kedves Maglódi Úr ?????
November 27. van, talán karácsonykor már ki tudjuk végre próbálni vagy várnunk kell még egy évet..........nem értem mire jó ez......

karamazov

2011-11-02 17:22:28 [74]

Lehet , hogy hamarossan érkezik egy demo sompir mondta a maszoszon .

dono

2011-11-02 10:21:47 [73]

Egyébként egy fórumon azt írták,hogy hamarabb fog kijönni...

W. Axl Rose

2011-11-01 01:08:57 [72]

Meg lehet sértődni, de az, amitől én hátast dobok, az több azért, mint szép grafika...

egyszerelo

2011-10-30 11:08:02 [71]

Ez full-os játék lesz vagy csak kiegészítő?

Birkuc

2011-10-28 12:47:52 [70]

"az egyik" melyik része nem világos?

W. Axl Rose

2011-10-27 18:27:40 [69]

Ez a legkiválóbb meg aktuális szezon duma igen fura, mert vannak sokkal jobbak, amiket ráadásul nem csak a nethuszárok tudnak játszani. Ez olyan kijelentés volt, mint amikor Birkuc ,,modjaitól" ájul el mindenki.

Eszter9

2011-08-30 15:16:41 [68]

dono: a nagyközönségnek decemberben, karácsonyra fog a mod megjelenni.

dono

2011-08-29 11:47:43 [67]

Valaki tud már egy legalább hónapra pontos megelenési dátumot? Már szívesen kiütném 320-szal KERS-sel Vettel-t és boldog lennék

dono

2011-08-23 15:09:26 [66]

mrba neked agyad sincs úgy néz ki. Ez a hír arról szól hogy készülget,és hamarosan kiadja Sompir,akkor honnan töltenéd le zsenikém?

mrba

2011-08-22 09:39:55 [65]

Hol lehet letölteni F1RFT 2011????

dono

2011-08-21 10:56:04 [64]

nuki18 nem szerintem az első verziója még augusztusba kijött a 2010-esnek

nuki18

2011-08-21 10:14:07 [63]

dono! tavaly szeptember második hétvégéjén lett kiadva a RFT 2010
Idén ez ha jól emlékszem ide a gphra az volt kiirva hogy szeptember-október környéke!

dono

2011-08-16 19:42:28 [62]

Ne csináld fényesre

FernandoAlonso4ever

2011-08-12 14:44:21 [61]

Hello az lenne a kérdésem ha rfactorban átfestek egy kocsit akkor utána miért vakítóan fényes a festés?Hogyan lehet megelőzni ezt?

dono

2011-08-11 10:47:10 [60]

Karácsony? akkor most nem siet vele Sompir tavaly már nyáron kiadta

karamazov

2011-08-10 09:12:45 [59]

Szép kis karácsonyi ajándék lesz . Vajon melyik gentleman a liba őr

WaGeNHaLT

2011-08-09 22:41:53 [58]

Az az igazság hogy ez az egyik,hanem a legjobb Forma-1-es mód.
Mostanában elég sok olyan felhasználó van akinek minden

pituka1965

2011-08-09 22:14:16 [57]

Ki ez a Noxter gyerek? kezd idegesittö lenni. nem öriztél te a Sompirral együtt libát, hogy igy beszélj rolla, ha nem tudsz váltani akkor versenyezz csak a gépeddel hagyd öt békén.. kérlek szépen. probáljunk normálissan irogatni,Lehet hogy tizenévesek is beleolvasnak mit gondolnak mi ez itt?

pituka1965

2011-08-09 20:39:15 [56]

Figyelj Sompir ne foglalkozz ezekkel a beszollásokkal hisz pl. 100 -bol 2-nek van mindig problémája.Azt az eröt a játékba nem lehet áttvinni a valoságbol, azt érezni kéne ezzel ne is foglalkozzunk. a te modod a király.Tisztelettel pituka.

dono

2011-08-08 12:17:02 [55]

A Pirelli gumik is úgy fognak kopni,mint a valóságban?

istu94

2011-07-31 11:40:28 [54]

Remélem jobb lessz az autó irányítása, hogy ne csak kormánnyal lehesseny jól irányítani.

esther98

2011-07-27 15:31:20 [53]

Én már alig várom
Bár új vagyok rFactorban, és még a F1 RFT 2010-et se játszottam végig

csucsu97

2011-07-25 23:09:23 [52]

Bazdki kijöhetne má jók a képek csak a hrt kicsit gyenge

karamazov

2011-07-22 09:32:30 [51]

Persze mert nem gyakorolt előtte a CH-el vagy a GPL-el .

Birkuc

2011-07-21 22:19:45 [50]

a valós fizika még zsótinak is magas volt

karamazov

2011-07-21 21:31:03 [49]

39. hsz-ben kb. ugyanezt írtam le .

Szemy94

2011-07-21 20:19:48 [48]

Visszatérve kicsit a fizika részre, ha már elolvastam végig ezt a hsz csatát

Ha 100%-ig valósághű lenne a fizika, akkor örülnétek, ha ki tudnátok menni a box-ból, nem tudom hol olvastam,hogy egyszer valaki erősebbre megcsinálta, és bizony nagyon nehéz volt a kocsival egyáltalán elindulni.

ropikakika

2011-07-21 14:46:43 [47]

kers az biztos hogy lesz drs még nem biztos

12 >

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei