F1 Challenge - USER modok

  • Birkuc
  • 2010-02-16 14:00:00
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
USER feltöltések után USER modok: új rendszer kerül érvénybe az olvasók által készített F1C modok számára, ha téged is érint, vagy csak simán érdekel, akkor mindenképp olvass tovább!
2010.02.16.

Mivel a tesztelésükre nem igazán van az embernek ideje, a jövőben az USER modok sorsa elsősorban az olvasói értékelések vagyis a kommentek alapján fog eldőlni: kimondottan pozitív megítélés esetén bekerülhet a rendes modok kategóriába, ha pedig ennek az ellenkezője történik akkor bizony könnyedén törlésre kerülhet, és persze olyanra is lesz példa a továbbiakban is amikor szimplán 'helyben marad'.

Más: tárhelynek illetve megosztáshoz továbbra is az a MegaUpload javallott, amiről bővebben lejjebb görgetve olvashatsz, azonban többen is panaszkodtak rá, ezért szeretném a figyelmetekbe ajánlani a maga a fájlmegosztó oldal által kiadott MegaManager nevű programot, amely MegaUpload -os account -unk illetve annak tartalmának menedzselését hivatott elvégezni, ez egy külön program tehát a böngészőtől külön lehet vele alkotni, használata minimális angol tudás mellett is egyszerűnek mondható, továbbá jóval stabilabb mint a hagyományos böngészős megoldás, és nem mellesleg pár 'extrát' is tud mint például akár a szándékosan vagy valamilyen rajtunk kívülálló okból megszakított feltöltés folytatása!

LETÖLTÉS: >>> LINK <<<UPDATE 5 (2010.01.21.)

Mint ahogy azt az admin blogban valamint szekto változásokról szóló cikkében is olvashattátok már, a szigorítások ezt a 'műfajt' is érintik: a jövőben nem kerülnek ki az oldalra aktuális F1 szezonokat prezentáló USER modok, a Fantasy illetve egyedi, úgymond konkurencianélküli USER modok sorsa pedig még nem eldöntött. A 2009 -es F1 szezont prezentáló USER modokat illetően visszamenőleg is történt változás, nevezetesen hogy azok amelyek megfelelő saját munkát tartalmaznak és nélkülözték a különböző vádaskodásokat, továbbá kellő mértékben egyéni fazonra lettek szabva, azok átkerültek a rendes modok közé, egészen pontosan 4 -et ítéltem meg ilyennek:

SMT - Szemy
Racing - Szilágyi Dávid
Walu - Ferenczi Csongor
Blade - SztbeniUPDATE 4 (2009.12.18.)

Ahogy azt várni lehetett, az USER modokról alaposan megoszlottak a vélemények, magáról az egésznek a politikájáról ide nem írok, a villogó képet követve világosan össze van foglalva. A dolgot a "Ki mit tud?" -hoz lehetne hasonlítani, ami mindenkiről csak akkor derülhet ki ha lehetőséget kap. Az első év nyilván viharos, de egyszersmind döntő tényező, hisz amikor eljön a 2010 -es modok ideje, nyilván leginkább azok kapnak majd lehetőséget akik a 2009 -esek során bizonyították rátermettségüket, azok pedig nyilván nem akik az első évben ilyen-olyan okból kifolyólag "elbuktak". Volt itt kérem szépen minden, voltak "egymodos" emberkék, aztán voltak akik kevésnek bizonyultak és munkájuk törlésre került (pár napja, és ma is törölve lett 1 db), de voltak akiknél a tehetség szorgalommal párosult és több kiadás során egyre előrébb jutottak, akikkel 2010 -ben is joggal lehet majd számolni. Fontos tudni hogy "bármi" azért az USER modokba sem fér bele, a mododnak kell hogy legyen sajátos és egyben értékes része is, akik csak a legalapvetőbb dolgokba piszkálnak bele minimálisan, azok lehetőleg a jövőben kerüljék a munkájuk itteni publikálására szóló kérést. Mindazonáltal a néma gyerekről szóló közmondás ide is tökéletesen passzol, így hát akinek bármelyik 2009 -es F1 USER moddal bárminemű problémája van, az álljon elő vele bátran! Hisz az egész dolog az USER -ekről szól, az értékelés is! Az egyéb (fantasy stb) USER modokról most nincs szó, azok olyanok amilyenek, már csak a jobb alternatívájuk híján sem lett azokból vita, így hát most konkrétan térjünk is rá a 2009 -es F1 modokra, amelyből jelenleg 10 db van oldalunkon 9 különböző alkotótól, és a mostani cikkkiegészítés elsődleges célja hogy ezeket górcső alá vegyük, akár pozitív akár negatív irányban, mert mindkettő fontos, előbbiből megtudni hogy kikkel érdemes számolni a jövőben, utóbbi esetén pedig kiket kellene mellőzni, és akár a már fent lévő kiadványát is törölni az oldalról. De nem üres szavakra és sárdobálásra van szükség, hanem komoly véleményekre és kritikákra (akár pozitív akár negatív), most van itt az idő és a hely véleményezni az USER modokat, akár egyenként akár általánosságban, mert csak együtt, közösen juthatunk előbbre ebben a kérdésben!

Végül pedig íme a jelenleg az oldalon elérhető F1 2009 USER modok teljes listája:
modnév - készítő (utolsó kiadás dátuma)

SMT - Szemy (2009.12.04.)
Racing - Szilágyi Dávid (2009.09.05.)
Walu - Ferenczi Csongor (2009.09.02.)
Blade - Sztbeni (2009.08.29.)
Total - DJ_MatHY (2009.08.05.)
mG - Marko275 (2009.07.30.)
R.Lewis - Budai Róbert (2009.07.11.)
Micro - Sztbeni (2009.07.09.)
CTCP - Farkas Gergely (2009.06.23.)
Hege - Hege (2009.03.24.)

Jöhetnek a kommentek ezerrel, de kulturáltan és értelmesen! Legjobb volna ha mindegyiket külön-külön véleményeznétek (még ha csak pár szóban is), természetesen csak azokat amelyiket letöltöttétek/ismeritek.UPDATE 3 (2009.07.29.)

Sokan nem tudják hogy hova töltsék fel modjukat, ezért megpróbálom megkönnyíteni a választásukat, én ugyanis a MegaUpload -ot ajánlom, amely vélhetően toronymagasan a legjobb a mezei fájlmegosztók közül, és ami nem csak hogy gyors és stabil, de emellett messze a legelőnyösebb feltételeket is biztosítja, amelyekhez mindössze egy fél perc alatt abszolválható ingyenes regisztrációt kell végrehajtanunk, de nézzük is pontosan mint ajánl:
-200 GigaByte -os tárhely
-1 GigaByte / fájl (lehet nagyobbat is, de nem érdemes mivel akkor csak Premium felhasználók tudják letölteni!)
-a Multiuploader segítségével akár több fájl feltöltését is beütemezhetjük egyszerre
-az online Filemanager segítségével akár alkönyvtárakba is rendezgethetjük feltöltött fájljainkat
-a feltöltött fájljaink letöltéséhez mindössze csak a hozzá tartozó letöltési linket kell megosztanunk a többiekkel
-az esetleges alkönyvtárakhoz is tartozik link, így akár egy X fájlt tartalmazó online mappát is megoszthatunk másokkal egyetlen link segítségével
-némely letöltésmanagerrel is lehet róla tölteni
-a letöltőknek mindössze egy négyszámjegyű ellenőrző kódot kell beütniük és megnyomniuk a Download file gombot, majd a 45 másodperces visszaszámlálás után máris tölthetik az akár 1 GigaByte méretű fájlt, a megjelenő Regular download gomb megnyomásával (ennek a gombnak a linkje kell egyébként a letöltésvezérlőkhöz)
-ha regisztráltként, bejelentkezve töltesz fel valamit, akkor az egészen addig a szerveren marad, amíg legalább 90 nap el nem tellik az utolsó letöltés óta! továbbá ingyenes felhasználóként bejelentkezve 45 helyett csak 25 másodperces a várakozási idő, de ez már talán nem oszt nem szoroz...

REGISZTRÁCIÓ: >>> LINK <<<

-egy feltöltés kiválasztásához mindössze a fájlt kell kitallóznunk a gépünkön, valamint kötelező megadni egy leírást is, de ami akár csak pár betűs is lehet
-bejelentkezés után a Filemanager -re kattintva böngészgedhetünk online tárhelyünkön, egy fájl vagy könyvtár fölé húzva az egérkurzort 2 gombot kapunk: az Edit file/folder info -val a leírását változtathatjuk meg, míg a Share gombbal magát a letöltő linket kapjuk meg, továbbá a fájlokat és könyvtárakat kijelölések útján törölhetjük vagy akár e-mail ben elküldhetjük a hozzá tartozó linkeket egy tetszőleges mailcímreUPDATE 2 (2009.07.14.)

-pár, még jóval korábban publikált mod visszakerült a hagyányos modok közén (pl. Go-KART, FNC)
-amik ott maradtak, és amelyek ezután kerülnek oda, azokhoz mind csatolva van az "USER mod" elnevezésű "játékinfó" is, ami egyrészt felhívja a figyelmet, másrészt megmagyarázza az USER modokat mint jelenséget, erre egyrészt főleg a külföldi látogatók miatt volt szükség, akinek pedig esetleg ez nem tetszik, annak csak idézni tudom magamat:
"nem hiszem hogy bármi joguk vagy alapjuk van/lesz reklamálni annak fényében hogy minőségtől függetlenül hajlandóak vagyunk publikálni a munkájukat az ország legnépszerűbb és leglátogatottabb szimulátorjáték oldalán"
 


UPDATE 1 (2009.07.06.)


FONTOS:
akit bármilyen szempontból érint a dolog, mentse el ezen cikk linkjét, vagy jegyezze meg hogy a keresőbe az "user modok" -at beírva bármikor fél pillanat alatt megtalálja, sajnos több embernek is kénytelen voltam linkelni mert nem volt tisztában a követelményekkel, márpedig ha valakié végül nem kerül(t) ki, az többek közt azért is lehet mert nem adta meg az összes szükséges adatot vagy nem jó helyre töltötte fel stb, a cikk alján található kékkel szedett rész a lényeg, amit vehettek "szentírás" -nak is

Ami újdonság ott:
-röviden mindenképp írd le azt is hogy a Te modod miben más, miben különleges, miben tér el a többitől, mivel egyszerű klónokat nem óhajtunk feltenni az oldalra!
-bár nem kötelező, de hasznos ha egy letöltési ikon -t is készítesz a mododnak, mivel az oldalon a letöltéseknek az is van, erre a legajánlottabb felbontás: 130x100 (tehát 130 pixel széles és 100 pixel magas), ha nem készítesz akkor nagy valószínűséggel marad az alap ikon (egy fekete versenymotor piros háttérrel...)Rögtön a lényegre térek: a vak is látja hogy nagy mértékben elharapódzott a "mindenkinek lehet modja" effektus, aminek legnagyobb hátránya hogy ha nem épp egymást múlják alul ezek az amatőr/kezdő modok, akkor is szinte alig van lényegi különbség köztük, és szinte egy az egyben egy másik mod klónja, esetleg több másik mod mixe az eredmény. Továbbá szintén szomorú tény, hogy a silány tucatmodok miatt az esetleges jobb kiadványokat is fenntartással kezeli az ember érdemtelenül.

1 szó mint 100: ezt a helyzetet bizony kezelni kell! A külföldi "tucatmodok" esetén egyszerű a szitu: nem foglalkozom velük, a "láttunk már jobbat" szisztéma alapján feleslegesen nem foglaljuk vele a tárhelyet és pazarlunk rá időt.

A magyar illetve itteni olvasók által készített modok már kényesebb téma, akinek a modja kikerül "azzal tuti kivételeznek", akié pedig nem az csak azért lehet mert "a bunkó szemét szerkesztő csak ki akar velem szúrni pedig hiperszuper a modom" és hasonlók.

Ennek mától megpróbálok véget vetni, mindenkié fel fog kerülni ha tényleg ezt akarja, de csak letöltés szinten, hír nem lesz hozzájuk, max 1-1 átfogó cikk időnként, főleg a jobbakról. Továbbá a GPHUNGARY tárhelyét sem terheljük velük (ennek elsősorban az az oka hogy egyik szerkesztő sem rendelkezik gigabites nettel, és senki nem akarja a sávszéljét éjjelnappal ezzel terhelni...).

Mint ahogy az már most látható, egy új letöltéskategória jelent meg a LETÖLTÉSEK szekcióban, az F1C \ Modok -on belül az "USER modok", ahova máris belevarázsoltam az eddig az oldalra felkerült, ebbe a kategóriába sorolandó letöltéseket illetve modokat: LINK. És a jövőben is ide fognak kerülni, szépen elkülönítve, ennek mindenképp pozitívuma hogy egy helyre rendeződnek, továbbá aki valamilyen okból nem szeretne velük foglalkozni, az szimplán nem megy be abba a letöltéskategóriába és kész.

Csak példaként, felsorolnám a 2009 -es F1 modokat, a 2 kategóriára lebontva:
Normál (9 db): Birlux, LoGuiN, Delux, GL, JL, Mania, Rapid Light, Romania, TG
USER (2 db): Hege, Walu
-a Tiéd a második kategóriába fog kerülni
-nem minden magyar mod kerül oda, pl (ha lesz) a PRT és a Birkuc biztosan nem, és nem azért mert mi szerkek vagyunk (ez csak véletlen egybeesés), hanem mert véleményem szerint azért Bettesp és Én is eleget bizonyítottunk már ahhoz hogy ne kelljen minket úgymond elkülöníteniMost pedig jöjjön a lényegi rész!

Ha van egy F1C modod, amit meg szeretnél osztani a többi olvasóval, akkor:
-nálam (Birkuc) jelentkezz
-PRIVÁT üzenet formájában jelentkezz
(elég volt a cikkek alatti offolásból és reklámozásból, mostantól azokat töröljük)
-mindenképp tartós és normális tárhelyre töltsd fel (pl extra.hu vagy filefront.com, esetleg megaupload.com), rapidshare és társai felejtős!
-mindenképp egyben töltsd fel, esetleg a pályacsomag lehet külön
-lehetőleg csomagolva (RAR vagy ZIP) töltsd fel, és próbálj a lehető legegyszerűbb formára törekedni (letölt, kicsomagol, játszik szisztéma)
-röviden mindenképp írd le azt is hogy a Te modod miben más, miben különleges, miben tér el a többitől, mivel egyszerű klónokat nem óhajtunk feltenni az oldalra!

-adatok amiket mindenképp adj meg a privát üzenetben:
a mod neve, készitő(i), verzió, méret (tömörítve), letöltési link(ek), továbbá egy rövid és lényegretörő (1-3 mondat) telepítési útmutató és modleírás
-bár nem kötelező, de hasznos ha egy letöltési ikon -t is készítesz a mododnak, mivel az oldalon a letöltéseknek az is van, erre a legajánlottabb felbontás: 130x100 (tehát 130 pixel széles és 100 pixel magas), ha nem készítesz akkor nagy valószínűséggel marad az alap ikon (egy fekete versenymotor piros háttérrel...)
-továbbá, ahogy anno az USER feltöltéseknél is volt, elképzelhető hogy eltellik pár nap mire valóban kikerül a letöltés, szóval türelem!
-olvasók/letöltők figyelmébe: természetesen tesztelgetni őket nincs időm, főleg nem mindet, szóval mindenki a saját felelősségére töltse le (nem vírusra gondolok hanem pl hogy esetleg feleslegesen töltögettél órákig valami ürüléket), arra azonban van mód hogy bárki jelezze nekem azt hogy valamilyen okból (vírus, kamu tartalom, plágium) töröljem valamelyik letöltést

Most pedig mindenki aki a közeli vagy a távoli jövőben F1C moddingolásra adja a fejét, az mentse el magának ezen cikk linkjét vagy akár a teljes szövegét, mert az egyik legbosszantóbb dolog a világon amikor az ember már megválaszolt kérdéseket kap.


Na remélem mindenki elégedett,  jó modkészítést és reklámmentes hírkommentelést kívánok!

-Birkuc
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások116  
12 3 > >>

30623

2010-09-30 16:09:08 [116]

Amúgy én is készítek egy USER Modot! sz lesz a neve h Formula World Series

sompir

2010-09-03 12:56:10 [115]

Szept 11 én letöltésre kerül az F1RFT 2010 mod rfactorra. Ha akarjátok , akkor a GPH-ra is felkerülhet. Bármilyen más rfactor és F1C mod, ami ide feltöltésre kerül és az én modom és autóim konvertálása vagy bármilyen módosítása, csak az én engedéályemmel kerülhet fel a GPH-ra.

Takács Zoltán (gunit) Szlovák gyerek terjeszti az F1RFT 2010 modot, ami törvénytelen. Ne fogadjon tőle semmilyen anyagot senki, mert törvénytelen eszközökkel próbálkozik. A megaupload os linket se fogadjátok el, mert az hibás, nem érdemes letölteni.

sompir

2010-09-03 12:51:49 [114]

Nem ártana jobban körülnézni, ha valaki feltölt valamit, hogy az mennyire legális. Van -e engedélye a készítőtől, ha annak módosítását tölti fel. Bármennyire is módosít, szerzői jogokat sért, ha saját nevén adja tovább. Tehát nekltek kell utánanézni, hogy annak az anyagnak ki a szerzője és értesíteni kell. Csak javaslat volt, hogy a jogi procedúrát elkerüljétek.

-sompir-

CTCP

2010-06-13 15:13:45 [113]

HA MINDEN JÓL MEGY AKKOR AUGUSZUTS 25.-én megjelenik a F1 CTCP 1950-2010!!

L.H. and F.A.

2010-02-16 15:34:09 [112]

Szemy94

2009-12-21 06:25:55

Marko Töltsd le a Finalt,próbáld ki és utána kritizáld,mivel már az előző verziónál is új motorhangok voltak,de az első 1nél elkönyveltétek,h sz@r a motorhang,meg ilyenek...

ez megy az elejére

L.H. and F.A.

2010-02-16 15:33:00 [111]Marko Töltsd le a Finalt,próbáld ki és utána kritizáld,mivel már az előző verziónál is új motorhangok voltak,de az első 1nél elkönyveltétek,h sz@r a motorhang,meg ilyenek...

Egyébként igaza van Szemynek. Van egy mod,pl.: F1 XY V1, van benne hiba és elkönyvelik az emberek úgy a modot, hogy sz@r, aztán az F1 XY V2-őt nem szedik le, mert csak azt látják, hogy na megint kijött ez sz@r, inkább nem szennezem vele a gépem.

Azért jött ki megint, mert új kiadás, de csak annyit látnak belőle, hogy F1 XY, a V2-őt nem veszi észre a többség. Ez a baj. Nem kell egyből egy modot úgy elkönyvelni a V1 alapján, hogy rossz. A legtöbb modkészítő nem áll meg a V1-nél(lásd: F1 Racing 2009, F1 SMT 2009, F1 Birkuc 2006-2009, F1 Delux 2009...stb.)

Ezzel a "rövid" kommentemmel csak azt szerettem volna mondani, hogy nem kell egyetlen-egy modot sem elkönyvelni előre. Mert lehet hogy a V1 nagyon ramagy és összecsapott lett, de lehet hogy egy FINAL nagyon jól megcsinált lett.

Sztbeni

2010-01-22 08:34:50 [110]

Ezekszerint a Blade mégsem szar. Mint ahogy sokan mondták. Ezek után lehet, hogy folytatom a modkészítést, bár sok esély nincs rá.

Szemy94

2010-01-21 16:05:36 [109]

Thanks you Birkuc

katilaci

2010-01-21 14:47:12 [108]

és már nem is foglalkozok modolással

Szemy94

2009-12-21 06:25:55 [107]

Marko Töltsd le a Finalt,próbáld ki és utána kritizáld,mivel már az előző verziónál is új motorhangok voltak,de az első 1nél elkönyveltétek,h sz@r a motorhang,meg ilyenek...

Marko275

2009-12-20 11:52:48 [106]

Egyet mondok....Igy is sz@r az SMT

Szemy94

2009-12-19 16:06:51 [105]

Katilaci nagyra vagy magaddal,hogy teljes felépítésében lenyúltad a modomat?!

Szemy94

2009-12-19 15:57:15 [104]

Marko275!Ezt még nem a Finalhoz írta,csak ott vannak az eddigi hszek...


MSchumacher

2009-08-06 18:18:46

Nagyon gyenge a grafika, a motorhang pocsék, stb… stb….

Dátum: 2009-12-04(A legfrissebb feltöltésé!)

karamazov

2009-12-19 14:56:06 [103]

Így igaz , ha nincs reakció előbb utobb unalmas lessz neki .

Birkuc ,azt szeretném kérdézni , hogy jók az emlékeim a TBS-el kapcsoladban , hogy karácsony felé jőn egy ujabb kiadásban ?
Talán nyáron olvastam de nem vagyok benne biztos .
A kérdést nem zaklatásnak szántam , csak eléggé meg vagyok keveredve .

katilaci

2009-12-19 14:50:22 [102]

birkuc ha már ilyen okos vagy akor mond meg nekem mért töltöd fel az f1 rl-t vagy az f1 pe-t és még rft be is van egy user mod ami kopizás akor ezek mér vanak fenn
és ha nem hiszed el hogy az én modom jo akor ezt olvasd el:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1050089489 az én modomat jobnak mondjám mint a tiedet

DJ_MatHY

2009-12-19 14:48:12 [101]

régen pedig már kapot IP bant azt írták, hogy azt kapot
ja birkuc lenne majd 1 jó kis netkaros cikk majhd la írom és ha még azt is kitennéd az már menyország lenne

Birkuc

2009-12-19 14:42:44 [100]

teljesen bannolni senkit nem lehet, levegőnek nézni ellenben igen

F1CCT

2009-12-19 14:40:11 [99]

Mien kilétem mivan?? decemberbe már 3 profilomat banoltál xD

Bettesp

2009-12-19 13:40:07 [98]

@ F1CCT alias YodaMester22 alias David..22!

Ezzel most bevallottad h már megint hazudtál a kiléteddel kapcsolatban...

Szánalmas...

Marko275

2009-12-19 12:45:17 [97]

MSchumacher irta ......

Marko275

2009-12-19 12:41:46 [96]

Ez nem kritika nem sértegetés akar lenni(ha annak gondolod bocs Szemy):
De egyet mondok,Szemy modjai ne kerüljenek be a "Modok" topicba!
Idézet....:Nagyon gyenge a grafika, a motorhang pocsék, stb… stb….
EztSchumacher irta.(eszt a FINAL-hoz irta.)

F1CCT

2009-12-19 12:32:12 [95]

Nem lettem kidobva még mindíg tok írni szal változó a IP m soha nemtudtok kibannolni!

Szemy94

2009-12-19 11:51:58 [94]

Nekem augusztusba már a V2 jött,de nem baj

Championsleague

2009-12-19 11:20:18 [93]

Én nekem jel pill az SMT a prim

L.H. and F.A.

2009-12-19 07:59:39 [92]

Én is így vagyok az F1 Racing 2009 FINAL-lal. Szeptemberben jelent meg a V1, és mostanáig dolgoztam rajta, sőtmég ma is dolgozok rajta, mert Dec.24.-én kiadom a modom, és remélem elnyeri majd a tetszésetek.

Szemy94

2009-12-19 06:41:28 [91]

Naggyából egyetértek veled Schumacher,de én NEM ÖLTEM VOLNA ENNYI IDŐT a munkámba,HA CSAK a haverok előtt VILLOGNÉK csak vele!
A nyáron Augusztusban jött asszem a V2,és azóta ez idáig egyfolytában fejleszgettem,vagyis legalább FÉLÉVEM van már ezen modomban.

MSchumacher

2009-12-18 23:13:42 [90]

Szerintem ez a vita felesleges mindenki tudja, hogy David22 számtalan névvel regisztrálta magát. Nem csak itt, hanem más oldalakon is. Tegnap este tele irkálgatta a volt NL-esek blogján lévő chat-et . Onnan már ki lett dobva ezért.
Ami pedig Szemy munkáit illeti, ott valóban látszik, hogy kiemelkedik a többiek közül de, hogy ne az USER hanem a rendes MODOK közé kerüljenek az általa készített művek azt erős túlzásnak, tartanám. Akkor pl: Bettes Peti PRT-je a király kategóriába tartozik.
Nem fogom itt értékelni az USER MODOKAT mert sértődés, lenne a vége. A listán szereplők mindegyikét letöltöttem és megnéztem. Én az igényes dolgokat szeretem és ezért nem is, használom az USER MODOKAT. Ezeket a listáról is csak megnéztem kíváncsiságból.
Jómagam és szerintem még nagyon sokan maradunk a nagy MODDEREK által kiadott MODODKNÁL. Semmi gond az USER MODOKKAL de nem hinném, hogy annak egy ilyen oldalon lenne a helye. A Fórumban kéne neki egy topic azt, jó napot. Szép és jó dolog a próbálkozás de sajnos a 90% csak a haverok előtt akar villogni, hogy felkerült az oldalra. (15 perc hírnév effektus) Birkuc is jól írta: voltak egy MODOS emberkék voltak, akik elbuktak stb… A kezdetek kezdetén csak a hozzáértők készítettek ezt-azt és milyen jók is voltak azok a kiadványok. Emlékszik mindenki még az RH sorozatra vagy a CTDP-re, GSMF, RMG. Nos igen valamennyien minőségi munkát tettek le az asztalra. Az elmúlt időkben, pedig a MANIA, PRT, Delux, TG, TR, GGSF1, Birkuc alkotott maradandót. Nem hinném, hogy bármely USER MOD is felvenné velük a versenyt. Azért mégis mondok egy nevet. A HLT. Igen ők azok, akik az elmúlt időszakban számos KONVERTÁLT MODOT kiadtak. Ők el is ismerték nem mennek a 100%-os tökéletességre de gyakorolnak, és munkáról munkára javulnak.
A MAGYAR USEREK KÖZŰL SAJNOS SENKI NEM ÜTI MEG MÉG AZT A SZINTET SEM. Ezek után mindenki vegyen egy nagy levegőt és gondolja végig az itt leírtakat. Ugye igazam van? Én úgy vélem mindenkinek kell, legyen elegendő önkritikája, legyen akár 12-16 éves vagy legyen 16-felfelé bárki. Amennyiben már megüt egy bizonyos szintet az illető akkor egy a fórumon erre a célra létrehozandó USER MOD TOPICBA kerüljön az általa készített mű. Addig meg hozzon létre saját honlapot és tegye fel oda a műveit.
AZ RH-sok sem rohantak hirdetni magukat. Saját oldalra feltették a művüket, és mivel valóban jó volt hamar híre ment és az egész világ megismerte őket.
Pont most van vége a gondolataimnak és elnézést mindenkitől, ha hosszúra sikeredett.
Ez az utolsó irományom ebben a témában, mert már meguntam hogy mindig zárt kapukat döngetek.

L.H. and F.A.

2009-12-18 21:57:58 [89]

Persze F1CCT, én meg Papp László vagyok.
Hogy van akkor neked még csak 9 pontod??? Úgy hogy most regisztráltál, mint David22.

karamazov

2009-12-18 21:17:52 [88]

Szemy nem kaphatna előrelépést ?
Jövőre a munkái bekerülhetnének a modok közé .

F1CCT

2009-12-18 21:14:16 [87]

Mi???
Én Nagy József vagyok!!!!!!!!!!

L.H. and F.A.

2009-12-18 20:05:46 [86]

tényleg Birkuc,meddig lesz egy mod user mod???

És sztem is F1CCT az David22 alias Yodamester22 alias David.22 alias David..22 ...stb.

sztem kijárna neki egy IP ban. Kár hogy nem lehet megcsinálni

Championsleague

2009-12-18 20:01:30 [85]

Én nekem nem kérdés szemy a legjobb torony magasan user modban az már csak a kérdés meddig user!

karamazov

2009-12-18 19:44:07 [84]

Nállam SMT Szemy a top 10

DJ_MatHY

2009-12-18 19:09:26 [83]

bocsi, hogy ezt mondom
de szerintem az F1CCT az a dávid..
még neki tanítotam meg, hogy a h az a hogy és a gph a gphunagry

L.H. and F.A.

2009-12-18 19:05:47 [82]

Megint döntöttem:
Jelenjen meg itt is a módom a gph-n. Csak azért, hogy erről is lehessen írni

DJ_MatHY

2009-12-18 18:48:45 [81]

SMT - 8pont
Racing - 9.5pont
Walu - 8pont
Blade - 7pont
Total - nem értékelem a sajátomat
mG - 5pont
R.Lewis - 6.5pont
Micro - 4pont
CTCP - 5pont
Hege - 6pont

hátha szabad ide írnom akkor be vallom nekem készül egy f1 2010-es mód (most még csak autok grafikája pálya graf stb) a többi majd akkor ha megjelennek a caspatok kocsik kocsi festések
és ha nem lesz addig Koreai pálya akkor az szerintem nem lesz benne
de még nem biztos
szóval röviden enyi

L.H. and F.A.

2009-12-18 18:45:30 [80]

F1CCT:
Mi a bajod a modommal???

Egyébként itt szeretném bejelentni, hogy már csak jövőre fogok modot kiadni, a ligám számára még kiadom a FINAL-t, de nem szeretném, ha az előzmények után felkerülne az F1 Racing 2009 FINAL a gph-ra.

Ez az én döntésem és nem mások hibája. Meg szeretném várni, hogy kicsit elrendeződjön a helyzet. Tehát jövőre újra lesz F1 Racing, ha akarjátok.

Birkuc

2009-12-18 17:03:40 [79]

katilaci: jött az infó hogy SMT klón

Szemy: akinek a modjait többnyire kimondottan pozitívan értékeli a nagyközönség

Sztbeni

2009-12-18 15:56:40 [78]

F1CCT!

A Racing szerintem jó! A többot szerintem is el lehetne távolítani. Az SMT-t túlértékelted!

F1CCT

2009-12-18 15:54:11 [77]

Azért mert nem felelt meg annak h bekerüljön a módok közé továbbra is!

katilaci

2009-12-18 15:42:56 [76]

mér vedted le a modom??

F1CCT

2009-12-18 15:41:22 [75]

Én letöltöttem minden user modot és kipróbáltam mindet!

SMT 10p
Racing 2p
Walu 8p
Blade 6p
Total 5p
mG 3p
R.Lewis 1p
Micro 1p
CTCP 1p
hege mivel év eleji mód ezért 4p

Én a gph ról a MG,r, lewis micro, ctcp, racing ot távolítanám el a többi jó!

Szemy94

2009-12-18 15:31:27 [74]

Hy all!A Racing sztem is jó,csak az a bajom vele,h több,mint 1GB vol az első,a következőnek meg a demoja is 400vhány mega

Birkuc egy kérdésikor jut el egy USER mod készítő,hogy modjai többé ne csupán user modok legyenek?

Sztbeni

2009-12-18 15:06:47 [73]

A Hege szerintem jó, egyik kezdő mod volt, annak tökéletes. A CTCP 1:1-ben Delux, az mG az talán túlságosan is Blade V1.

Értékelésem:

Hege: 5 pont
CTCP: 2 pont
Micro: saját, nem értékelem
R. Lewis: 7 pont
mG: 3 pont
TOTAL: 7 pont
Blade: saját mod, nem értékelem
Walu: 5 pont
Racing: 10 pont
SMT: 8 pont

USER modokhoz képest értékeltem.

Birkuc

2009-12-18 14:38:05 [72]

még 1x: kulturáltan, értelmesen.

Szemy94

2009-07-30 14:41:32 [71]

SZerintem a legjobb megoldás még mindig ez:Regisztráció atw.hu-n,File Zillával pedig ftp-n keresztül töltök fel

bodnar1026

2009-07-30 10:25:54 [70]

sziasztok!

RedSnake nagyon köszönöm hogy megtudhattam hogy kell gp4ből konvertálni

Birkuc

2009-07-30 09:04:44 [69]

Real F1 -ről témáztak, amire ott a fórum, vagy a legutolsó F1 hír (30. heti morzsák) komment része

fe.csongor97

2009-07-30 07:49:21 [68]

mirő beszéltek am?

Senna94

2009-07-29 22:11:34 [67]

az egy mód

12 3 > >>

Adatlap

USER mod

Szimulátorok >>

megjelenés:

2009. július 14.

fejlesztő:

GP HUNGARY

kiadó:

Birkuc

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei