F1 CTDP 1994 - Képek az Aida pályáról

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Ki ne ismerné a CTDP csapatot? Nos, aki nem, az most fogja bepótolni, feltéve ha tovább olvas...

2012.01.07.(NorbiLordi)

Új képekkel rukkolt elő a CTDP csapata, az eddig megszokott sisak, valamint versenygépekről készült fotók után egy pályáról kaptunk képanyagot, mégpedig az Aida Circuitről. A pálya Japánban található, itt rendezték meg 1994-ben és 1995-ben a Csendes-Óceáni Nagydíjat, melyet mindkétszer a már hétszeres világbajnok, Michael Schumacher nyert meg. A csapat elmondta, hogy eme pálya része lesz majd a modnak, így valószínű hogy egy pályacsomagot is kapunk majd a mod mellé.

2011.12.10. (NorbiLordi)

Újabb képek érkeztek, melyeken a frissiben elkészült újabb sisakokat láthatjuk. A képeken Gianni Morbidelli, Nicola Larini, Pierluigi Martini valamint David Coulthard részletesen kidolgozott sisakjait láthatjuk.2011.11.03. (NorbiLordi)

 
Újabb képek érkeztek a CTDP-től, ezúttal a Ferrariról illetve a Jordanről. A Ferrarin végre láthatjuk a textúrákat, mely elég élethűre sikeredtek, a Jordan még egyenlőre várat magára. Megújult egyébként a csapat honlapja, melyre már régóta ráfért egy alapos átalakítás.


 2011.09.03. (NorbiLordi)

 Szám szerint tizenegy darab új kép érkezett a CTDP modról, azon belül is a frissiben elkészült V12-es, Jean Alesi és Gerhard Berger által vezetett Ferrari istálló 412T kódjelű versenygépéről. A modell a csapat nevéhez méltóan részletgazdagon kidolgozott, azonban a textúrák egyenlőre még hiányoznak róla.

Ez azonban csak négy kép volt a tizenegyből, a maradék heten a sokak számára nem sokat mondó Pedro Lamy, és a maga 18 éves pályafutásával bőven veteránnak számító Rubens Barichello sisakjait láthatjuk, többféle szemszögből.

2011.08.26. (NorbiLordi)

Hét új kép érkezett a modról, ezúttal a Jordan 194-es hátsó fertályát tekinthetjük meg, valamint két frissiben elkészült sisakot, melyeket Heinz-Harald Frentzen és Jean Alesi viseltek.További képek a kapcsolódó galériában.


Ezen felül a CTDP csapat közzé tett a blogjukon egy tutorialt, mely a modellezni vágyókat kívánja segíteni. Persze ne gondolja senki hogy ez ilyen "Tanulj profin modellezni 10 perc alatt", csupán némi kezdő lökést akar adni a vállalkozó kedvű embereknek. A tutorialt ITT tudjátok elérni, angolt tudók előnyben.

2011.07.30 (NorbiLordi)

Három új kép landolt a galériánkban a CTDP csapat legújabb munkájából, a Formula 1 1994-es évadát feldolgozó modból. A Lotus után a Jordan istálló 194 kódjelű autójáról érkeztek képek. A modellt Andreas "Neidryder" Neidhart és Marco "BMWFan" Büttner készítette, mely a csapat nevéhez méltón részletesen kidolgozott.

2011.07.23. (NorbiLordi)

Kerek két hónapja érkezett az utolsó hír a CTDP által fejlesztett Formula 1 1994-es modról. Ezúttal négy új renderképet kaptunk melyeken a még nagyon kezdetleges állapotban lévő Lotus 107-est láthatjuk melyet Spoony készített.


2011.05.24. (NorbiLordi)

Szépen haladnak a CTDP-s srácok a Ferrari 412t-nek a modellezésével, ugyanis a kocsi megkapta azt az alkatrészt melyre annyira nem szoktunk figyelni ha a kocsi külsejét nézzük, ám mégis fontos szerepe van: ez tartja a helyén a kereket. Gondolom ebből kitalálható, hogy a felfüggesztésről beszélek. :) Aki esetleg többet szeretne tudni, annak a CTDP csapat összeállított egy kis leírást (angolul tudók előnyben).2011.05.14. (NorbiLordi)

A sisakmodellek újramodellezése után a következő a Ferrari csapat 412T kódjelű autója került sorra, így a 4 új képen már a reinkarnálódott versenygépet láthatjuk.


2011.05.01. (NorbiLordi)

Boldog májust mindenkinek! A CTDP csapat jó fél év után újabb képekkel rukkolt elő, ezúttal a sisakokról.

A sisakok újramodellezésre kerültek, a képeken pedig különböző festéseket láthatunk a ma 17 éve elhunyt Ayrton Senna sisakján.
A csapat egy vadiúj pilóta modellen dolgozik, hogy az minél jobban kompabilitis legyen a -tegyük hozzá, hogy remélhetőleg- idén megjelenő rFactor 2-vel. A CTDP az rFactor 2-re kívánja majd szánni a '94-es modját, ám nem kizárt, hogy az új SimBin játékra fog megjelenni, amit nem kell készpénznek venni, de úgy tűnik, hogy a fiúk is kezdik unni a sok várakozást.További képek a kapcsolódó galériában.

2010.10.04.(NorbiLordi)

Újabb 2 renderkép landolt a képgalériánkban a Tyrell 022-es kódjelet viselő betontorpedóról. 

Egy Yamaha V10-es motor hajtotta, Ukyo Katayama, és Marc Blundell vezette, egyetlen kitűnő eredményük a Spanyol Nagydíjon elért dobogós helyezés, mellyel biztosították maguknak a 7. helyet a világbajnokságban. 

2010.08.14.(NorbiLordi)
Szép jó reggelt mindenkinek.

Ha emlékeztek rá, Januárban már volt kép a McLaren MP4/9-es versenygépről.

Most hoztam nektek 3 új képet róla, melyek a Tyrell-éhez hasonlóan a kocsi modelljét kívánja bemutatni.

2010.08.09.(NorbiLordi)

Jó ideje nem volt már hír erről a modról, ám most a csendet megtörték, és kiadtak 2 képet, a Tyrell 022-es versenygépről.

Egy Yamaha V10-es motor hajtotta, Ukyo Katayama, és Marc Blundell vezette, egyetlen kitűnő eredményük a Spanyol Nagydíjon elért dobogós helyezés, mellyel biztosították maguknak a 7. helyet a világbajnokságban.
2010.06.06. (NorbiLordi)


Újra csak a Ligier csapat került a középpontba és az idén visszatérő Montreali pálya. Képekhez nincs mit hozzáfűzni,fogyasszátok egézsséggel.

További képek a képgalériában.


A CTDP csapata közzétett egy felhívást, miszerint segítőket keresnek ehhez a modhoz, elsősorban olyanokat, akiknek nagy tapasztalatuk van a modellezésben, webszerkesztésben és a Java programozásban.További infó ITT

2010.03.04
(NorbiLordi)

Tegnapi nap folyamán 2 új kép látott napvilágot a CTDP csapat által készített F1 1994 módról.Ezúttal in-game képeket láthatunk a Ligier JS39-esről mellyel a csapat abban az évben 13 világbajnoki pontot szerzett, és 2 dobogót, Olivier Panis-al, Johnny Herbert-el, Franck Lagorce-al és Eric Bernard-al a volán mögött.


2010.03.01
 (NorbiLordi)

3 új kép látott napvilágot a CTDP csapat által készített F1 1994 modról.

Az új képeken a készülő Ferrari 412T-t vehetjük szemügyre.
2010.02.23.
 (Birkuc)
A kép azt hiszem mindent elárul, de azért ássunk kicsit mélyebbre...

Először is, ha valaki esetleg még nem tudta volna: a WIP kódszó nem más mint az angol Work In Progress monogramja, jelentése a munka folyamatban van, tehát dolgoznak rajta, vagyis még nem jelent meg, de egyértelműen készülőfélben van.

Másodszor, aki a rizsa helyett inkább a vizuális élvezetek híve, az máris fejvesztve rohanhat a cikkhez is mellékelt galériához, ugyanis kezdésnek ott cirka 90 képet talál a készülő modról.Most pedig térjünk a lényegre!:
Pár szó a CTDP csapatról: ha valakit arra kérnek hogy mondjon egy rFactor modot, vélhetően leginkább az FSONE vagy az RFT ugrik be neki elsőre, holott a CTDP csapat minden tekintetben föléjük nő, és nemcsak azért mert ők nyerték a legtöbb modder díjat (többek között 2x is a szimulátormodding Oscar -jának számító RFC Mod of the Year -t), hanem mert több fronton is kiváló kiadványok fűződnek a nevükhöz, nem beszélve arról hogy ők már akkor a világ egyik vezető modder csapata voltak, amikor a jelenleg is aktív riválisaik még csak tervben sem...már az F1 Challenge idejében is kiadtak jó pár kiváló modot és pályát, az RH egyetlen méltó riválisaként, sokak szerint egyetlen legyőzőjeként...és míg az RH az F1C után jóformán nyugdíjba vonult, addig a CTDP szinte az rFactor megjelenésével egyidőben átnyergelt erre a platformra, és azóta is mint az rFactor modding zászlóshajója és egyben koronázott királya tevékenykedik és adja ki sorban a jobbnál jobb kiadványokat az rFactor játékosok legnagyobb örömére, az FSONE és társai pedig pontosan tudják: még mindig a CTDP az, akit le kell győzni. Továbbá egykori és mostani riválisaikkal ellentétben ráadásul a "Cars & Tracks Development Project" elnevezésű csoport nem csupán leginkább az aktuális dolgokkal foglalkozik, de bizony merészebb vizekre is könnyedén rááll, egészen pontosan a múltbatekintésről és a történelmi kiadványokról van szó, de ez már egy másik történet...

...vagy dehogyis, nagyon is aktuális a téma, hisz ezen cikk valójában az 1994 -es F1 szezont prezentálni hivatott készülő rFactor modról szól, amit bármily meglepő, épp a CTDP készít...de még mielőtt tényleg rátérnénk (húha nagyon kezdek átmenni Farkasházy Tivadarba), tényleg csak röviden a CTDP múltja, a legnevesebb modok:
-F1 1995 (F1 2002, F1C, GP4) - 2003.07.03.
-F1 2003 (F1C) - 2004.01.03.
-F1 2004 (F1C) - 2004.11.15.
-F1 2005 (F1C, rF) - 2005.11.26. illetve 2006.08.07. (rF) /RFC Mod of the Year 2006'/
-F1 1998 (F1C) - 2006.04.07.
-F1 2006 (rF) - 2008.12.06. /RFC Mod of the Year 2008'/
-Superleague Formula 2009 (rF) - 2009. október
-F1 1994 (rF) - 2010 ???

No igen, csak sikerült célba érnie a cikkírónak, helyben vagyunk, a CTDP csapat jelenleg elsősorban az 1994 -es F1 modján ügyködik, amely szezon talán a legemlékezetesebb az elmúlt 2 évtizedből: elvégre akkor érte a tragikus halál a brazilok nemzeti hősét, a háromszoros világbajnok legendát, Ayrton Sennát, ekkor koronáztatott meg első ízben a németek rekordbajnoka, Michael Schumacher a Briatore vezette Benettonnal, és minden bizonnyal a sportág történetének legvitatottabb VB címe is ez egyszersmind, miután a szezon közben többször is súlyos szabálytalanságon kapták mind a csapatot, mind magát Schumacher -t, és az ebből fakadó büntetések révén az utolsó futamon dőlt el a cím sorsa, amikor is a 2 bajnokaspiráns (a másik a Senna után hagyott űrt a Williams -nél betölteni hivatott Damon Hill volt) pályán történő test-test elleni, a VB címről direktben döntő küzdelme az élen egy azóta is vitatott ütközéssel ért véget...másfelől viszont sokan az egyik legalacsonyabb színvonalú bajnokságnak is titulálják, hiszen az összes többi csapat többnyire mérföldekkel volt lemaradva a Williams-Benetton duótól.Mégis, szinte minden F1 kedvelő szimulátorjátékosnak viszket már a tenyere, hogy végre kézbe vehesse az F1 CTDP 1994 modot, amelyről természetesen a továbbiakban is informálódhattok majd oldalunk hasábjain is, és már tényleg csak a megjelenési dátum hiányzik, de ez így is marad, a CTDP is a 'when its done' szlogent követi, és soha sem a kapkodásról volt híres...

...mindezek után ilyen téren csakis a sokadjára is elsütött szállóigével tudlak vigasztalni benneteket: 'türelem CTDP 94 -et terem!', de egy dolog biztos, megéri várni, hisz vélhetően ezúttal is a lehető legmagasabb színvonal jellemzi majd a CTDP soros modját, aki nem hiszi járjon utána...akarom mondani nézzen alaposan körül a cikkhez mellékelt képgalériában!
  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások37  

chenlina

2018-06-15 09:45:40 [37]

2018.6.15xukaimin
jordans
nike air max
mulberry handbags
hogan
chaussure nike
nike kyrie 2
nike air max
lululemon outlet
asics running
nike roshe
tods shoes
bottega
air max 95
valentinos
supra shoes
air max
bcbg
nike roshe
kevin durant shoes
polo ralph lauren
adidas flip-flops
marc jacobs
mont blanc pens
links of london uk
adidas outlet store
balance shoes
jordan
kobe bryant shoes
michael kors outlet online
prada
nike air max
converse chuck taylor
ralph lauren
adidas trainers uk
sac longchamp
ray ban sunglasses
mizuno
ray ban pas cher
longchamp pas cher
pandora bijoux
bcbg max azria
kate spade uk
dansko outlet
toms shoes
michael jordan
air max 2018
jordan pas cher
yeezy shoe
ferragamo
tommy hilfiger pas cher
vans outlet
coach factory outlet
wedding dress
jordan 11
lebron james shoes
cheap jordans
thomas sabo uk
cheap basketball shoes
polo ralph lauren
burberry outlet
weitzman shoes
pandora bracciali
nike air max 90
nike uk
hilfiger outlet
michael kors outlet
guess canada
chloe handbags
michael kors
adidas clothing
balance shoes
nike air
puma shoes
reebok shoes
abercrombie
michael kors
nike huarache
insanity workout
hermes birkin
free running
occhiali oakley
air force
fitflops outlet
new balance femme
salvatore ferragamo
swarovski
air max
nike free
air jordan
guess factory
adidas soccer cleats
nike shoes
france world cup jersey
spain world cup jersey
nike mercurial
air max
ray ban sunglasses
longchamp
ray ban
prada handbags
montre homme
portugal world cup jersey
adidas outlet
nike clothing
converse
ralph lauren outlet
marc by marc jacobs
kates pade outlet online
hermes
lunette oakley
nike air max
nike roshe run
pandora uk
converse uk
nike pas cher
lebron 11
soccer jerseys
versace handbags
michael jordan
prada outlet
nike air max
reebok shoes
mercurial superfly
michael kors outlet
ray ban occhiali
coach outlet
roshe run
jordan 3
nike blazer
longchamp handbags
timberland
pandora jewelry
dolce and gabbana
longchamp outlet
adidas outlet store
nike roshe run
vans pas cher
cheap wedding dresses
jordan 4
converse all stars
burberry
nike outlet store
michael kors handbags
adidas superstar
nike free run
cheap jordan shoes
jordan 6
yves saint laurent
christian louboutin
jordan 5
dansko shoes
bijoux swarovski
true religion
christian louboutin
nike free
roshe run
michael kors outlet clearance
softball bats
true religion outlet
kenzo clothing
asics gel
true religion jeans
germany world cup jersey
replica watches
jordan xx9
air max 90
flip flops
ralph lauren outlet
goyard handbags
pandora jewelry
hilfiger uk
five finger shoes
nike air max 2017
michael kors uk
england world cup jersey
burberry outlet
fendi
hollister outlet
air max 90
cheap oakley sunglasses
bottega veneta
mont blanc pens
louboutin
lunette ray ban
adidas outlet store
cheap wedding dresses
michael jordan
longchamp outlet
blazer nike
burberry handbags
kate spade
nike outlet
mac cosmetics outlet
ghd hair straighteners
swarovski gioielli
rolex watches
tory burch
converse
karen millen
dolce and gabbana
oakley sunglasses
barbour jackets
nike free run
michael kors uk
montres
omega watches
jordan 12
adidas slides
jordan
longchamp handbags
tory burch
softball bats
oakley sunglasses
hogan shoes
nike outlet
nike roshe run
polo ralph lauren
true religion outlet
celine handbags
coach outlet
iphone cases
christian louboutin
iphone x case
nike air max
prom dresses
converse shoes
scarpe hogan
mizuno
cheap jerseys
adidas shoes
true religion
para jumpers
polo ralph lauren
polo lacoste pas cher
christian louboutin
air force
adidas originals
new balance
herve leger dresses
kobe 9 elite
nike air force 1
ray ban sunglasses
ray ban
orologi rolex
sac vanessa bruno
beats by dre
nike free
supra shoes
vans scarpe
jordan 1
adidas running shoes
ray ban sunglasses
fendi handbags
oakley uk
nike vapor max
belgium world cup jerseys
fitflop
nfl jerseys
pandora charms
true religion jeans
lululemon outlet
salomon shoes
montre pas cher
nike air max
ray ban sunglasses
beats headphones
manolo blahnik shoes
nike air max
instyler
replica watches
ai max
mac makeup
nike store
guess pas cher
marc jacobs handbags
salvatore ferragamo
louboutin
nike shoes
mulberry
michael kors
jordans
rolex watches
ralph lauren
boy london clothing
reebok outlet
sac michael kors
balenciaga sneakers
furla handbags
new balance
nike blazer
coach outlet online
swarovski jewelry
nike air max
timberland boots
timberland pas cher
cheap oakley sunglasses
adidas zx flux
fitflops
gucci outlet
nike soccer shoes
ed hardy
clarks shoes
mac cosmetics
cheap jerseys
sac michael kors
michael kors canada
nike air max 97
tiffany jewelry
air max
oakley vault
gucci outlet
mizuno running shoes
stuart weitzman
new balance soldes
nike factory outlet
jordan
argentina world cup jersey
asics trainers
tn pas cher
nike air max
adidas superstar
air jordan
asics gel
timberland boots
air max plus
louboutin outlet
lacoste shoes
timberland shoes
hermes birkin bag
oakley sunglasses
jordan
burberry
ai max
replica watches
michael kors factory outlet
louboutin
abercrombie
brazil world cup jersey
roty burch outlet
vans outlet
giuseppe zanotti outlet
miu miu shoes
michael kors
beats headphones
skechers sneakers
nike free
chrome hearts jewelry
jimmy choo shoes
louboutin pas cher
air max
cartier bracelet
oakley sunglasses
mac makeup
michael kors outlet
oakley pas cher
adidas outlet store
michael kors outlet
lebron shoes
burberry sale
polo ralph lauren
2018.6.15xukaimin

liuchunkai

2018-05-03 12:55:03 [36]

20180503lck
louis vuitton outlet
polo shirts
cheap jordans
hermes belts
kate spade sale
coach handbags on sale
canada goose jackets outlet
polo outlets factory store
christian louboutin
michael kors outlet clearance
pandora charms sale clearance
cheap oakley sunglasses
louis vuitton outlet
coach factory outlet
nike shoes
michael kors outlet
kings jerseys
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
moncler jackets
true religion outlet
ralph lauren outlet
football shirts
canada goose outlet online
denver broncos jerseys
polo ralph lauren factory store
oakley sunglasses
pandora charms sale clearance
cheap jordans
ugg outlet
canada goose outlet store
michael kors outlet online
polo ralph lauren
cheap jordan shoes
nike outlet online
birkenstock sandals
pandora charms
louboutin pas cher
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
uggs canada
pandora
canada goose jackets
ed hardy outlet
ray ban sunglasses
coach outlet online coach factory outlet
burberry outlet
true religion outlet
fitflops
ugg outlet store
cavaliers jerseys
cleveland cavaliers jersey
ralph lauren outlet
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet
nike nba jerseys
canada goose jackets
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
prada outlet online
nobis jackets
polo ralph lauren
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin pas cher
christian louboutin sale
air jordan shoes
swarovski crystal
ecco outlet
polo ralph lauren shirts
fred perry polo shirts
hermes outlet
ugg outlet
pandora charms sale clearance
coach outlet online
kobe bryant shoes
cheap ugg boots
christian louboutin
michael kors online
michael kors outlet
canada goose outlet online
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
uggs outlet
cheap jordan shoes
jerseys wholesale
jordan shoes
longchamp pas cher
ugg outlet
lakers jerseys
rolex watches for sale
oakley sunglasses
true religion outlet store
nfl jerseys
nike outlet
ugg boots
canada goose outlet
polo ralph lauren
ralph lauren polo
canada goose
true religion outlet
coach factory outlet
canada goose outlet store
ugg outlet
fitflops sale clearance
pandora jewelry
cheap ugg boots
true religion jeans
burberry outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses outlet
canada goose jackets for women
cheap ray ban sunglasses
uggs outlet
rolex replica
burberry outlet store
louis vuitton outlet
tory burch outlet
nike roshe
michael?kors?outlet?online
christian louboutin sale
cheap jordans
dansko shoes
uggs outlet
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet逗号ugg outlet stores
adidas nmd
coach factory outlet
mulberry uk
mulberry bags
cheap jordan shoes
cheap oakley sunglasses
louboutin shoes
coach outlet
chrome hearts online store
san antonio spurs jerseys
pandora jewelry
longchamp outlet
pandora charms sale clearance
cheap nhl jerseys
true religion outlet uk
coach outlet online
nfl jerseys
canada goose jackets
thunder jerseys
coach outlet store online
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets
nike presto
moncler jackets
canada goose jackets outlet
pandora jewelry outlet
mont blanc pens
mac makeup
jordan shoes
air max 90
pandora charms
fitflops sale
coach factory outlet
ugg boots
canada goose outlet store
prada sunglasses
canada goose outlet
nike air force 1
canada goose jackets men
canada goose outlet
canada goose outlet
ray ban sunglasses
canada goose outlet store
uggs outlet
2018 world cup jerseys
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
ugg boots clearance
nhl jerseys wholesale
jordan shoes
air huarache
air jordan 4
cheap jordan shoes
true religion outlet
ferragamo shoes
michael kors canada
ralph lauren shirts
christian louboutin sale
chrome hearts sunglasses
ray ban sunglasses outlet
polo ralph lauren shirts
michael kors handbags
fitflops shoes
polo ralph lauren
mcm outlet
coach outlet store online
michael kors outlet
air jordan 12
oakley sunglasses
jordan shoes
coach outlet online
uggs outlet
fitflops outlet
michael kors wallets
oakley sunglasses
coach outlet online
adidas shoes
manchester united jersey
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
true religion jeans
canada goose uk
polo pas cher
cheap jordan shoes
canada goose jackets
ugg boots
nike air max 90
cheap jordan shoes
soccer shoes
coach outlet online
ugg outlet
polo outlet factory store
coach factory outlet
uggs outlet online
fitflops sale clearance
canada goose jackets outlet
burberry outlet
coach factory outlet
cheap jordan shoes
coach outlet
canada goose jackets
pandora charms
michael kors bags
mont blanc outlet
longchamp outlet
fitflops sale clearance
replica rolex
coach outlet
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
ralph lauren polo shirts
swarovski crystal
michael kors outlet
michael kors outlet online
gucci outlet online
tory burch outlet online
golden state warriors
michael kors outlet online
louis vuitton outlet store
foamposite shoes
wellensteyn outlet
polo ralph lauren
golden state warriors jerseys
rolex watches for sale
oakley sunglasses
true religion outlet
kobe bryants shoes
jordan 12
76ers jerseys
coach outlet store online
cleveland cavaliers jerseys
coach outlet
mizuno running shoes
tory burch outlet store
cheap soccer jerseys
air jordan shoes
cheap jordans
pelicans jerseys
canada goose coats
cheap uggs
coach outlet canada
swarovski outlet store
christian louboutin shoes
nba jerseys
nobis outlet
polo outlet
cheap ray ban sunglasses
ugg outlet online
oakley sunglasses
nike factory store
nike air huarache
canada goose outlet
christian louboutin shoes
longchamp outlet
pandora charms
tory burch outlet online
cheap oakley sunglasses
barbour outlet
air max shoes
coach outlet
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
cheap jordans
longchamp pliage
nhl jerseys
ralph lauren uk
swarovski outlet
cheap jordans
swarovski outlet
gucci outlet
cheap nba jerseys
cheap ray bans
ralph lauren polo
jazz jerseys
michael kors handbags
fred perry polo
coach outlet online
canada goose jackets
cheap nhl jerseys
cheap oakley sunglasses
true religion jeans
new balance shoes
mizuno shoes
reebok outlet store
hermes birkin
pacers jerseys
canada goose outlet
converse shoes sale
ralph lauren polo
asics shoes
coach outlet
true religion jeans
coach outlet
michael kors bags
michael kors outlet clearance
fitflops
polo ralph lauren
coach canada
tory burch outlet online
ugg outlet
true religion uk
coach outlet store
air force 1 shoes
christian louboutin shoes
air jordan retro
air jordan shoes
rolex replica
jordan shoes
valentino outlet
cheap jerseys wholesale
mlb jerseys
polo outlet
giuseppe zanotti outlet
oakley sunglasses uk
louis vuitton outlet online
louboutin outlet
christian louboutin sale
air max 90
uggs outlet
air jordan retro
bulls jerseys
coach outlet store online
coach outlet online
knicks jerseys
mulberry handbags
canada goose outlet store
lebron shoes
ferragamo outlet
cheap ugg boots
pandora jewelry
yeezy boost
polo ralph lauren
tory burch outlet
michael kors outlet online
pandora charms sale clearance
coach outlet store online
moncler coats
louboutin shoes
ray ban sunglasses outlet
coach outlet online
polo outlet
air max 90
michael kors outlet
ray ban sunglasses
polo ralph lauren outlet
uggs outlet
ralph lauren
coach factory outlet
oakley sunglasses
pandora outlet
michael kors outlet
kevin durant shoes
cheap jerseys
tory burch outlet
michael kors outlet
fitflops sale clearance
polo ralph lauren
canada goose outlet
cartier watches
adidas outlet online
jordan shoes
canada goose outlet sale
chelsea jersey
fitflops sale clearance
christian louboutin outlet
coach outlet store
ray ban sunglasses outlet
moncler outlet
christian louboutin sale
ray ban sunglasses sale
prada handbags
cheap jordan shoes
mulberry handbags
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
cheap ugg boots
moncler outlet
michael kors outlet clearance
cheap jordans
ray ban sunglasses
cheap jerseys
coach factory outlet
ralph lauren outlet
coach outlet
uggs outlet
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
coach outlet
canada goose jackets
canada goose outlet store
san antonio spurs
nfl jerseys
coach outlet
uggs outlet
ralph lauren outlet
michael kors outlet
canada goose jackets
coach outlet clearance
ed hardy clothing
reebok shoes
coach factory outlet
michael kors uk
longchamp handbags
michael kors outlet online
true religion jeans
nba jerseys
pandora outlet
timberwolves jerseys
nike air max 2015
cartier outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
cheap oakley sunglasses
fitflops
ray ban sunglasses on sale
canada goose outlet
cheap jordan shoes
pandora jewelry
mbt shoes
swarovski outlet
oakley sunglasses
adidas wings
nike store uk
cheap jordan shoes
christian louboutin outlet
canada goose
adidas nmd r1
pandora jewelry
broncos jersey
michael kors outlet online
air max uk
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
true religion outlet
ugg outlet online
cazal outlet
adidas nmd
burberry outlet sale online
canada goose parka
supra shoes sale
pandora jewelry
christian louboutin outlet
nike air max
canada goose outlet
longchamp pliage
canada goose coats
kobe shoes
adidas store
pandora outlet
michael kors outlet online
ferragamo shoes
true religion outlet store
canada goose outlet store
coach outlet online
michael kors uk
true religion jeans
coach outlet
swarovski outlet store
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses
polo ralph lauren
nike uk store
raptors jerseys
true religion jeans sale
swarovski crystal
gucci outlet online
canada goose jackets
christian louboutin
ray ban sunglasses
canada goose jackets
mulberry outlet
blackhawks jerseys
pandora charms
ferragamo outlet
coach outlet store online
gucci outlet store
coach outlet
ugg boots
michael kors handbags
coach outlet
chicago blackhawks jerseys
hawks jerseys
louis vuitton outlet online
warriors jerseys
coach outlet online
air jordan shoes
oakley sunglasses
ralph lauren polo
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
ray-ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray-ban sunglasses
hermes online
polo ralph lauren shirts
michael kors outlet clearance
cheap michael kors handbags
canada goose outlet store
nike outlet
uggs outlet online
tory burch outlet
oakley sunglasses wholesale
ferragamo outlet
mulberry bags
nike shoes
air jordan shoes
air max 90
michael kors outlet
longchamp bags
ralph lauren shirts
ralph lauren factory store
michael kors outlet
reebok trainers
basketball shoes
swarovski crystal
ugg outlet online
ugg outlet
cheap ray ban sunglasses
canada goose jackets
louis vuitton outlet store
canada goose outlet
ugg outlet
coach outlet
canada goose coats
air jordan shoes
cheap jordans
ugg boots
nba jerseys wholesale
lacoste polo shirts
ray ban sunglasses outlet
ralph lauren
nfl jerseys wholesale
canada goose outlet
polo ralph lauren
coach outlet
polo ralph lauren
true religion outlet
coach outlet store online
cheap jordans
longchamp solde
longchamp handbags
michael kors handbags
adidas wings shoes
nike shoes
coach outlet store online
oakley sunglasses wholesale
mlb jerseys
wellensteyn jackets
louis vuitton outlet stores
nfl jersey wholesale
coach canada
coach outlet
cheap jordan shoes
michael kors handbags outlet
rolex watches
ugg boots for women
futbol baratas
ralph lauren pas cher
swarovski uk
michael kors uk
fitflops shoes
chrome hearts outlet
michael kors outlet
air max 2015
ralph lauren polo shirts
cheap oakley sunglasses
ugg outlet
oakley sunglasses
air jordan shoes
ralph lauren outlet
coach outlet online
nike shoes outlet
adidas outlet
michael kors
ecco shoes
uggs on sale
fitflops sandals
ugg boots on sale
coach outlet
coach outlet
polo outlet
ralph lauren outlet
cheap jordans
coach outlet
christian louboutin shoes
mulberry outlet
tory burch handbags
pandora jewelry
coach outlet store online
cheap jordans
uggs outlet online
hermes belt
jordan shoes
air jordan shoes
mulberry outlet逗号mulberry handbags outlet
polo outlet stores
canada goose jackets
uggs clearance
canada goose outlet
oakley sunglasses wholesale
magic jerseys
cheap air jordans
mlb jerseys wholesale
michael kors outlet online
nhl jerseys
jordan 3
cheap jordans free shipping
true religion jeans
ugg boots clearance
longchamp pas cher
canada goose outlet store
gucci outlet online
canada goose jackets
michael kors outlet store
ugg boots clearance
chrome hearts outlet store
mulberry bags
pandora charms
true religion jeans
cheap football shirts
pandora charms sale clearance
mac cosmetics
canada goose outlet store
ugg boots
coach factory outlet
coach outlet online
michael kors outlet clearance
nike outlet
michael kors outlet clearance
michael kors factory outlet
jordan shoes
jordan retro
polo ralph lauren shirts
cheap nba jerseys
uggs outlet online
cheap air jordans
pandora outlet
canada goose jackets sale
moncler outlet
cheap ray ban sunglasses
uggs outlet
michael kors outlet
cheap jordans
longchamp bags
cheap jordan shoes
christian louboutin shoes
birkenstock shoes
oakley sunglasses
true religion jeans
kate spade sale
hermes outlet store
max 1
tory burch outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses
kobe 9 elite
ferragamo shoes
polo outlet online store
fitflops sale clearance
nike shoes outlet
ray ban sunglasses
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
jordan 4
ray ban sunglasses outlet
supra shoes

chenlina

2018-03-28 03:03:26 [35]

chenlina20180328
adidas shoes
cheap ray bans
coach outlet online
givenchy handbags
adidas flip flops
burberry scarf
coach outlet online
air jordan
baseball jerseys
christian louboutin
tory burch outlet
coach handbags
coach outlet online
ralph lauren outlet
cheap rolex watches
louis vuitton outlet
jordan xx9
balance shoes
ray ban
nfl jerseys
nike uk
ralph lauren
jordan 6
air max 95
oakley sunglasses
michaelkors outlet
jordans
oakley sunglasses
kate spade outlet
prada handbags
scarpe mbt
mizuno running shoes
mont blanc pens
jordans
nike roshe
jordan
coach outlet online
louboutin
wholesale nfl jerseys
coach factory outlet
michael kors outlet
oakleys
nike blazer
nike air max
louboutin
manolo blahnik
toms outlet
giuseppe zanotti shoes
nike outlet
alexander mcqueen shoes
longchamp
adidas uk
yeezy shoes
flip-flops
timberland
mcm bags
nike sb
ferragamo shoes
celine outlet
jordan 3
herve leger dresses
jordan shoes
links of london
toms outlet
tory burch uk
air max
kate spade
rayban
birkenstock sandals
coach outlet online
longchamp
mont blanc
supreme
vans shoes
kate spade outlet
asicsasics running shoes
baseball bats
adidas yeezy boost
mishka clothing
michael kors outlet
louis vuitton outlet
beats by dre headphones
longchamp outlet
adidas outlet
coach
new balance
roshe run
cheap jordans
bottega veneta
oakley sunglasses
nike tennis
balenciaga shoes
coach factory outlet online
asics
birkenstock shoes
dansko shoes
snapbacks wholesale
nike air force
bcbg
timberland boots
nike dunks
nike outlet
polo outlet
cheap nhl jerseys
mbt shoes
nike factory outlet
christian louboutin
michael kors
coach factory outlet
supra shoes
mont blanc
jordan
blackhawks jersey
pandora charms
air max 97
miu miu shoes
louis vuitton outlet
louboutin
stan smith shoes
michael kors outlet
cheap jerseys
pandora jewelry
jordans
michael kors handbags
tory burch outlet
prada bags
polo ralph lauren
pandora jewelry
cheap rolex watches
lebron 15
louboutin
adidas slides
jordan shoes
kobe 11
ray ban
jordan
nike air
supreme outlet
longchamp
nike free
louis vuitton outlet
air force 1
pandora charms
air max 1
mac cosmetics
louis vuitton
michael kors outlet
tommy hilfiger
adidas jeremy scott
coach outlet
timberland boots
coach outlet online
rolex watches
harden vol 1
dolce and gabbana
oakley sunglasses
jordan 12
nike uk
ray ban sunglasses
longchamp outlet
marc jacobs
true religion
nike free
belstaff jackets
coach
supreme
louis vuitton
jordans
kevin durant shoes
bvlgari rings
rolex replica watches
hermes outlet
longchamp handbags
coach factory outlet
undefeated shoes
converse
ralph lauren
burberry outlet
michael kors outlet
louis vuitton handbags
burberry outlet
nike lunarglide
flip flops
air huarache
cheap mlb jerseys
nfl jerseys wholesale
fitflops
mulberry
nike tn
manchester united jersey
polo ralph
nike outlet
coach factory online
jordan shoes
salvatore ferragamo
coach outlet
flops
air max plus
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
flops
ray ban sunglasses wholesale
kate spade outlet
nike kyrie 3
michael kors handbags
swarovski jewelry
ralph lauren
michael kors handbags
supreme uk
louboutin
van cleef & arpels jewelry
oakley vault
coach outlet
nike outlet
ray ban sunglasses
cheap nfl jerseys
nike blazer shoes
hermes bags
pandora jewelry
cartier jewelry
polo ralph lauren
air max 270
dior handbags
louboutin
jordan 1
nike shoes
louboutin
hermes
jimmy choo shoes
prada
curry shoes
michael kors outlet clearance
under armour outlet
coach outlet online
polo ralph lauren
mlb jerseys
juicy couture
louboutin
oakley sunglasses wholesale
kate spade
ray ban
nike revolution
cheap replica watches
kate spade
nfl jerseys
cheap mlb jerseys
converse shoes
ralph lauren
coach handbags
true religion jeans
air max
cheap nfl jerseys
louis vuitton
louis vuitton
birkenstock outlet
stussy hoodie
air max 90
adidas football boots
adidas superstar
louis vuitton handbags
timberland outlet
jordan 4
coach handbags
michael kors outlet
ray ban
oakley sunglasses cheap
nike free
pandora jewelry
ralph lauren
converse shoes
air max 2018
ray ban
vans shoes
true religion jeans
valentino shoes
nike air max
jordan 5
louis vuitton
ferragamo
ray ban sunglasses
timberland pro
michael kors outlet online
light up shoes
tory burch
oakley sunglasses
michael kors
air jordan
michael kors outlet online
nike mercurial superfly
nike free run
nike huarache
nike huarache
adidas wings
swarovski crystal
pandora charms
air jordan
barcelona jersey
fingerlings monkey
michael kors
supreme
wedding shoes
burberry outlet canada
louis vuitton
nike factory outlet
michael kors handbags
louis vuitton
carnival shoes
oakley sunglasses
nike cortez
swarovski
polo ralph
air jordan 11
jordan 8
pandora jewelry
christian louboutin
polo shirts
nhl jerseys
adidas yeezy 350
adidas stan smith
polo ralph
air max
nike presto
ralph lauren uk
louis vuitton
louboutin
vibram fivefingers
tod's shoes
air jordan
louis vuitton
adidas outlet
flip flops
basketball shoes
cheap nba jerseys
polo outlet
soccer jerseys
air max
prada
red bottoms
true religion jeans
coach
polo outlet
michael kors
michael kors
louis vuitton outlet
hermes kelly bag
coach outlet online
true religion jeans
polo ralph lauren
adidas shoes
nike air max
stuart weitzman shoes
burberry outlet
asics running shoes
louis vuitton handbags
jordan shoes
true religion jeans
fitflops
louis vuitton outlet
jordan shoes
nike flip-flops
michael kors outlet
coach outlet
ray ban outlet
nike shox
pandora jewelry
ray ban
air max 2017
michael kors taschen
jordan
gucci outlet
ray bans
hermes
chenlina20180328

liuchunkai

2018-01-24 08:20:29 [34]

20180124lck
michael kors outlet
nike shoes
michael kors handbags
nike factory shoes
bottega veneta outlet
ralph lauren polo
canada goose jackets
nike shoes outlet
michael kors outlet
ugg boots clearance
coach outlet store
michael kors outlet
ugg boots
tods outlet
fred perry polo
true religion outlet store
canada goose jackets
coach outlet store online
michael kors outlet
coach outlet online
cheap nfl jerseys
ralph lauren shirts
coach outlet store online
ugg boots clearance
broncos jerseys
kate spade outlet online
nike roshe one
louboutin shoes
true religion jeans
canada goose outlet
canada goose parka
mulberry handbags
kobe shoes
ralph lauren
ugg outlet online
canada goose outlet online
ugg boots
kobe 9 elite
michael kors uk
coach factory outlet
michael kors bags
ray ban sunglasses outlet
dansko shoes
nike shoes
ugg boots for women
nike air max 1
foamposite shoes
true religion jeans
canada goose outlet online
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
michael kors handbags
mulberry bags
adidas store
ugg boots clearance
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
polo outlet
true religion outlet
kd shoes
kobe shoes
nfl jerseys
denver broncos jersey
ugg outlet
jordan shoes
coach outlet online
canada goose outlet
polo ralph lauren shirts
ugg outlet
converse shoes sale
coach outlet online coach factory outlet
ray ban sunglasses
ugg outlet
michael kors wallets
ugg boots clearance
polo ralph lauren outlet
kobe bryants shoes
cheap oakley sunglasses
mlb jerseys
pandora outlet
michael kors outlet
uggs outlet
michael kors online
ugg boots
christian louboutin
canada goose outlet store
christian louboutin outlet
coach outlet online
ecco outlet
longchamp handbags sale
swarovski outlet
ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
michael kors handbags outlet
michael kors uk
coach outlet
tory burch outlet stores
oakley sunglasses
air jordan shoes
canada goose outlet
cheap jordans
canada goose outlet online
fitflops shoes
michael kors outlet online
cheap mlb jerseys
michael kors outlet stores
michael kors outlet online
oakley sunglasses
oakley sunglasses sale
lacoste soldes
true religion jeans
michael kors outlet
denver broncos jerseys
uggs outlet
ugg boots
burberry outlet sale online
coach outlet online
ed hardy clothing
michael kors outlet
kate spade sale
cartier watches
michael kors outlet
pandora outlet
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
tory burch outlet online
canada goose outlet store
chrome hearts online store
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet online
cheap nhl jerseys
nike outlet store
jordan shoes
michael kors outlet
longchamp outlet
ugg boots
louboutin shoes
jordan shoes
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
nike shoes
coach outlet online
coach outlet online
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
kate spade outlet
ugg boots
michael?kors?outlet?online
fitflops uk
nike air max 2015
cheap oakley sunglasses
fitflops shoes
burberry outlet
air max trainers
cheap ray ban sunglasses
longchamp pliage
ugg outlet
polo ralph lauren
coach outlet
mont blanc pens
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
true religion jeans
michael kors outlet clearance
ugg boots on sale
canada goose
swarovski jewelry
christian louboutin outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
ralph lauren polo
michael kors wallets for women
oakley sunglasses
adidas nmd
uggs outlet
canada goose jackets
fitflops sale clearance
michael kors outlet
prada shoes
ugg boots outlet
longchamp outlet store
mont blanc pens
max 1
burberry outlet store
swarovski jewelry
ray ban sunglasses
coach outlet
oakley sunglasses
nike shoes uk
ugg boots on sale
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
nfl jerseys wholesale
coach handbags online outlet
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
ugg outlet online
nike air max 90
lacoste shirts
polo ralph lauren outlet
broncos jersey
canada goose outlet store
ugg outlet
coach outlet
coach outlet store online
longchamp handbags
coach outlet online
blackhawks jerseys
vans outlet
uggs outlet
ugg outlet
michael kors outlet clearance
prada sunglasses
nfl jerseys
pandora charms outlet
ralph lauren outlet
marc jacobs outlet
canada goose uk
coach outlet online
kate spade outlet online
thomas sabo
ray ban sunglasses
canada goose jackets
canada goose jackets
salomon outlet
nhl jerseys
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses wholesale
giuseppe zanotti shoes
nike air force 1
true religion jeans sale
cazal sunglasses
ugg boots clearance
cheap jerseys wholesale
pandora charms
ray ban sunglasses
puma outlet
football shirts
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin outlet
kate spade outlet online store
michael kors outlet clearance
ugg boots
canada goose jackets sale
camisetas futbol baratas
pandora outlet
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet
mulberry uk
ray ban sunglasses outlet
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
christian louboutin outlet
cheap uggs
cheap nfl jerseys
christian louboutin outlet
polo ralph lauren
basketball sneakers
cheap ray ban sunglasses
canada goose
oakley sunglasses wholesale
nike store uk
ugg outlet
longchamp pliage
michael kors bags
christian louboutin sale
coach outlet online
ugg outlet
michael kors outlet online
nike uk store
kate spade outlet
birkenstock shoes
fred perry polo shirts
ferragamo shoes sale
mulberry handbags
giuseppe zanotti outlet
longchamp bags
coach outlet
air max 90
herve leger dresses
los angeles lakers jerseys
canada goose outlet store
fitflops
ralph lauren shirts
coach outlet store online
chicago blackhawks jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet store
cheap nfl jerseys
pandora jewelry outlet
mulberry outlet逗号mulberry handbags outlet
jordan shoes
nike trainers uk
ray ban sunglasses
michael kors outlet
michael kors outlet online
uggs on sale
ralph lauren polo
nba jerseys
mont blanc pens
ray ban sunglasses
ugg outlet
canada goose coats
adidas outlet store
canada goose outlet
ralph lauren polo
rayban sunglasses
ralph lauren factory store
canada goose outlet
moncler outlet
coach handbags on sale
pandora charms
cheap oakley sunglasses
nhl jerseys
ray-ban sunglasses
ugg boots on sale
michael kors outlet clearance
adidas wings
coach factory store
links of london jewellery
coach outlet online
mulberry outlet
oakley sunglasses wholesale
swarovski outlet
michael kors outlet
michael kors uk
asics shoes
coach outlet
mbt shoes
prada outlet online
coach outlet online
mac makeup
coach outlet
mcm outlet
pandora charms
converse shoes
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg outlet
coach outlet online
michael kors outlet clearance
pandora charms
pandora outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
polo outlet
michael kors factory outlet
soccer jerseys wholesale
christian louboutin shoes
ugg boots clearance
cheap snapbacks
michael kors outlet
canada goose outlet store
ferragamo outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
ugg boots clearance
canada goose uk
cheap football shirts
tory burch sandals
canada goose outlet
snapbacks wholesale
uggs outletonline
christian louboutin shoes
canada goose coats
valentino shoes
air huarache
uggs outlet
canada goose outlet
fitflops
cazal outlet
polo ralph lauren
nfl jersey wholesale
ugg outlet逗号ugg outlet stores
cheap basketball shoes
nike outlet
true religion jeans
coach factory outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet online
coach outlet online
true religion outlet uk
football shirts
ugg outlet online clearance
michael kors outlet online
yeezy boost
ugg outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
uggs outlet
pandora outlet
michael kors outlet
air max uk
michael kors outlet online
birkenstock shoes
longchamp handbags
michael kors outlet
ugg outlet stores
kate spade outlet online
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
snapbacks wholesale
nhl jerseys for sale
christian louboutin outlet
birkenstock sandals
coach outlet
coach outlet online
canada goose outlet store
longchamp handbags
cleveland cavaliers jerseys
cheap ray ban sunglasses
ferragamo outlet
cheap football shirts
nike outlet
jordan shoes
coach outlet
cheap oakley sunglasses
thomas sabo charms
prada bags
mulberry uk
moncler jackets
christian louboutin
canada goose outlet store
uggs outlet
nike shoes on sale
polo ralph lauren
nike blazer pas cher
nike roshe
pandora charms sale clearance
coach outlet canada
canada goose outlet
ray ban sunglasses
cheap jordans
lebron shoes
michael kors outlet online
ugg boots clearance
canada goose outlet
swarovski crystal
christian louboutin shoes
uggs outlet
coach outlet store online
reebok trainers
ray ban sunglasses outlet
denver broncos jersey
oakley sunglasses
uggs outlet
cheap nba jerseys
kate spade outlet
coach factory outlet
pandora jewelry
coach outlet
polo ralph lauren
canada goose outlet store
canada goose jackets
ray ban sunglasses sale
ugg boots
nike roshe run
soccer jerseys
true religion jeans
canada goose jackets outlet
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren factory store
tods outlet online
ugg outlet
pandora jewelry
ugg outlet
moncler jackets
coach outlet store online
lacoste polo shirts
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
coach outlet store online
ralph lauren outlet
longchamp pliage
mcm backpacks
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
mulberry bags
canada goose outlet store
coach outlet
canada goose outlet store
moncler coats
true religion uk
ray ban sunglasses
coach outlet
ferragamo outlet
cheap jerseys
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
ferragamo shoes
ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
longchamp handbags
cheap oakley sunglasses
jordan 4
true religion outlet
hermes outlet
canada goose jackets
adidas nmd r1
hermes birkin
cheap oakley sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
michael kors handbags
ray ban sunglasses on sale
denver broncos jerseys
coach outlet store
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
prada handbags
fitflops sale
true religion outlet
canada goose outlet
moncler coats
christian louboutin outlet
ugg outlet
nike shoes
longchamp handbags
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses outlet
mulberry sale
christian louboutin online
soccer shoes
coach outlet online
coach outlet online
air huarache
coach outlet
coach handbags
ugg outlet
moncler jackets
coach factory outlet
nba jerseys wholesale
michael kors outlet
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
ralph lauren polo shirts
canada goose jackets
reebok shoes
fitflops outlet
bottega veneta outlet online
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
christian louboutin sale
oakley sunglasses
nike shoes
uggs outlet
fitflops
swarovski outlet store
reebok shoes
adidas trainers
nike store uk
polo ralph lauren
coach outlet store
canada goose uk
louboutin shoes
supreme clothing
fitflops
canada goose jackets
tory burch outlet
nike free running
oakley sunglasses
uggs outlet
nike air max 90
uggs outlet
adidas wings shoes
pandora charms
nike air huarache
ugg outlet
mulberry bags
uggs outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
cheap nba jerseys
prada shoes for men
coach canada
air max 2015
uggs
coach factory outlet
uggs outlet
ralph lauren polo
pandora charms
longchamp outlet
ed hardy outlet
mbt outlet
coach factory outlet
puma shoes
coach factory outlet
hermes outlet store
polo ralph lauren
oakley sunglasses
canada goose jackets
polo ralph lauren
kate spade outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren shirts
coach outlet online
michael kors outlet store
coach outlet store online
cheap ugg boots
michael kors outlet online
true religion canada
air force 1 shoes
moncler jackets
cheap jordans
michael kors outlet clearance
air max 90
air max 90
longchamp pas cher
ugg outlet store
ugg outlet
polo ralph lauren
polo outlet stores
ugg outlets
ugg boots outlet
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses
nike air max
coach outlet
kate spade outlet
ugg outlet
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
michael kors outlet online
coach outlet
burberry outlet sale
coach outlet
michael kors
polo ralph lauren
polo outlet
salomon shoes
supra shoes sale
ralph lauren outlet
michael kors outlet
swarovski uk
ugg outlet online
swarovski crystal
tory burch outlet
nike outlet online
mulberry bags
canada goose outlet store
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
ugg boots clearance
ferragamo outlet
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo
cheap oakley sunglasses
pandora outlet
air max 1
mulberry handbags
michael kors outlet
christian louboutin shoes
coach factory outlet
pandora charms
fitflops
true religion outlet
canada goose outlet store
burberry outlet stores
true religion outlet
mulberry outlet
christian louboutin
hermes belts
ugg outlet store
mont blanc outlet
uggs outlet
nfl jerseys
coach factory outlet
lacoste outlet
true religion outlet
coach outlet
mont blanc pens
ugg boots on sale
canada goose outlet online
coach outlet store online
coach outlet
kate spade outlet online
michael kors outlet online
canada goose jackets
adidas uk
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
nfl jerseys
air max shoes
longchamp solde

clibin009

2018-01-17 02:47:40 [33]

moncler
mont blanc
canada goose
ugg boots clearance
north face
ugg boots
ferragamo
louboutin
michael kors outlet
nike store uk
adidas stan smith shoes
pandora jewelry
under armour
michael kors
air jordan
hockey jerseys
adidas wings
polo ralph
wholesale snapback hats
canada goose outlet
ugg slippers
moncler
ralph lauren
true religion sale
nfl jerseys
cheap jordans
air jordan pas cher
canada goose
true religion jeans
ray ban sunglasses
hogan
north face
michaelkors outlet
jordans
north face uk
hermes bags
juicy couture outlet
michael kors
canada goose
north face
kate spade outlet
north face
nfl jerseys
coach factory outlet
ugg outlet
coach outlet
nike air max
oakley sunglasses
fitflops
jordan
chenyingying20180117

chenjianwei

2018-01-11 09:07:31 [32]

yeezy
longchamp
longchamps
balenciaga sneakers
adidas yeezy boost
curry 4
adidas yeezy boost
kobe 9
foamposites
converse outlet store
longchamp handbags
nike lebron 15
falcons jersey
yeezy shoes
ferragamo belt
nike roshe run
tory burch shoes
lebron 15 shoes
converse shoes
longchamp
supreme clothing
links of london sale
golden goose sneakers
nike air zoom pegasus 32
hermes birkin
gucci belts for men
yeezy shoes
atlanta falcons jersey
retro jordans
jordan shoes
true religion jeans
cheap jordans
nike air max 90
cheap mlb jerseys
nike zoom
michael kors outlet
supreme hoodie
retro jordans
pandora bracelet
longchamp handbags
lebron 15
vibram fivefingers
nike polo
hermes handbags
yeezys
huarache shoes
cheap jordan shoes
christian louboutin shoes
jordan shoes
hogan outlet
jordan 12
adidas yeezy
jordan 4
yeezy boost
moncler sale
mlb jerseys
hermes belts
ultra boost 3.0
michael kors outlet
hyperdunks
supreme clothing
nike lebron 11
air jordan
yeezy boost
true religion outlet
adidas superstar UK
adidas tubular x
air jordan shoes
nike air max
cartier love bracelet
hogan outlet online
lebron soldier 11
nike zoom
curry 2
michael kors factory outlet
james harden shoes
michael kors outlet
nike mercurial vapor
yeezy boost
off white hoodie
michael kors
tom ford sunglasses
yeezy boost 350 v2
air max 90
nba jerseys
kobe 9
air max 95
birkin bag
kobe shoes
links of london
golden goose
kyrie 4
true religion jeans
nike dunks
kate spade outlet
adidas superstar
prada sunglasses
adidas neo online shop
converse outlet
adidas gazelle
adidas stan smith women
lebron 15
huaraches
yeezy boost 350
nike huarache
adidas tubular UK
yeezy
bape hoodie
100% real jordans for cheap
paul george shoes
nike roshe run
jordan 11
ysl handbags
nike air zoom
air jordans
goyard handbags
cheap jordans
nike huarache
michael kors outlet online
michael kors outlet
fitflops sale
air force ones
kobe 11
michael kors handbags
lebron shoes
kobe sneakers
adidas nmd
converse shoes
bape hoodie
michael kors outlet
kyrie 4
longchamp bags
louboutin shoes
nike air zoom structure 19
air jordan 12
pandora charms
jordan shoes
christian louboutin
nike mercurial
nike air force 1 high
balenciaga shoes
nike air force 1 low
air max 2018
pg 1
pandora charms
under armour curry 3
christian louboutin shoes
goyard handbags
nike air force
adidas eqt
tom ford glasses
nike air force
basketball shoes
patriots jersey
nike roshe run one
nike lebron 14
cartier bracelet
nike air max 90
yeezy boost 350
nike air force 1
dior sunglasses
adidas nmd
adidas ultra boost 3.0
hermes belt
kobe basketball shoes
yeezy
jordan 6
vans store
nike huarache sale
chrome hearts online
hermes birkin
adidas gazelle sale
adidas nmd
nike hyperdunk
cheap nfl jerseys china
vans outlet
adidas shoes
gucci belt
nike air max95
light up shoes
adidas ultra boost 3.0
harden shoes
adidas tubular
adidas ultra boost
basketball shoes
air jordan 6
hermes belt
yeezy
tory burch shoes
jordan shoes
adidas outlet
bape clothing
adidas ultra boost
curry shoes
yeezy shoes
kobe shoes
lacoste polo
air max
asics sneakers
patriots jerseys
nike air max 2016
kate spade handbags
air jordan
chrome hearts
lebron 14
longchamp outlet
hermes bag
adidas online shop
moncler
nfl jerseys
longchamp longchamps
hermes belt
nike huarache
adidas ultra boost
nike hyperdunk
nike air force 1
nike hyperdunk 2017
yeezy boost 350 v2
birkin bag
nmd
nmd
nike dunk low
nike huarache
golden goose outlet
true religion outlet
kd shoes
lacoste online shop
jordan retro
ferragamo sale
pandora jewelry
moncler jackets
kate spade outlet online
cheap nba jerseys
jordan 13
adidas tubular
calvin klein underwear
adidas outlet
yeezy sneakers
lacoste outlet
asics running shoes
air max 90
nike roshe one
cheap nfl jerseys
lebron 13
lebron soldier 10
curry 4
van cleef arpels
yeezy boost 350 v2
adidas outlet online
adidas tubular
nike air max 90
chrome hearts
adidas nmd
longchamp bags
nhl jerseys
adidas yeezy
adidas nmd r1
nike kyrie 3
timberland shoes
jordan retro 13
vans shoes
timberland outlet
adidas store
yeezy boost 350
new england patriots jerseys
michael kors handbags
kyrie irving shoes
kobe basketball shoes
off white clothing
jordan retro
adidas stan smith uk
adidas stan smith
air max 90
led light up shoes
michael kors handbags
yeezy boost
adidas yeezy
reebok outlet
irving shoes
curry 3
jordan shoes
cheap jordans
light up shoes
nike air max 2017
fitflops sale clearance
nike basketball shoes
adidas nmd
lebron james shoes
jordan retro
kobe 11
fitflops
yeezy boost 350
adidas stan smith men
roshe run
yeezy shoes
balenciaga sneakers
cheap jordans
longchamp bags
kevin durant shoes
kobe byrant shoes
chrome hearts outlet
goyard tote
adidas eqt support adv
prada eyeglasses
gucci belts
off white hoodie
yeezy
yeezy boost 350 v2
yeezy shoes
stephen curry shoes
cheap nhl jerseys
lebron 13 low
golden goose
vanvan cleef and arpels
nike free run
longchamp handbags
yeezys
moncler outlet
michael kors outlet handbags
nmd r1
kobe byrant shoes
hermes belts
adidas neo
real jordans for sale cheap
air jordan 11
nike air max
links of london
golden goose sneakers
led shoes
pandora jewelry
adidas yeezy boost
balenciaga shoes
adidas stan smith
adidas yeezy
vans shoes
nike air max 2018
pandora bracelet
true religion
ultra boost
lebron 13 shoes
longchamp
calvin klein outlet
michael kors purses
kate spade outlet
nike roshe run
michael kors outlet online
paul george shoes
kyrie 3
curry 3
huarache shoes
adidas superstardono

2011-09-10 09:11:36 [31]

talán jó lesz.talán nem

WaGeNHaLT

2011-08-26 19:34:11 [30]

Végre csinálhatnának egy tökéletes modot,nem értem ha már hosszú évek óta moddolnak,miért nem tudnak egy több mint 15 évvel ezelőtti módot normálisan megcsinálni. Ez mekkora szégyen

Alex1996

2011-05-02 01:52:20 [29]

look nice

Pyton007

2010-10-05 22:30:53 [28]

Valaki tudja, hogy mikorra lesz kész ez a mod ? képek alapján jól néz ki

Bentley

2010-06-06 19:37:51 [27]

jah hát most megnézve a képet nem így nézett ki az első szárny sztem DDDD

Bentley

2010-06-06 19:37:20 [26]

sufnyi, google : Williams 1994

magyar4

2010-06-06 12:17:39 [25]

Ez nagyon jónak ígérkezik.

sufnyi

2010-03-06 10:17:25 [24]

srácok, egy kérdés: a Williams-nek 1994-ben meg volt hajlítva az első légterelője??
vagyis egy kicsit meg volt, de az is lefelé, és nem ennyire! Nem kritika, csak egy kérdés.

balage06

2010-03-06 08:15:11 [23]

Az RFT nem rossz de azért az FSONE-hoz képest... Csak azért mert magyar...

karamazov

2010-03-05 19:08:26 [22]

Csak egy gondolat menetem volt
Egy olyan topic hm... óda járnánk dühöngeni

frentzen

2010-03-05 18:32:40 [21]

ez nagyon jó modnak tűnik.a képekböl és a galériábol itélve már nem kell sokat várni a kiadáshoz

V.Szabolcs

2010-03-05 17:50:40 [20]

szerintem a fórumba külön topicot kéne nyitni erről az FSone vs RFT témáról,és akkor nem lenne minden rfactoros cikk hozzászólása ehhez hasonlókkal.de ha már itt tarunk az RFT a jobb

Szarka Balázs

2010-03-05 17:08:40 [19]

szerintem az fsone nem fog pénzes modokat kiadni. Nagyon jó modder csapat, de a természetük tényleg szörnyü.

Sztbeni

2010-03-05 15:22:03 [18]

Sziasztok!

Az mitől van, hogy a CTDP 2006-ban majdnem letépi a kezem a Force Feedback-os Logitech kormány, addig pl az RFT 2009-ben nem annyira keményen rezeg. Mi ez? A CTDP támpgat valami spéci cuccot, hogy ez van?

W. Axl Rose

2010-03-05 12:56:16 [17]

Ez a lopás, más munkájának felhasználása érdekes dolog. Repkednek modok rendesen saját név alatt és néha csak egy eldugott txt fájlban van benne egy megjegyzés, hogy nem minden saját készítés amúgy... Ha nekem valaki így venné kölcsön egy cikkem, megnézhetné magát...

karamazov

2010-03-04 22:52:34 [16]

Soha nem bántanék meg szándékossan egyetlen modert vagy moding csapatot sem .
De ezt az FSone-t a Sompir miatt egyszerüen ki nem álhatom .
Egy undorító ellenszenves banda , egyszerüen elakarják lehetetleníteni a sompirt .
Még pedig azért mert konkurenciát látnak benne .
Most elképzelhető , hogy ostobaságot mondok de nem lehet , hogy az FSone-nak valami anyagi érdeke van a dologban ?
Például a jövőben pénzt kér az FSone a letőltésért cserébe , az RFT ingyenes (szerintem jobb is ) így az FSone népszerűsége csökken .
Ez csak egy elmélet de azért van benne logika , nem ?

Birkuc

2010-03-02 11:00:00 [15]

lenne okuk 3-4 másik modot ami meg kint van az rFcentralon, csak azok nem méltó riválisok, sőt csak kedvező összehasonlítást kölcsönöznek nekik

Szarka Balázs

2010-03-02 10:20:32 [14]

Amugy van okuk mocskolni az rft-t. Még állítólag a 2008-as módnál nem volt minden tiszta, de 2009-nél ilyenröl nem tudunk.

Birkuc

2010-03-02 09:26:15 [13]

az a bajuk hogy egy ember sokkal gyorsabban megcsinál egy igazán ütős modot mint ők csapatként, az pedig azt hiszem magáért beszél hogy csak Sompirra utaznak, ezzel is elismerve hogy méltó riválisuk

Sztbeni

2010-03-02 07:24:11 [12]

és mikor volt ez?

karamazov

2010-03-01 23:08:26 [11]

És az RFT nem kapott még semmit eddig ?

Szemy94

2010-03-01 22:34:32 [10]

Csak annyi,hoyg mocskolja RFT-t,ezért nincs kint rfc-n se.
Sompir azért csinálja a játékot, hogy mások szórakozzanak, FSONE meg azért,hogy elismeréseket szerezzen

Sztbeni

2010-03-01 22:10:53 [9]

Amúgy miért haragudnak sokan itt az fsone-re? Mit ártottak? Valamiről lemaradtam?

Szemy94

2010-03-01 19:51:46 [8]

Hungary 4Ever

szekto

2010-03-01 19:20:49 [7]

Az FSONE spanyol, míg az MMG-sek asszem amerikaiak (s mind2 brigádba dolgoznak magyarok is ):

Sztbeni

2010-03-01 19:14:06 [6]

És az Fsone és az MMG?

Birkuc

2010-03-01 18:20:28 [5]

germán tudtommal

Sztbeni

2010-03-01 17:59:52 [4]

Amúgy ezek a CTDP-sek milyen nemzetiségűek?

DJ_MatHY

2010-02-24 06:24:10 [3]

uhh
este ki felejtettem szegény Roland Ratzenbergert
R.I.P. Roland

DJ_MatHY

2010-02-23 18:04:45 [2]

R.I.P. Senna
szerintem jó lesz

Birkuc

2010-02-23 12:40:48 [1]

első

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei