F1 Birkuc 2006-2010

  • Birkuc
  • 2011-03-24 15:00:00
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Valóban ünnepnap a mai: egy új éra, egy korszakalkotó mod megjelenésének dátuma. 5 játék egyben - kisebb, gyorsabb, jobb, és tökéletesebb mint valaha: F1 Birkuc 2006-2010!


2011.03.24.

Ma Gábor napjára ébredtünk, ezen esemény címszereplője pedig hozott is nektek valamit. Továbbra is tartom: az aktuális szezon során már nem időszerű az előző évivel foglalkozni, így hát még a Melbourne -i versenyhétvége előtt megosztom veletek a 2006-2010 modom végső kiadványát (érdekesség, hogy a telepítő mérete szinte ugyanakkora, kb 0.3 MB a különbség), amely mindössze csupán a második teljes kiadás (és Patch -ből is csak 2 volt közte) 3 és fél hónappal az elsőt követően, ebből is látszik hogy ezúttal szerencsére tényleg nem kellett sokat foltozgatni rajta, na de íme a teljes lista a változásokról a decemberi V1 -hez képest:

KÖZÖS:
 -visszakerült a multis üzenetjelző hang, sokak örömére vagy épp bánatára
 -az előre felrajzolt féknyomtextúra miatt jelentkezett "poros pálya" effektus
 -az elmosódás effektus megszűntetésével életszerűbb megjelenés a maradék 5 ilyen pályának is: A1 ring, Imola, Shanghai, Suzuka, Test MagnyCours
 -Austin: bekerült 2012 egyetlen új F1 pályája
 -India: lecserélve egy másikra, és Indianapolis -al ütközött a Multi játékban
 -Istanbul: a fekete rázóköveket talán végre sikerült teljesen eltűntetni
 -Sakhir: a féktávjelző táblák mozdíthatóak voltak bekapcsolt ligamódnál, továbbá a 100% versenytáv (körszám) 57 volt 49 helyett
 -Silverstone: a féktávjelző táblák mozdíthatóak voltak bekapcsolt ligamódnál, továbbá a 100% versenytáv (körszám) 60 volt 52 helyett
2010:
 -a 22 fős limitből fakadó problémák visszaszorítása miatt a Hispania autókkal az SC -hez hasonlóan csak a játékos versenyezhet, a gépi ellenfelek nem
 -árnyékproblémák többsége megoldva
 -alacsony üzemanyag-szint jelzésnél az LCD villogott 7 csapatnál a kormányaik miatt: McLaren, Mercedes, Ferrari, Force India, Lotus, Hispania, Virgin
 -textúraütközés volt a Basic sisaknézettel: Red Bull, Sauber, Williams
 -textúraütközés volt a Speedometer -el: Red Bull, Toro Rosso

Mielőtt megkérdeznétek a jövőt illetően: megnyugtatok mindenkit hogy nincs vége a dalnak, lesz folytatás, és habár teljes 06-11 kiadványt nem tervezek a közeljövőben még, egy a 06-10 FINAL -hoz megjelenő 2011 -es szezon-kiegészítő csomag elképzelhető. Amolyan béta sorozatként fejlesztve, amíg nem éri el azt a szintet hogy hivatalos 06-11 rilíz váljék belőle. A mikor kérdésekre azonban természetesen nincs válasz, minden esetre addig is jó játékot az elmúlt 5 évaddal!

2010.12.12.


A Mikulás azért is jó, mert kiszámíthatatlan. Bár az új gyermek érkezésére éppen 9 hónapot kellett várni, mivel március 12. -én jelent meg a 06-09 FINAL. Továbbá ez eleve a tizenkettes csapdája: az év 12. hónapjának 12. napján 12 órakor történő megjelenéssel...

Túl sok dolgot már nem igazán tudok hozzáfűzni (lejjebb görgetve a korábbi bejegyzésekben amúgy is ott vannak a lényeges infók), a színvonalat megpróbáltam évről évre emelni, a tavalyival pedig úgy érzem a csúcsra járatás is megtörtént, így inkább most a szint megtartása volt a cél, remélhetőleg sikerrel, a talán kissé késői megjelenésnek is ez volt az egyik fő oka, de én úgy érzem megérte, most már teljes nyugalommal publikálom, és amit a 2009 -es évadtól megkaptatok, azt reményeim szerint most a 2010 -estől is maradéktalanul megfogjátok.

Tökéletes mod elméletben nem létezhet, ha hibák nem is feltétlen, de apróbb módosítások és csiszolások mindig történhetnek, ha lesz ilyen akkor az természetesen Patch formájában elevenedik majd meg, az utolsó javítócsomag helyét pedig ahogy tavaly is, a FINAL kiadás jelenti majd, tehát a tervek szerint a 06-10 -ből maximum 2 kiadás lesz.

2010 -ben 12 csapat volt, ám az F1C -t mint tudjuk 11 csapatra tervezték, így teljes garanciát nem vállalok a 22 -nél magasabb létszámú játékhoz, a kulcsfigura pedig a Virgin csapat akik a rajtszámlista végén találhatóak, persze megoldható hogy 24 -en legyenek (a PLR fájlban az Opponents= sorokat megkeresve és a mellette lévő értékeket 23 -ra átírva, kivétel ez alól a VB amihez az F1_2010.bch fájl GAMEOPT_opponents= sorát kell keresni, mindezek egyébként a Save\profilnév mappában találhatóak), azt pedig még feltétlenül tudnotok kell hogy hagyományos vagyis 21 ellenfélre állított játék esetén 1 csapat véletlenszerűen marad ki a buliból, tehát ez lehet egy élcsapat is, persze semeddig nem tart ez esetben még egy új VB -t (ott már egyből a tabellával nyit ahol rögtön olvasható az ellenfelek listája) stb kérni egészen addig amíg mindenki ott van akire feltétlen számítunk.

A 2010 -es szezont maradéktalanul próbáltam beletenni illetve szimulálni, mindenre gondosan ügyelve. A pályák sora kettővel bővült, természetesen 2010 illetve 2011 egyetlen új aszfaltcsíkjával, a Korea - India párossal, továbbá még két pálya (Sakhir és Silverstone) nyomvonala változott idén, azok is bekerültek, ám az elődjük helyén, így a korábbi szezonokkal játszva is azon kell megküzdenünk. Történt még pár apró javítás illetve módosítás (a pályaféknyom és a Telemetria például sokak kívánságára), erről az alábbi lista árulkodik részletesen:

KÖZÖS:
 -több évnyi mellőzés után visszakerült a Telemetria program
 -pályacsúcsok frissítve (2010 után)
 -a fix pályaféknyom textúra lecserélve
 -Imola: volt még egy kevés "láthatatlan fal"
 -India: bekerült a 2011 -es új pálya is
 -Istanbul: időnként felbukkanó rázókő textúra hiba javítva
 -Korea: bekerült a 2010 -es új pálya is
 -Nürburgring: az utolsó levágás elleni cucc szélesítése jobbirányba
 -Sakhir: a 2010 -es nyomvonalú verzió került bele
 -Silverstone: a 2010 -es nyomvonalú verzió került bele
 -Singapore: levágás elleni cucc a híd előtt mindkét rázókő mellett
2010:
 -minden hozzáadva, megfelelően frissítve és integrálva
 -a statisztikák a szezon kezdeti állapotot tükrözik

5 szezon, 27 pálya, 54 csapat, 108 versenyző, számos külső opcióval és lehetőséggel megspékelve, nagy vonalakban ezt jelenti a 06-10 Birkuc mod, amelynek telepítője speciel még így 5 szezont összesűrítve is 700 MB méret alatt maradt, tehát ráfér egy mezei CD lemezre, és feltelepítve sem foglal sokkal több helyet alaphelyzetben.

Most pedig nincs más hátra, mint hogy kellemes MiG-hullást és jó játékot kívánjak mindenkinek!

 


2010.03.12.


FINAL: ez az egyik legjobban csengő szó a modding világában, és bizony a mai napon valóban elérkeztünk az F1 Birkuc 2006-2009 mindössze 2. teljes, ám egyben végső kiadásához, amit próbáltam tökélyre fejleszteni, és mondhatni elégedetten is adom most ki a kezeim közül.

Button -ék már bőszen róják a köröket a 2010 -es szezonban, a hétvégén, egészen pontosan a vasárnapi futammal pedig hivatalosan is kezdetét veszi a 2010 -es F1 évad. Onnantól pedig a 2009 -es modok már elvesztik aktualitásukat, utána már nem illendő aktuálisnak nevezett 2009 -es modot kiadni.

Én speciel a legutolsó pillanatig vártam, és azt hiszem megérte, hisz még ezen a héten is pattant ki ötlet az alkotói fejből, de innen már tényleg nincs visszaút, minden ami ezután jön, az már egy másik történet része lesz, de még mielőtt erre rátérnénk, vegyük át a teljes fejlesztési naplót az augusztusi V1 -es kiadáshoz képes, vastagítással jelölve a vadiúj változásokat, melyeket az időközben megjelent Patch -ek sem tartalmaztak még:

KÖZÖS:
 -1 új nyelv: Bolgár
 -új és/vagy fejlesztett effektek:
  (némelyik csak az alapértelmezett Birkuc GamePlay -el működik!)
   füsteregetés és féknyom (út, fű, kavicságy különböző),
   csúszásnyom és füstölgő kerék, izzó fékpofa, szikrázás,
   eső és vízfüggöny, lángnyelv stb
 -alapsetupoknak nagyobb motorhűtés leégés ellen
 -pályacsúcsok frissítve
 -Abu Dhabi: alapos vérfrissítés (Abu Dhabi F1GP09 V4)
 -Monaco: végleges javítás a boxbemeneteli problémákon
2009:
 -végleges erősorrend
 -alacsonyabb gépigényű sisakok
 -Brawn: ikrek effektus javítva
 -Ferrari: ikrek effektus (2 Massa vagy 2 Raikkönen) javítva
 -Force India: frissítve
 -McLaren: új kormány, ikrek effektus javítva
 -Red Bull: frissítve
 -Toro Rosso: frissítve
 -Toyota: ikrek effektus javítva, frissítve
 -Williams:  frissítve
2006:
 -gyors szimulációs (esemény befejezése gomb) erősorrend javítva
 -Villeneuve sisakja javítva

Bekerült tehát a V4 -es Abu Dhabi, sok fejtörés után végre megoldódott a Monaco -i boxprobléma is, továbbá érdemes még megemlíteni hogy a speciális effekteknél talán túlzásba volt vive a füstölés és szikrázás, így ezeket is mérsékeltem. Végül, de nem utolsósorban, a mezőny felének autója sem maradt érintetlen, 5 csapat járműve is kisebb-nagyobb ráncfelvarráson esett át, így remélhetőleg már egyiket sem érheti komoly kritika.

A jövő: hát igen, az élet mint tudjuk nem áll meg, és bár lelki szemeim előtt ugyan még nem lebeg, de komoly esély van rá hogy valamikor a nyár folyamán egy újabb szezonnal bővül a mod, és a következő kiadást már F1 Birkuc 2006-2010 néven láthatjátok viszont. A pályákat érintő esetleges 2009 -es textúrafrissítésekről már ejtettem szót az FTR cikkben, valamint természetesen azon leszek hogy az F1C -sek se maradhassanak az idén debütáló Korea -i pálya nélkül, továbbá Sakhir 2010 -es nyomvonalát már megkaptátok, és remélhetőleg Silverstone -éval sem lesz majd ez másként. Végül, nem bújok ki a TBS téma elől sem, de ezzel kapcsolatban továbbra is csak a türelem szót tudom emlegetni, nincs és nem is lesz vele kapcsolatban konkrét megjelenési időterv, szóval 'when its done'. A TBS V2 -re ugyanis szeretném a 06-09 modom legtöbb jellemzőjét szintúgy ráaggatni, viszont 30 szezon és 90 pálya esetén ez már finoman szólva sem könnyű dió, és én is csak remélni tudom hogy elég időm és energiám jut arra, hogy még az idén megjelenhessen.

De most a 2006-2009 szezonokat feldolgozó projektem legújabb és egyben kiadványához kívánnék jó játékot és szórakozást, és én köszönném meg ezúton is mindenkinek, aki akárcsak kipróbálta bármelyik munkámat is!

Tessék görgetni, tölteni, kommentelni, és persze játszani, mindent bele!2010.01.31. - Patch 1.05:

megjelent az ötödik fejlesztőcsomag az F1 Birkuc 2006-2009 modhoz, a tartalma:
KÖZÖS:
 -1 új nyelv: Bolgár
 -új és/vagy fejlesztett effektek:
  (némelyik csak az alapértelmezett Birkuc GamePlay -el működik!)
   füsteregetés és féknyom (út, fű, kavicságy különböző), csúszásnyom és füstölgő kerék, izzó fékpofa, szikrázás, eső és vízfüggöny, lángnyelv stb
 -alapsetupoknak nagyobb motorhűtés leégés ellen
 -pályacsúcsok frissítve
 -Abu Dhabi: alapos vérfrissítés (Abu Dhabi F1GP09 V3)
 -Monaco: javítás a boxbemeneteli problémákon
2009:
 -végleges erősorrend
 -alacsonyabb gépigényű sisakok
 -Brawn: ikrek effektus javítva
 -Ferrari: ikrek effektus (2 Massa vagy 2 Raikkönen) javítva
 -McLaren: új kormány, ikrek effektus javítva
 -Toyota: ikrek effektus javítva
2006:
 -gyors szimulációs (esemény befejezése gomb) erősorrend javítva
 -Villeneuve sisakja javítva

(természetesen a mod főkönyvtárába kell telepíteni)

az effektekről egy több mint 6 perces prezentáló videót is készítettem, amit a következő linken online is megtekinthettek, de ha le is töltitek akkor jobb minőségben tudjátok megnézni, íme:
 
>>> LINK <<<

és ezzel nagyjából véget is ért a Birkuc 06-09 mod fejlesztése, és a 2., egyben utolsó teljes kiadás következik majd, F1 Birkuc 2006-2009 FINAL néven, ami várhatóan főleg csak javításokat hoz magával, már ha szükséges.


2009.12.31. - Patch 1.04:
megjelent a negyedik fejlesztőcsomag az F1 Birkuc 2006-2009 modhoz, a tartalma:
COMMON:
 -alapsetupoknak nagyobb motorhűtés leégés ellen
 -pályacsúcsok frissítve
 -Monaco: javítás a boxbemeneteli problémákon
2009:
 -végleges erősorrend
 -alacsonyabb gépigényű sisakok
 -Brawn: ikrek effektus javítva
 -Ferrari: ikrek effektus (2 Massa vagy 2 Raikkönen) javítva
 -McLaren: új kormány, ikrek effektus javítva
 -Toyota: ikrek effektus javítva
2006:
 -gyors szimulációs (esemény befejezése gomb) erősorrend javítva
 -Villeneuve sisakja javítva

(természetesen a mod főkönyvtárába kell telepíteni)

2009.11.30. - Patch 1.03:
megjelent a harmadik fejlesztőcsomag az F1 Birkuc 2006-2009 modhoz, a tartalma:
COMMON:
 -alapsetupoknak nagyobb motorhűtés leégés ellen
2009:
 -végleges erősorrend
 -alacsonyabb gépigényű sisakok
 -Brawn: ikrek effektus javítva
 -Ferrari: ikrek effektus (2 Massa vagy 2 Raikkönen) javítva
 -McLaren: új kormány, ikrek effektus javítva
 -Toyota: ikrek effektus javítva
2006:
 -gyors szimulációs (esemény befejezése gomb) erősorrend javítva
 -Villeneuve sisakja javítva

(természetesen a mod főkönyvtárába kell telepíteni)

2009.10.31. - Drivers 2009 All In One:
közel másfél hónapos hallgatást török meg most, hogy Halloween éjjele se maradjon Birkucos letöltés nélkül, méghozzá a 2009 -es pilótafelállásokkal kapcsolatos patch sorozat utolsó és egyben különleges kiadásáról van szó, de az 1.03 -as Patch is hamarosan érkezhet, ám most beszéljünk a jelenről:
az elődőknél mindig felhívtam a figyelmet arra hogy "visszacsinálásra nincs mód", ám ez most megváltozik, hisz a szezon végeztével egy olyan pilótafelállás-csomagot hoztam, amely a 2009 -es évad minden variánsát tartalmazza, és bármikor bármelyikre egyszerűen átválthatunk egy fél pillanat alatt, az úgynevezett "al-telepítők" segítségével (a letöltendő fő telepítőt természetesen csak a legelső alkalommal kell használni), de nézzük is hogyan alakult ki ez a bizonyos 5 variáns:
01 Melbourne: igen, a pálya neve előtti szám azt jelzi hogy hányadik futam volt a szezonban, ez pedig természetesen a szezonnyitót vagyis a kezdeti felállást takarja, ami aztán több mint a fél évad során változatlan is maradt
10 Hungaroring: ahol is a Toro Rosso csapat vezetősége indította be a lavinát azzal, hogy a csalódást keltő Bourdais helyére az újonc spanyol Alguersuari -t ültette
11 Valencia: egy futammal késöbb további 2 változás történt, egyrészt Briatore cserélte le a Renault -nál Piquet -t az újabb újonc francia Grosjean -ra, másrészt az előző futamon sérülést szenvedő Massa helyét a Ferrarinál a csapat tesztpilótája, az olasz Badoer foglalhatta el
13 Monza: igen ám, de az olasz csapat megbánta ebbéli döntését, így 2 futam után a versenyképtelen Badoert a Force Indiától elrabolt szintén olasz Fisichella váltotta, akit így ezzel egyidőben természetesen szintén pótolnia kellett az indiai csapatnak, és meg is tették ezt és nem más mint az istálló tesztpilótája, az ugyancsak olasz Liuzzi kapott lehetőséget a bizonyításra
16 Interlagos: újabb sérülés miatt Glock volt az aki nem tudta vállalni a szereplést az utolsó 2 futamon a Toyotánál, így a csapat tesztpilótája, a japán Kobayashi helyettesítette
összeségében tehát 5 variáns létezik: ami egészen pontosan 6 helycserét jelent, 5 csapatot és 10 pilótát érintve, ami valljuk be elég kacifántos, mint ahogy így ezen patch elkészítése is az volt, mely remélhetőleg elnyeri majd az érdeklődők tetszését!
(természetesen a mod főkönyvtárába kell telepíteni, ahova a közös használatú fájlokon kívül a specifikus al-telepítők is bekerülnek, így azokat utána szintén a főkönyvtárból futtatva lehet váltogatni a különböző variánsok között: Melbourne -től Interlagosig)

2009.09.22. - Patch 1.02:
megjelent a második fejlesztőcsomag az F1 Birkuc 2006-2009 modhoz, a tartalma:
COMMON:
2009:
 -erősorrend aktualizálás (az első 13 futam alapján)
 -alacsonyabb gépigényű sisakok
 -Brawn: ikrek effektus javítva
 -Ferrari: ikrek effektus (2 Massa vagy 2 Raikkönen) javítva
 -McLaren: új kormány, ikrek effektus javítva
 -Toyota: ikrek effektus javítva
2006:
 -gyors szimulációs (esemény befejezése gomb) erősorrend javítva
 -Villeneuve sisakja javítva

(természetesen a mod főkönyvtárába kell telepíteni)

2009.09.05. - Drivers 2009 Monza:
Avagy bye bye Badoer...a leselejtezett olaszt a Ferrarinál honfitársa, Fisichella váltja, akit pedig Vitantonio Liuzzi pótol majd a Force Indiában, vagyis az aktualizációra vágyók kedvéért elkészítettem a Monzai mezőnyt 1 héttel az ominózus versenyhétvége előtt!
(FIGYELEM: elődeiket lecserélik tehát a helyükre kerülnek, visszacsinálásra nincs mód, nem is fogok olyan patchet csinálni, és nem is reagálok az ilyen jellegű kérdésekre, mindenki el tudja dönteni hogy őket akarja e vagy az eredetieket)

2009.08.31. - Drivers 2009 Valencia újratöltve:
a múltkor nemes egyszerűséggel elfelejtettem beletenni az újoncok kommentátorhangjait, de ezt most pótoltam
(akinek kell, az az apró patchet csak töltse le újra és telepítse fel még egyszer)

2009.08.27. - Patch 1.01:
megjelent az első fejlesztőcsomag az F1 Birkuc 2006-2009 modhoz, a tartalma:
COMMON:
2009:
 -Ferrari: ikrek effektus (2 Massa vagy 2 Raikkönen) javítva
 -McLaren: új kormány
2006:
 -gyors szimulációs (esemény befejezése gomb) erősorrend javítva
 -Villeneuve sisakja javítva

(természetesen a mod főkönyvtárába kell telepíteni)

2009.08.23. - Drivers 2009 Valencia:
Elkészítettem azt a patch -et ami a Birkuc 06-09 mod 2009 -es szezonjába bevarázsolja a 3, szezonkezdethez képest eltérő, jelenleg viszont versenyző pilótát, nevezetesen az Alguersuari, Badoer, Grosjain triót!
(FIGYELEM: elődeiket lecserélik tehát a helyükre kerülnek, visszacsinálásra nincs mód, nem is fogok olyan patchet csinálni, és nem is reagálok az ilyen jellegű kérdésekre, mindenki el tudja dönteni hogy őket akarja e vagy az eredetieket)

Térjünk rögtön a lényegre:
Mostantól egyetlen évadnak sem lesz külön Birkuc kiadása, az aktuális Birkuc mod a 2006 -os szezontól kezdve egy csomagban él tovább, és az új kiadások és/vagy patchek is közösek lesznek mostantól, akár csak az egyik szezont érinti, akár mindet, és ha lesz 2010 -es Birkuc mod, az is ebben a formában jelenik majd meg, "F1 Birkuc 2006-2010" néven!

miután átgörgetted magad az eredeti 2009 -es mod cikkarchívumán, alatta további információkat találsz majd az új éra első kiadványáról!a 2009 -es mod kiegészítései:
 

2009.07.23. - Patch 1.02:

inkább fejlesztéseket tartalmaz mintsem javításokat, többsége a játékosok kérése illetve ötletei alapján történtek, íme a 2009 -es Birkuc modhoz megjelent második patch tartalma:
-főmenü: gyorsprofilváltó panel áthelyezve, és 1 új gomb ami az új, extra Showroom -hoz visz
-új főmenü/showroom megjelenés: az autó marad, te is benne, de körkötél, kerekek és a csapattársad vannak körülötted!
-új, realisztikusabb törésfizika
-új és/vagy változtatott kameranézetek
-1 új nyelv: Román
-DaiMOn sisakcsomagja
-új motorhangok mindegyik típusnak
-Brawn: új kormány
-Red Bull: felújítás Silverstone szerint
-csíkos helyett slick féknyom
-A1 ring: komolyabb felújítás
-Abu Dhabi: FPS javítás (kisebb gépigény)
-Barcelona: ritkábban szedett boxutca ütközések ellen
-Fuji: rejtélyes bukkantók eltüntetve
-Hockenheim: ritkábban szedett boxutca ütközések ellen
-Indianapolis: már nem lehet átmenni a boxutcai épületeken
-Interlagos: FPS javítás (kisebb gépigény), és már nem lehet átmenni a boxutcai épületeken
-Istanbul: a gépek már nem várakoznak kicsit a boxbamenetel során
-MagnyCours: ritkábban szedett boxutca ütközések ellen
-Monza: textúra frissítés
-Nürburgring: ritkábban szedett boxutca ütközések ellen
-Sepang: már nem lehet átmenni a boxutcai épületeken
-Singapore: már nem lehet átmenni sehol a kerítéseken
-Spa: ritkábban szedett boxutca ütközések ellen
-Suzuka: már nem lehet átmenni a boxutcai épületeken
(telepíteni természetesen a játék főkönyvtárába kell!)
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások460  
12 3 4 > >>

ninest123

2018-10-25 09:19:01 [460]

chenlina20181025
ralph lauren outlet
miu miu shoes
nike air force 1
tag heuer watches
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
russell westbrook shoes
oakley sunglasses outlet
lebron 15
jordan
air max 1
nike flip-flops
bvlgari jewelry
nike air max 2017
adidas nmd
malone souliers
ray ban sunglasses
lululemon
true religion
celine handbags
coach factory outlet
teva sandals
coach outlet
true religion
designer belts
ugg boots
michael kors outlet clearance
flip-flops
ralph lauren outlet
yoga pants
mulberry handbags
snapback hats
nike dunks
nine west shoes
flipflops
oakley sunglasses outlet
canada goose sale
omega watches
ugg outlet
ralph lauren polo
timberland boots
nike vapormax
canada goose jackets
nike lunarglide
north face outlet store
uggs
north face jackets
kyrie 3
longchamp
mont blanc pens
audemars piguet watches
adidas football boots
trikots günstig
canada goose canada
adidas store
jordan pas cher
jordan shoes
prada outlet
timberland outlet
adidas stan smith
moncler jackets
breguet watches
nike air max 270
jordans
ugg outlet
stussy
nike huarache
nike shoes for men
cheap replica watches
coach handbags
jordan xx9
adidas nmd
balenciaga shoes
off-white clothing
moncler outlet
ugg outlet
ugg boots
parajumpers jackets
ferragamo belt
nike air max 2018
polo outlet
michael kors outlet clearance
nike trainers
pelikan pens
nike roshe
pandora jewelry canada
kobe shoes
air jordan 6
hermes bags
air jordan
cheap rolex watches
the north face jackets
nike socks
woolrich jackets
adidas yeezy 350 boost
coach outlet sale
air max 97
mont blanc
tiffany jewelry
canada goose outlet
manolo blahnik
cheap mlb jerseys
ugg shoes
coach outlet online
puma shoes
hermes birkin bag
canada goose outlet
nike presto
louboutin shoes
oakley sunglasses
puma fenty
kate spade purse
prada handbags
north face outlet
paul george shoes
jimmy choo shoes
ugg slippers
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
tory burch bags
camisetas de fútbol
jordan shoes
air jordan 8
ugg outlet
converse shoes
prada sunglasses
nike mercurial
jordan shoes
bottega veneta handbags
timberland boots
fitflops
victoria's secret outlet
birkenstock sandals
ralph lauren
mizuno running shoes
valentino shoes
canada goose outlet
arcteryx sale
oakley sunglasses
red bottom shoes
nike store
jordan 11
true religion
tory burch shoes
lebron 13
michael kors outlet
huarache
mk purse
fjallraven kanken
michael kors handbags
ugg sale
nike free run
belstaff jackets
air jordan 5
uggs outlet online
pandora charms
new balance shoes
harden vol 2
ferragamo
true religion outlet
nike shoes
ugg for men
nike outlet store
ugg canada
michael kors bags
moncler jackets
nike outlet store
polo shirts
ugg outlet
ray ban sunglasses
vendita maglie calcio
linda farrow sunglasses
ralph lauren
cheap michael kors bags
mcm handbags
coach factory outlet
fitflops
ralph lauren polo
police sunglasses
russell wilson jersey
saint laurent sunglasses
ray ban sunglasses
adidas outlet store
ugg boots sale
adidas flip flops
coach factory outlet
nike epic react
longchamp handbags
mikimoto jewelry
jordan 14
jordans
canada goose down jackets
mac cosmetics
michael kors handbags
supreme clothing
sac longchamp
spalding basketball
coach handbags
adidas outlet store
ugg boots
lebron 15
givenchy handbags
baseball bats
moose knuckles jackets
jimmy choo shoes
converse shoes
oakley sunglasses
ralph lauren polo
longchamp handbags
salvatore ferragamo
nike shox
pandora charms
coach outlet
asics running shoes
chaussures christian louboutin
light up shoes
nhl jerseys
christian louboutin
canada goose outlet store
air jordan 12
nike sb
nike air max
ナイキ スニーカー
reebok shoes
tommy hilfiger shirts
cartier bracelet
jordan shoes
ray ban sunglasses outlet
ugg for kids
tiffany jewelry
vetements clothing
pasotti ombrelli
hermes
hermes bags
nike blazer
air jordan 4
nobis jackets
curry shoes
omega watches
coach outlet online
ray ban sunglasses
ysl handbags
canada goose sale
saucony running shoes
nike shoes
kd 10
kate spade handbags
camisetas de fútbol
nike air max
oakley sunglasses
stan smith
balenciaga shoes
barcelona jersey
adidas slides
persol sunglasses
nike factory store
ralph lauren
coach outlet
nike tn
nfl jerseys
levi's jeans
monster headphones
michael kors outlet clearance
lee jeans
mac cosmetics
nike basketball shoes
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses
vans store
pandora jewelry
versace sunglasses
supreme pas cher
coach handbags
lebron james jersey
nike sb
coach outlet
tory burch
vans shoes
coach outlet
michael kors purse
michael kors outlet clearance
pandora jewelry
cheap nfl jerseys
philipp plein
hermes kelly bag
cristiano ronaldo jersey
y-3 shoes
nike running shoes
maui jim sunglasses
ugg outlet
tods shoes
ray ban sunglasses cheap
ralph lauren
jordan pas cher
converse shoes
ugg sale
dansko shoes
uggs outlet
coach outlet store online clearance
converse shoes
fitflops
canada goose canada
philipp plein outlet
ugg for women
nike cortez
mont blanc
ugg boots outlet
jordan shoes
tory burch handbags
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
superdry clothing
nike blazer
adidas outlet store
pandora charms
christian louboutin shoes
north face backpacks
russell westbrook jersey
prada bags
fitflops
coach outlet online
nike air max
dolce and gabbana
ray ban sunglasses
canada goose jackets
coach outlet
sophia webster
vans old skool
timberland boots
coach handbags
coach outlet
north face jackets
nike outlet store
maglia calcio
puma slides
kd 8
yeezy shoes
air max 90
ray ban sunglasses outlet
air jordan
ugg outlet
nike free run
lululemon sale
harden vol 1
soldier 10
ugg outlet
ray bans
true religion
nicholas kirkwood
ugg outlet
adidas ultra boost
burberry sale
under armour shoes
supreme clothing
kate spade
visconti pens
adidas jeremy scott
christian louboutin outlet
miu miu sunglasses
hogan outlet
rolex watches
baby uggs
michael kors outlet
the north face outlet
marc jacobs bags
north face outlet
juicy couture handbags
red bottom shoes
football shirts
adidas superstar
soccer jerseys
cheap michael kors bags
ysl makeup
adidas outlet store
uggs
kd shoes
oakley sunglasses
michael kors handbags
nike air max plus
supreme hoodie
nfl jersey
birkenstock sandals
under armour shoes
new balance
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
coach factory outlet
onitsuka tiger
longchamp outlet
ugg australia
air jordan
fitflops
ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
nike tennis
x-large clothing
wedding shoes
birkenstock outlet
ambassador 10
ugg australia
nike free run
christian dior handbags
lebron soldier 11
columbia sportswear
north face outlet online
cheap jerseys
tiffany bracelet
links of london jewellery
tiffany jewelry
giuseppe zanotti
tory burch shoes
michael kors handbags
swarovski crystal
canada goose jackets
longchamp handbags
manchester united jersey
pandora charms
michael kors taschen
red bottom shoes
air jordan 3
pandora charms
kyrie 2
nike flight bonafide
burberry canada
kate spade
timberland outlet online
pandora charms
mbt shoes
cheap nfl jerseys
jordan shoes
coach outlet online
bcbg dresses
tom brady jersey
burberry outlet
ralph lauren
ugg sale
breitling watches
mac makeup
scarpe mbt
ugg boots
birkenstock sale
new balance shoes
vans shoes
michael kors outlet
stephen curry jersey
beats headphones
supreme clothing
adidas wings
cheap mlb jerseys
soccer jerseys
versace clothing
marcelo burlon
nfl jerseys
nike roshe
tom ford sunglasses
ugg sale
columbia outlet
air jordan 1
true religion
ugg sale
nike air max
kate spade outlet
coach outlet
jordan shoes
basketball shoes
nhl jerseys
moncler jackets
pandora jewelry
van cleef & arpels
nfl jerseys wholesale
nike factory store
michael kors handbags
polo outlet
christian louboutin shoes
north face jackets
suicoke sandals
moncler outlet online
coach outlet
coach outlet online
maillot de foot pas cher
ralph lauren outlet
nike air max
mishka clothing
kate spade handbags
ugg boots
prada
skechers shoes
nike air force 1
ray ban sunglasses
nike factory store
herve leger
swarovski jewelry
ralph lauren outlet
kate spade outlet
coach outlet
hundreds clothing
balenciaga triple s
ugg boots
ray ban sunglasses
marc jacobs handbags
ugg boots for men
ralph lauren jeans
ugg outlet
ray ban sunglasses for women
maillot de foot
burberry outlet
nba jerseys
ronaldo jersey
fitflop sandals
kate spade outlet
alexander mcqueen
versace handbags
vibram shoes
shoe carnival
cheap nfl jerseys
canada goose outlet
ugg store
michael kors handbags sale
nfl jerseys
canada goose coats
nike shoes for women
nike outlet
moncler outlet online
nike hyperdunk
mlb jerseys
fila shoes
hollister clothing
fussball trikots
uggs outlet
ray ban
soccer jerseys
nike outlet store
ray ban sunglasses
coach outlet online
womens ugg boots
fingerlings monkey
soccer jersey
ugg clearance
snapback hats
nike air max
christian louboutin shoes
uggs outlet
stuart weitzman shoes
adidas outlet
nike air max
off-white clothing
ugg boots clearance
mlb jerseys
michael kors bags
undefeated clothing
ralph lauren polo
cheap supra shoes
ugg boots
manolo blahnik
nike revolution
swarovski crystal
michael kors outlet clearance
mcm bagsk
lebron 14
moncler outlet
adidas yeezy boost 350
oakley sunglasses
oakley sunglasses cheap
ugg outlet store
oakley sunglasses
yeezy 500
supra shoes
hermes belt
air max 95
coach outlet
ugg outlet
nfl jerseys
kobe 11
longchamp handbags
ugg outlet
pandora outlet
soldier 9
valentino shoes
nfl jerseys
moncler jackets
michael kors handbags
chenlina20181025

dongdong8

2018-09-21 04:47:49 [459]

20189.21wengdongdong
camisetas fútbol
mac makeup
converse shoes
kate spade
herve leger dresses
adidas outlet store
wholesale hats
omega watches
audemars piguet
moncler outlet
nike revolution
timberland
uggs on sale
air jordan 14
under armour outlet
nike air max
manchester united jersey
y-3 shoes
basketball shoes
mcm bags
soldier 9
jordan pas cher
adidas football boots
birkenstock sandals
longchamp handbags
cheap nfl jerseys
polo outlet
ray ban sunglasses
columbia sportswear
christian louboutin shoes
soldier 10
michael kors outlet
supreme
ralph lauren
air max plus
nike air max
moose knuckles jackets
cheap mlb jerseys
longchamp outlet
bcbg dresses
birkenstock outlet
coach handbags
pelikan pens
true religion jeans
ugg boots
adidas outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
air max 270
timberland boots
balenciaga shoes
victoria's secret outlet
oakley sunglasses wholesale
light up shoes
adidas flip flops
lululemon sale
linda farrow sunglasses
nike tn
nike flight bonafide
valentino shoes
ralph lauren
hermes outlet
jordan 1
ugg shoes
vans shoes
adidas nmd
supreme uk
longchamp handbags
christian louboutin
manolo blahnik
pandora charms
air max 2017
ralph lauren polo shirts
ugg outlet
air max
tom brady jersey
ugg for kids
harden vol 1
air max
tiffany jewelry
michael kors outlet
van cleef & arpels jewelry
superdry
red bottoms
mulberry handbags
vapormax
tag heuer watches
oakley sunglasses
polo ralph lauren
coach outlet
cheap nba jerseys
nike blazer
fingerlings monkey
soccer jersey
mont blanc pens
basketball shoes
coach handbags
uggs outlet
maillot de foot
ugg boots
jordan 12
nfl jerseys wholesale
cheap nhl jerseys
ugg boots
nike tennis
mk purse
fjallraven kanken
nike air force
juicy couture
nhl jerseys
puma slides
uggs outlet
running shoes
flip-flops
moncler outlet
curry jersey
tods shoes
adidas superstar
oakley sunglasses
coach outlet
uggs
michael kors handbags
ralph lauren
flops
burberry handbags
true religion
nike roshe
air jordan
vibram fivefingers
cheap nfl jerseys
russell wilson jersey
ugg outlet
christian louboutin shoes
coach handbags
coach outlet online
spalding basketball
coach outlet online
nike shoes for men
tory burch shoes
ugg boots
stan smith
fitflops
ray bans
ferragamo shoes
ugg boots
true religion jeans
burberry outlet store
canada goose jackets
jimmy choo
christian louboutin
true religion jeans
nike outlet
balenciaga sandals
swarovski jewelry
oakley canada
harden vol 2
swarovski rings
ysl makeup
nike flip-flops
michael kors outlet
converse shoes
links of london
ugg outlet
lebron 15
nike factory
lebron james jersey
nike free run
coach outlet online
vans outlet
coach outlet online
cristiano ronaldo jersey
mac cosmetics
true religion jeans
new balance shoes
philipp plein outlet
camisetas de futbol baratas
air jordan
longchamp
coach outlet online
fußballtrikots ermäßigung
christian louboutin outlet
ugg outlet
ray ban
fitflop
columbia outlet
soldier 11
breguet watches
supreme paris
ray ban sunglasses
rolex watches
north face outlet
yeezy 500
soccer jerseys
canada goose outlet
michael kors handbags
pandora jewelry
jordan 8
air max
balenciaga triple s
omega watches
barcelona jersey
michael kors outlet clearance
coach outlet
ugg outlet
adidas nmd
oakley sunglasses cheap
kate spade
beats headphones
pandora jewelry canada
nike outlet store online
supra shoes
ugg outlet store
rayban
ugg boots
baseball jersey
ugg outlet
ナイキ スニーカー
givenchy handbags
nike shoes
kobe shoes
north face
the north face
nike hyperdunk
christian louboutin
shoe carnival
michael kors handbags
soccer shirts
jordans
hollister outlet
beats by dre
persol sunglasses
hermes belt
kate spade handbags
canada goose jackets
ugg clearance
nine west shoes
ugg boots
moncler outlet
canada goose jackets
tiffany bracelet
jordan shoes
jordan shoes
cheap nfl jerseys
dior handbags
lululemon
timberland outlet
jordan shoes
coach factory online
ferragamo outlet
coach outlet
ralph lauren
christian louboutin
jordan 6
malone souliers shoes
nike outlet
kate spade handbags
north face jackets
pandora jewelry
ysl handbags
air max 97
alexander mcqueen shoes
canada goose outlet
russell westbrook shoes
michael kors outlet
giuseppe zanotti shoes
coach outlet online
nike uk
lee jeans
nike lunarglide
jordans
breitling watches
adidas originals
coach factory outlet online
montblanc pen
wholesale nfl jerseys
hundreds clothing
louboutin
bvlgari rings
new balance
new balance shoes
maui jim sunglasses
adidas outlet
russell westbrook jersey
ugg boots
cheap jordan shoes
canada goose coats
kate spade
ray ban
off-white shoes
yeezy shoes
dansko shoes
nike presto
nfl jerseys
marcelo burlon
parajumpers jackets
hermes birkin bag
montblanc
timberland boots
air max 1
pandora charms
air max 2018
coach factory outlet
ugg sale
police sunglasses
kd shoes
arc'teryx clothing
oakley sunglasses
monster headphones
canada goose jackets
ralph lauren
converse
flipflops
michael kors uk
north face outlet
canada goose outlet
coach factory outlet
nike socks
ugg sale
manolo blahnik
north face jackets
ralph lauren jeans
ambassador 10
tommy hilfiger polo shirts
ugg outlet
prada outlet online
north face outlet
michael kors outlet online
dolce & gabbana
maglie calcio
longchamp handbags
wedding shoes
pasotti ombrelli
tory burch outlet
nike free run
coach handbags outlet
air max 95
visconti pens
longchamp outlet
jordan 5
air jordan
saucony running shoes
asics running shoes
nfl jerseys
valentino shoes
converse shoes
ugg boots
cheap replica watches
ralph lauren
nfl jerseys
nike outlet
michael kors handbags
pandora jewelry
versace clothing
kd 8
adidas jeremy scott
ray ban sunglasses
moncler jackets
ralph lauren
hermes bags
fitflops sale clearance
nike sb
stussy hoodie
ugg boots
onitsuka tiger
oakley sunglasses
nike roshe
coach purse
ralph lauren
ralph lauren
nike kyrie 3
mbt shoes
ugg for men
ralph lauren
miu miu sunglasses
kate spade outlet
undefeated shoes
adidas outlet
kate spade purse
michael kors outlet clearance
fila shoes
vendita maglie calcio
nike running shoes
coach outlet store
mikimoto jewelry
canada goose sale
ralph lauren uk
ugg for women
ugg australia
prada handbags
north face
versace sunglasses
louboutin outlet
ray ban sunglasses
adidas shoes
mac cosmetics
michael kors bags
ronaldo jersey
ray ban
scarpe mbt
ray ban sunglasses
fitflop
nike factory
burberry outlet
belstaff jackets
miu miu shoes
curry shoes
birkenstock sandals
sophia webster shoes
coach outlet
replica watches
woolrich jackets
adidas ultra boost
adidas uk
vans shoes
ugg sale
ugg boots
mcm handbags
ralph lauren
moncler jackets
reebok shoes
nike free
ralph lauren
birkenstock sandals
pandora jewelry
nike blazer
jordan 4
skechers sandals
kobe 11
hermes belt
canada goose jackets
nfl jerseys
michael kors handbags
air max 90
coach outlet
north face outlet
ugg sale
burberry canada
hermes bags
ray bans
tiffany jewelry
canada goose jackets
tiffany jewelry
swarovski crystal
mishka clothing
nike air huarache
adidas yeezy
levi's jeans
nike outlet store
ugg factory outlet
christian louboutin shoes
pandora jewelry canada
cheap oakley sunglasses
philipp plein outlet
canada goose outlet
supreme clothing
teva sandals
nike huarache
pandora charms
christian louboutin
ray ban
off-white
tom ford sunglasses
ugg australia
north face outlet
tory burch sandals
puma outlet
michael kors taschen
pandora charms
prada handbags
adidas wings
ugg boots
polo ralph lauren
nike shox
michael kors outlet clearance
ugg clearance
ugg boots
longchamp handbags
air force 1
supra shoes
nike cortez
hermes belt
adidas slides
marc jacobs handbags
michael kors canada
cheap mlb jerseys
baseball bats
kate spade outlet
hogan outlet
air jordan 11
jordan retro
cheap mlb jerseys
jimmy choo
air jordan 3
oakley sunglasses
coach outlet
nicholas kirkwood shoes
nike mercurial superfly
canada goose jackets
celine outlet
polo outlet
nike epic react flyknit
baby uggs
ugg outlet
ray ban sunglasses
ugg slippers
supreme clothing
stuart weitzman shoes
ugg sale
under armour shoes
marc jacobs bags
coach factory outlet
air max
coach outlet
air jordan
vetements clothing
michael kors handbags
ray ban sunglasses
kyrie 2
air jordan
bottega veneta
nike outlet
oakley sunglasses
versace bags
adidas yeezy
vans shoes
michael kors outlet clearance
true religion jeans
maillot de foot
canada goose outlet
michael kors handbags
polo ralph lauren
snapback hats
lebron 15
tory burch
cheap nfl jerseys
moncler outlet
ugg outlet
soccer jerseys
ugg outlet
polo ralph lauren
cartier jewelry
timberland boots
air jordan
jordans
christian louboutin
oakley vault
ysl sunglasses
north face outlet
nike outlet
nobis jackets
michael kors outlet
nike dunks
jordan xx9
michael kors handbags
puma fenty
coach outlet online
ugg boots for men
mizuno running shoes
air max
ugg outlet
ray ban outlet
cheap soccer jerseys
nike dunks
pandora charms
ugg outlet
moncler outlet
lebron 14
tory burch bags
Fußballtrikots günstig
new balance sandals
kd 10
nfl jerseys
lebron 13
nike outlet
prada sunglasses
prada
suicoke
flip flops
paul george shoes
salvatore ferragamo shoes
louboutin shoes
yoga pants
x-large clothing
20189.21wengdongdong

chenlina

2018-09-17 05:14:15 [458]

2018.9.17chenlixiangversace handbags
wedding dresses
michael kors handbags
oakley sunglasses
swarovski
timberland
new balance
nike outlet store
adidas outlet
salvatore ferragamo
nike mercurial
hogan
bose headphones
kids jordans
jordan 6s
lebron 11
burberry outlet
balenciaga shoes
adidas zx flux
new balance
pandora charms
air jordan
mont blanc
dyson hair dryer
nike air max
longchamp bags
chopard jewelry
curry 5
jordan 32
mizuno running shoes
hermes outlet
michael kors canada
hollister outlet
mont blanc
converse outlet store
michael kors
oakley
adidas slides
dansko
calvin klein
timberland boots
england world cup jersey
givenchy bags
jordans
ralph lauren outlet
ferragamo shoes
adidas
carrera sunglasses
jordan clothing
nfl jerseys
adidas uk
jordan retro
abercrombie
calvin klein jeans
fossil
ferragamo
keen
fendi
cheap nfl jerseys
air max 90
wedding dresses
nike clothing
nike free run
sac michael kors
nike foamposite
roshe run
ralph lauren
nike air
skechers shoes
swarovski
belgium world cup jerseys
dolce and gabbana
jordan
oakley sunglasses
kyrie irving jersey
air zoom pegasus
roshe run
burberry sunglasses
beats
a bathing ape
hermes jewelry
jbl speakers
fitflops
givenchy jewelry
puma shoes
kevin durant shoes
nike air max 90
adidas outlet
ugg outlet
new balance shoes
air more uptempo
uggs outlet
vans
air max 90
hermes uk
bottega veneta
asics
giannis antetokounmpo jersey
guess
nike air max
france world cup jersey
nike air max
michael kors outlet
christian louboutin
kevin durant shoes
bottega veneta sunglasses
lebron james shoes
james harden jersey
nike shoes
instyler ionic styler
converse
ugg boots
gucci outlet
armani sunglasses
true religion outlet
kate spade outlet
curry 4
true religion outlet
dsquared2 jeans
furla handbags
cheap oakley sunglasses
michael kors borse
softball bats
ray ban sunglasses
vibram fivefingers
jordan 11
fendi sunglasses
adidas soccer cleats
tods shoes
polo ralph lauren
air jordan
chrome hearts
cheap toms
kobe 9
spain world cup jersey
nike air max 2018
christian louboutin
replica watches
vans shoes
nike outlet
kd 10 elite
hermes
adidas running shoes
nike store
adidas outlet store
antonio brown jersey
jordan
michael kors outlet
abercrombie
huf
uggs outlet
pandora
abercrombie
alife clothing
nike air force
arcteryx jackets
reebok outlet store
montre
michael kors outlet
sac burberry
nike air max
chrome hearts jewelry
jordans
ray ban outlet
portugal world cup jersey
ray ban sunglasses
karen millen uk
balmain
jordans
ralph lauren
nike huarache
ralph lauren
gucci bags
vans shoes
air max 95
guess
hogan
soccer jerseys
beats headphones
dolce & gabbana
reebok
harry winston jewelry
coach purse
fitflops outlet
iphone cases
gucci handbags
kobe 11
alexander mcqueen
dolce & gabbana
tory burch outlet
bottega veneta
celine
jordan 31
jordan shoes
jordan 6
jordan shoes
red bottoms
clarks shoes
insanity
chanel handbags
longchamp
longchamp handbags
adidas trainers
adidas crazy
valentino
mizuno
oakley sunglasses
karen millen
coach outlet
nike air max plus
ray ban sunglasses
barbour
stuart weitzman
jordan 4s
stuart weitzman
air max
jordan 2
rolex
freshjive clothing
iphone x case
ghd
gucci belt
rolex watches
insanity
curry 3
diesel jeans
louboutin
nike air max 95
burberry
nike air max
bcbg max
basket store
gucci outlet
golden goose sneakers
mac makeup
swarovski crystal
sac longchamp
mulberry outlet
rolex
bally
adidas soccer
kristaps porzingis jersey
coach outlet
pandora jewelry
nike blazer pas cher
basketball jersey
replica watches
wedding dresses
parajumpers
isabel marant
nike blazer
longchamp
oakley vault
kate spade
ray ban
g-star jeans
converse shoes
longchamp
supra
nike pas cher
nike store
michael kors outlet
burberry outlet
nike store
kd 9
tory burch outlet
ferragamo sunglasses
toms outlet
kate spade outlet
bvlgari sunglasses
flip flops
oakley glasses
curry 2
nike vapor max
marc jacobs handbags
kobe 10
polo lacoste
mac cosmetics
pandora
nike free run
marc jacobs
nike canada
babyliss
louboutin
adidas outlet
air max 97
nike air force
nike outlet
carson wentz jersey
cheap nfl jerseys
soccer shoes
jordan shoes
cartier love bracelet
nike roshe run
jimmy choo
abercrombie
oakley vault
salomon shoes
germany world cup jersey
dior sunglasses
canada goose jackets
michael kors outlet
ray ban
ugg outlet
ferragamo
nike outlet online
asics
sac guess
true religion
armani handbags
jerseys
oakley sunglasses
jordan 14
chanel
jordan
prada outlet
prada outlet
true religion jeans
jordan 9
bape
yeezy shoes
jordan
nike free
nike kyrie 2
nike free
true religion jeans
nike free
coach outlet online
jordan 12s
ralph lauren outlet
new balance
montre pas cher
dolce & gabbana sunglasses
dansko shoes
jordan 3
new balance trainer
burberry outlet
ray ban
jordan 10
cartier sunglasses
michael kors
roshe run
adidas superstar
ferragamo belt
moncler outlet
salvatore ferragamo shoes
jordan xx9
clarisonic
tory burch outlet
converse
moncler jackets
nike air force 1
converse
nike tn
mac makeup
nike air max 90
pandora
dak prescott jersey
vans
jordan 1
tiffany & co
jordan 13
polo ralph lauren
lululemon outlet
fendi
prada
jordan 7
chloe sunglasses
adidas outlet
armani jeans
dior handbags
pandora jewelry
beats headphones
adidas outlet
vanessa bruno
baseball bats
nike roshe run
bcbg
chloe handbags
insanity workout
supra
argentina world cup jersey
jordan 8
louboutin
rolex watches
roshe run
michael kors outlet
air max 2017
hogan shoes
new balance
basket nike
longchamp
asics gel
nike air max
basketball shoes
nike roshe run
chloe handbags
boy london clothing
links of london
nike free
bulgari jewelry
ray ban
barbour
kobe 12
true religion jeans
lacoste jeans
adidas flip-flops
ed hardy
nike factory
jordan 5s
polo ralph lauren
gentle monster sunglasses
giuseppe zanotti
designer sunglasses
pandora jewelry
guess
designer sunglasses
montre pas cher
jimmy choo
lululemon outlet
beats by dre
nike air max
christian louboutin
louboutin pas cher
nike air max
champion
goyard handbags
oakley
louboutin
timberland
ray ban sunglasses
manolo blahnik
nike blazer
kenzo clothing
michael kors
chi flat iron
converse chuck taylor
herve leger
tommy hilfiger
swarovski
jordans
miu miu shoes
air max 2017
ghd
10 deep clothing
hollister
jordan 4
burberry handbags
adidas clothing
omega watches
brazil world cup jersey
cheap uggs
nike air max
nike outlet
converse shoes
oakley
ray ban
oakley sunglasses
lebron shoes
mizuno running shoes
tommy hilfiger
fitflop
asics
kevin durant jersey
tommy hilfiger
ghd hair straighteners
burberry
chanel
nike air max 90
jimmy choo sunglasses
air max
michael kors outlet
kyrie 4
nike shoes
birkin bag
dsquared2 outlet
marc jacobs handbags
kobe 10
aaron rodgers jersey
yves saint laurent
uggs outlet
nike mercurial
nike
2018.9.17chenlixiang

chenlina

2018-06-15 09:47:40 [457]

2018.6.15xukaimin
jordans
nike air max
mulberry handbags
hogan
chaussure nike
nike kyrie 2
nike air max
lululemon outlet
asics running
nike roshe
tods shoes
bottega
air max 95
valentinos
supra shoes
air max
bcbg
nike roshe
kevin durant shoes
polo ralph lauren
adidas flip-flops
marc jacobs
mont blanc pens
links of london uk
adidas outlet store
balance shoes
jordan
kobe bryant shoes
michael kors outlet online
prada
nike air max
converse chuck taylor
ralph lauren
adidas trainers uk
sac longchamp
ray ban sunglasses
mizuno
ray ban pas cher
longchamp pas cher
pandora bijoux
bcbg max azria
kate spade uk
dansko outlet
toms shoes
michael jordan
air max 2018
jordan pas cher
yeezy shoe
ferragamo
tommy hilfiger pas cher
vans outlet
coach factory outlet
wedding dress
jordan 11
lebron james shoes
cheap jordans
thomas sabo uk
cheap basketball shoes
polo ralph lauren
burberry outlet
weitzman shoes
pandora bracciali
nike air max 90
nike uk
hilfiger outlet
michael kors outlet
guess canada
chloe handbags
michael kors
adidas clothing
balance shoes
nike air
puma shoes
reebok shoes
abercrombie
michael kors
nike huarache
insanity workout
hermes birkin
free running
occhiali oakley
air force
fitflops outlet
new balance femme
salvatore ferragamo
swarovski
air max
nike free
air jordan
guess factory
adidas soccer cleats
nike shoes
france world cup jersey
spain world cup jersey
nike mercurial
air max
ray ban sunglasses
longchamp
ray ban
prada handbags
montre homme
portugal world cup jersey
adidas outlet
nike clothing
converse
ralph lauren outlet
marc by marc jacobs
kates pade outlet online
hermes
lunette oakley
nike air max
nike roshe run
pandora uk
converse uk
nike pas cher
lebron 11
soccer jerseys
versace handbags
michael jordan
prada outlet
nike air max
reebok shoes
mercurial superfly
michael kors outlet
ray ban occhiali
coach outlet
roshe run
jordan 3
nike blazer
longchamp handbags
timberland
pandora jewelry
dolce and gabbana
longchamp outlet
adidas outlet store
nike roshe run
vans pas cher
cheap wedding dresses
jordan 4
converse all stars
burberry
nike outlet store
michael kors handbags
adidas superstar
nike free run
cheap jordan shoes
jordan 6
yves saint laurent
christian louboutin
jordan 5
dansko shoes
bijoux swarovski
true religion
christian louboutin
nike free
roshe run
michael kors outlet clearance
softball bats
true religion outlet
kenzo clothing
asics gel
true religion jeans
germany world cup jersey
replica watches
jordan xx9
air max 90
flip flops
ralph lauren outlet
goyard handbags
pandora jewelry
hilfiger uk
five finger shoes
nike air max 2017
michael kors uk
england world cup jersey
burberry outlet
fendi
hollister outlet
air max 90
cheap oakley sunglasses
bottega veneta
mont blanc pens
louboutin
lunette ray ban
adidas outlet store
cheap wedding dresses
michael jordan
longchamp outlet
blazer nike
burberry handbags
kate spade
nike outlet
mac cosmetics outlet
ghd hair straighteners
swarovski gioielli
rolex watches
tory burch
converse
karen millen
dolce and gabbana
oakley sunglasses
barbour jackets
nike free run
michael kors uk
montres
omega watches
jordan 12
adidas slides
jordan
longchamp handbags
tory burch
softball bats
oakley sunglasses
hogan shoes
nike outlet
nike roshe run
polo ralph lauren
true religion outlet
celine handbags
coach outlet
iphone cases
christian louboutin
iphone x case
nike air max
prom dresses
converse shoes
scarpe hogan
mizuno
cheap jerseys
adidas shoes
true religion
para jumpers
polo ralph lauren
polo lacoste pas cher
christian louboutin
air force
adidas originals
new balance
herve leger dresses
kobe 9 elite
nike air force 1
ray ban sunglasses
ray ban
orologi rolex
sac vanessa bruno
beats by dre
nike free
supra shoes
vans scarpe
jordan 1
adidas running shoes
ray ban sunglasses
fendi handbags
oakley uk
nike vapor max
belgium world cup jerseys
fitflop
nfl jerseys
pandora charms
true religion jeans
lululemon outlet
salomon shoes
montre pas cher
nike air max
ray ban sunglasses
beats headphones
manolo blahnik shoes
nike air max
instyler
replica watches
ai max
mac makeup
nike store
guess pas cher
marc jacobs handbags
salvatore ferragamo
louboutin
nike shoes
mulberry
michael kors
jordans
rolex watches
ralph lauren
boy london clothing
reebok outlet
sac michael kors
balenciaga sneakers
furla handbags
new balance
nike blazer
coach outlet online
swarovski jewelry
nike air max
timberland boots
timberland pas cher
cheap oakley sunglasses
adidas zx flux
fitflops
gucci outlet
nike soccer shoes
ed hardy
clarks shoes
mac cosmetics
cheap jerseys
sac michael kors
michael kors canada
nike air max 97
tiffany jewelry
air max
oakley vault
gucci outlet
mizuno running shoes
stuart weitzman
new balance soldes
nike factory outlet
jordan
argentina world cup jersey
asics trainers
tn pas cher
nike air max
adidas superstar
air jordan
asics gel
timberland boots
air max plus
louboutin outlet
lacoste shoes
timberland shoes
hermes birkin bag
oakley sunglasses
jordan
burberry
ai max
replica watches
michael kors factory outlet
louboutin
abercrombie
brazil world cup jersey
roty burch outlet
vans outlet
giuseppe zanotti outlet
miu miu shoes
michael kors
beats headphones
skechers sneakers
nike free
chrome hearts jewelry
jimmy choo shoes
louboutin pas cher
air max
cartier bracelet
oakley sunglasses
mac makeup
michael kors outlet
oakley pas cher
adidas outlet store
michael kors outlet
lebron shoes
burberry sale
polo ralph lauren
2018.6.15xukaimin

liuchunkai

2018-01-24 08:22:46 [456]

20180124lck
michael kors outlet
nike shoes
michael kors handbags
nike factory shoes
bottega veneta outlet
ralph lauren polo
canada goose jackets
nike shoes outlet
michael kors outlet
ugg boots clearance
coach outlet store
michael kors outlet
ugg boots
tods outlet
fred perry polo
true religion outlet store
canada goose jackets
coach outlet store online
michael kors outlet
coach outlet online
cheap nfl jerseys
ralph lauren shirts
coach outlet store online
ugg boots clearance
broncos jerseys
kate spade outlet online
nike roshe one
louboutin shoes
true religion jeans
canada goose outlet
canada goose parka
mulberry handbags
kobe shoes
ralph lauren
ugg outlet online
canada goose outlet online
ugg boots
kobe 9 elite
michael kors uk
coach factory outlet
michael kors bags
ray ban sunglasses outlet
dansko shoes
nike shoes
ugg boots for women
nike air max 1
foamposite shoes
true religion jeans
canada goose outlet online
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
michael kors handbags
mulberry bags
adidas store
ugg boots clearance
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
polo outlet
true religion outlet
kd shoes
kobe shoes
nfl jerseys
denver broncos jersey
ugg outlet
jordan shoes
coach outlet online
canada goose outlet
polo ralph lauren shirts
ugg outlet
converse shoes sale
coach outlet online coach factory outlet
ray ban sunglasses
ugg outlet
michael kors wallets
ugg boots clearance
polo ralph lauren outlet
kobe bryants shoes
cheap oakley sunglasses
mlb jerseys
pandora outlet
michael kors outlet
uggs outlet
michael kors online
ugg boots
christian louboutin
canada goose outlet store
christian louboutin outlet
coach outlet online
ecco outlet
longchamp handbags sale
swarovski outlet
ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
michael kors handbags outlet
michael kors uk
coach outlet
tory burch outlet stores
oakley sunglasses
air jordan shoes
canada goose outlet
cheap jordans
canada goose outlet online
fitflops shoes
michael kors outlet online
cheap mlb jerseys
michael kors outlet stores
michael kors outlet online
oakley sunglasses
oakley sunglasses sale
lacoste soldes
true religion jeans
michael kors outlet
denver broncos jerseys
uggs outlet
ugg boots
burberry outlet sale online
coach outlet online
ed hardy clothing
michael kors outlet
kate spade sale
cartier watches
michael kors outlet
pandora outlet
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
tory burch outlet online
canada goose outlet store
chrome hearts online store
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet online
cheap nhl jerseys
nike outlet store
jordan shoes
michael kors outlet
longchamp outlet
ugg boots
louboutin shoes
jordan shoes
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
nike shoes
coach outlet online
coach outlet online
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
kate spade outlet
ugg boots
michael?kors?outlet?online
fitflops uk
nike air max 2015
cheap oakley sunglasses
fitflops shoes
burberry outlet
air max trainers
cheap ray ban sunglasses
longchamp pliage
ugg outlet
polo ralph lauren
coach outlet
mont blanc pens
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
true religion jeans
michael kors outlet clearance
ugg boots on sale
canada goose
swarovski jewelry
christian louboutin outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
ralph lauren polo
michael kors wallets for women
oakley sunglasses
adidas nmd
uggs outlet
canada goose jackets
fitflops sale clearance
michael kors outlet
prada shoes
ugg boots outlet
longchamp outlet store
mont blanc pens
max 1
burberry outlet store
swarovski jewelry
ray ban sunglasses
coach outlet
oakley sunglasses
nike shoes uk
ugg boots on sale
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
nfl jerseys wholesale
coach handbags online outlet
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
ugg outlet online
nike air max 90
lacoste shirts
polo ralph lauren outlet
broncos jersey
canada goose outlet store
ugg outlet
coach outlet
coach outlet store online
longchamp handbags
coach outlet online
blackhawks jerseys
vans outlet
uggs outlet
ugg outlet
michael kors outlet clearance
prada sunglasses
nfl jerseys
pandora charms outlet
ralph lauren outlet
marc jacobs outlet
canada goose uk
coach outlet online
kate spade outlet online
thomas sabo
ray ban sunglasses
canada goose jackets
canada goose jackets
salomon outlet
nhl jerseys
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses wholesale
giuseppe zanotti shoes
nike air force 1
true religion jeans sale
cazal sunglasses
ugg boots clearance
cheap jerseys wholesale
pandora charms
ray ban sunglasses
puma outlet
football shirts
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin outlet
kate spade outlet online store
michael kors outlet clearance
ugg boots
canada goose jackets sale
camisetas futbol baratas
pandora outlet
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet
mulberry uk
ray ban sunglasses outlet
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
christian louboutin outlet
cheap uggs
cheap nfl jerseys
christian louboutin outlet
polo ralph lauren
basketball sneakers
cheap ray ban sunglasses
canada goose
oakley sunglasses wholesale
nike store uk
ugg outlet
longchamp pliage
michael kors bags
christian louboutin sale
coach outlet online
ugg outlet
michael kors outlet online
nike uk store
kate spade outlet
birkenstock shoes
fred perry polo shirts
ferragamo shoes sale
mulberry handbags
giuseppe zanotti outlet
longchamp bags
coach outlet
air max 90
herve leger dresses
los angeles lakers jerseys
canada goose outlet store
fitflops
ralph lauren shirts
coach outlet store online
chicago blackhawks jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet store
cheap nfl jerseys
pandora jewelry outlet
mulberry outlet逗号mulberry handbags outlet
jordan shoes
nike trainers uk
ray ban sunglasses
michael kors outlet
michael kors outlet online
uggs on sale
ralph lauren polo
nba jerseys
mont blanc pens
ray ban sunglasses
ugg outlet
canada goose coats
adidas outlet store
canada goose outlet
ralph lauren polo
rayban sunglasses
ralph lauren factory store
canada goose outlet
moncler outlet
coach handbags on sale
pandora charms
cheap oakley sunglasses
nhl jerseys
ray-ban sunglasses
ugg boots on sale
michael kors outlet clearance
adidas wings
coach factory store
links of london jewellery
coach outlet online
mulberry outlet
oakley sunglasses wholesale
swarovski outlet
michael kors outlet
michael kors uk
asics shoes
coach outlet
mbt shoes
prada outlet online
coach outlet online
mac makeup
coach outlet
mcm outlet
pandora charms
converse shoes
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg outlet
coach outlet online
michael kors outlet clearance
pandora charms
pandora outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
polo outlet
michael kors factory outlet
soccer jerseys wholesale
christian louboutin shoes
ugg boots clearance
cheap snapbacks
michael kors outlet
canada goose outlet store
ferragamo outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
ugg boots clearance
canada goose uk
cheap football shirts
tory burch sandals
canada goose outlet
snapbacks wholesale
uggs outletonline
christian louboutin shoes
canada goose coats
valentino shoes
air huarache
uggs outlet
canada goose outlet
fitflops
cazal outlet
polo ralph lauren
nfl jersey wholesale
ugg outlet逗号ugg outlet stores
cheap basketball shoes
nike outlet
true religion jeans
coach factory outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet online
coach outlet online
true religion outlet uk
football shirts
ugg outlet online clearance
michael kors outlet online
yeezy boost
ugg outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
uggs outlet
pandora outlet
michael kors outlet
air max uk
michael kors outlet online
birkenstock shoes
longchamp handbags
michael kors outlet
ugg outlet stores
kate spade outlet online
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
snapbacks wholesale
nhl jerseys for sale
christian louboutin outlet
birkenstock sandals
coach outlet
coach outlet online
canada goose outlet store
longchamp handbags
cleveland cavaliers jerseys
cheap ray ban sunglasses
ferragamo outlet
cheap football shirts
nike outlet
jordan shoes
coach outlet
cheap oakley sunglasses
thomas sabo charms
prada bags
mulberry uk
moncler jackets
christian louboutin
canada goose outlet store
uggs outlet
nike shoes on sale
polo ralph lauren
nike blazer pas cher
nike roshe
pandora charms sale clearance
coach outlet canada
canada goose outlet
ray ban sunglasses
cheap jordans
lebron shoes
michael kors outlet online
ugg boots clearance
canada goose outlet
swarovski crystal
christian louboutin shoes
uggs outlet
coach outlet store online
reebok trainers
ray ban sunglasses outlet
denver broncos jersey
oakley sunglasses
uggs outlet
cheap nba jerseys
kate spade outlet
coach factory outlet
pandora jewelry
coach outlet
polo ralph lauren
canada goose outlet store
canada goose jackets
ray ban sunglasses sale
ugg boots
nike roshe run
soccer jerseys
true religion jeans
canada goose jackets outlet
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren factory store
tods outlet online
ugg outlet
pandora jewelry
ugg outlet
moncler jackets
coach outlet store online
lacoste polo shirts
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
coach outlet store online
ralph lauren outlet
longchamp pliage
mcm backpacks
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
mulberry bags
canada goose outlet store
coach outlet
canada goose outlet store
moncler coats
true religion uk
ray ban sunglasses
coach outlet
ferragamo outlet
cheap jerseys
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
ferragamo shoes
ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
longchamp handbags
cheap oakley sunglasses
jordan 4
true religion outlet
hermes outlet
canada goose jackets
adidas nmd r1
hermes birkin
cheap oakley sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
michael kors handbags
ray ban sunglasses on sale
denver broncos jerseys
coach outlet store
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
prada handbags
fitflops sale
true religion outlet
canada goose outlet
moncler coats
christian louboutin outlet
ugg outlet
nike shoes
longchamp handbags
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses outlet
mulberry sale
christian louboutin online
soccer shoes
coach outlet online
coach outlet online
air huarache
coach outlet
coach handbags
ugg outlet
moncler jackets
coach factory outlet
nba jerseys wholesale
michael kors outlet
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
ralph lauren polo shirts
canada goose jackets
reebok shoes
fitflops outlet
bottega veneta outlet online
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
christian louboutin sale
oakley sunglasses
nike shoes
uggs outlet
fitflops
swarovski outlet store
reebok shoes
adidas trainers
nike store uk
polo ralph lauren
coach outlet store
canada goose uk
louboutin shoes
supreme clothing
fitflops
canada goose jackets
tory burch outlet
nike free running
oakley sunglasses
uggs outlet
nike air max 90
uggs outlet
adidas wings shoes
pandora charms
nike air huarache
ugg outlet
mulberry bags
uggs outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
cheap nba jerseys
prada shoes for men
coach canada
air max 2015
uggs
coach factory outlet
uggs outlet
ralph lauren polo
pandora charms
longchamp outlet
ed hardy outlet
mbt outlet
coach factory outlet
puma shoes
coach factory outlet
hermes outlet store
polo ralph lauren
oakley sunglasses
canada goose jackets
polo ralph lauren
kate spade outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren shirts
coach outlet online
michael kors outlet store
coach outlet store online
cheap ugg boots
michael kors outlet online
true religion canada
air force 1 shoes
moncler jackets
cheap jordans
michael kors outlet clearance
air max 90
air max 90
longchamp pas cher
ugg outlet store
ugg outlet
polo ralph lauren
polo outlet stores
ugg outlets
ugg boots outlet
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses
nike air max
coach outlet
kate spade outlet
ugg outlet
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
michael kors outlet online
coach outlet
burberry outlet sale
coach outlet
michael kors
polo ralph lauren
polo outlet
salomon shoes
supra shoes sale
ralph lauren outlet
michael kors outlet
swarovski uk
ugg outlet online
swarovski crystal
tory burch outlet
nike outlet online
mulberry bags
canada goose outlet store
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
ugg boots clearance
ferragamo outlet
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo
cheap oakley sunglasses
pandora outlet
air max 1
mulberry handbags
michael kors outlet
christian louboutin shoes
coach factory outlet
pandora charms
fitflops
true religion outlet
canada goose outlet store
burberry outlet stores
true religion outlet
mulberry outlet
christian louboutin
hermes belts
ugg outlet store
mont blanc outlet
uggs outlet
nfl jerseys
coach factory outlet
lacoste outlet
true religion outlet
coach outlet
mont blanc pens
ugg boots on sale
canada goose outlet online
coach outlet store online
coach outlet
kate spade outlet online
michael kors outlet online
canada goose jackets
adidas uk
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
nfl jerseys
air max shoes
longchamp solde

chenjianwei

2018-01-11 09:08:57 [455]

yeezy
longchamp
longchamps
balenciaga sneakers
adidas yeezy boost
curry 4
adidas yeezy boost
kobe 9
foamposites
converse outlet store
longchamp handbags
nike lebron 15
falcons jersey
yeezy shoes
ferragamo belt
nike roshe run
tory burch shoes
lebron 15 shoes
converse shoes
longchamp
supreme clothing
links of london sale
golden goose sneakers
nike air zoom pegasus 32
hermes birkin
gucci belts for men
yeezy shoes
atlanta falcons jersey
retro jordans
jordan shoes
true religion jeans
cheap jordans
nike air max 90
cheap mlb jerseys
nike zoom
michael kors outlet
supreme hoodie
retro jordans
pandora bracelet
longchamp handbags
lebron 15
vibram fivefingers
nike polo
hermes handbags
yeezys
huarache shoes
cheap jordan shoes
christian louboutin shoes
jordan shoes
hogan outlet
jordan 12
adidas yeezy
jordan 4
yeezy boost
moncler sale
mlb jerseys
hermes belts
ultra boost 3.0
michael kors outlet
hyperdunks
supreme clothing
nike lebron 11
air jordan
yeezy boost
true religion outlet
adidas superstar UK
adidas tubular x
air jordan shoes
nike air max
cartier love bracelet
hogan outlet online
lebron soldier 11
nike zoom
curry 2
michael kors factory outlet
james harden shoes
michael kors outlet
nike mercurial vapor
yeezy boost
off white hoodie
michael kors
tom ford sunglasses
yeezy boost 350 v2
air max 90
nba jerseys
kobe 9
air max 95
birkin bag
kobe shoes
links of london
golden goose
kyrie 4
true religion jeans
nike dunks
kate spade outlet
adidas superstar
prada sunglasses
adidas neo online shop
converse outlet
adidas gazelle
adidas stan smith women
lebron 15
huaraches
yeezy boost 350
nike huarache
adidas tubular UK
yeezy
bape hoodie
100% real jordans for cheap
paul george shoes
nike roshe run
jordan 11
ysl handbags
nike air zoom
air jordans
goyard handbags
cheap jordans
nike huarache
michael kors outlet online
michael kors outlet
fitflops sale
air force ones
kobe 11
michael kors handbags
lebron shoes
kobe sneakers
adidas nmd
converse shoes
bape hoodie
michael kors outlet
kyrie 4
longchamp bags
louboutin shoes
nike air zoom structure 19
air jordan 12
pandora charms
jordan shoes
christian louboutin
nike mercurial
nike air force 1 high
balenciaga shoes
nike air force 1 low
air max 2018
pg 1
pandora charms
under armour curry 3
christian louboutin shoes
goyard handbags
nike air force
adidas eqt
tom ford glasses
nike air force
basketball shoes
patriots jersey
nike roshe run one
nike lebron 14
cartier bracelet
nike air max 90
yeezy boost 350
nike air force 1
dior sunglasses
adidas nmd
adidas ultra boost 3.0
hermes belt
kobe basketball shoes
yeezy
jordan 6
vans store
nike huarache sale
chrome hearts online
hermes birkin
adidas gazelle sale
adidas nmd
nike hyperdunk
cheap nfl jerseys china
vans outlet
adidas shoes
gucci belt
nike air max95
light up shoes
adidas ultra boost 3.0
harden shoes
adidas tubular
adidas ultra boost
basketball shoes
air jordan 6
hermes belt
yeezy
tory burch shoes
jordan shoes
adidas outlet
bape clothing
adidas ultra boost
curry shoes
yeezy shoes
kobe shoes
lacoste polo
air max
asics sneakers
patriots jerseys
nike air max 2016
kate spade handbags
air jordan
chrome hearts
lebron 14
longchamp outlet
hermes bag
adidas online shop
moncler
nfl jerseys
longchamp longchamps
hermes belt
nike huarache
adidas ultra boost
nike hyperdunk
nike air force 1
nike hyperdunk 2017
yeezy boost 350 v2
birkin bag
nmd
nmd
nike dunk low
nike huarache
golden goose outlet
true religion outlet
kd shoes
lacoste online shop
jordan retro
ferragamo sale
pandora jewelry
moncler jackets
kate spade outlet online
cheap nba jerseys
jordan 13
adidas tubular
calvin klein underwear
adidas outlet
yeezy sneakers
lacoste outlet
asics running shoes
air max 90
nike roshe one
cheap nfl jerseys
lebron 13
lebron soldier 10
curry 4
van cleef arpels
yeezy boost 350 v2
adidas outlet online
adidas tubular
nike air max 90
chrome hearts
adidas nmd
longchamp bags
nhl jerseys
adidas yeezy
adidas nmd r1
nike kyrie 3
timberland shoes
jordan retro 13
vans shoes
timberland outlet
adidas store
yeezy boost 350
new england patriots jerseys
michael kors handbags
kyrie irving shoes
kobe basketball shoes
off white clothing
jordan retro
adidas stan smith uk
adidas stan smith
air max 90
led light up shoes
michael kors handbags
yeezy boost
adidas yeezy
reebok outlet
irving shoes
curry 3
jordan shoes
cheap jordans
light up shoes
nike air max 2017
fitflops sale clearance
nike basketball shoes
adidas nmd
lebron james shoes
jordan retro
kobe 11
fitflops
yeezy boost 350
adidas stan smith men
roshe run
yeezy shoes
balenciaga sneakers
cheap jordans
longchamp bags
kevin durant shoes
kobe byrant shoes
chrome hearts outlet
goyard tote
adidas eqt support adv
prada eyeglasses
gucci belts
off white hoodie
yeezy
yeezy boost 350 v2
yeezy shoes
stephen curry shoes
cheap nhl jerseys
lebron 13 low
golden goose
vanvan cleef and arpels
nike free run
longchamp handbags
yeezys
moncler outlet
michael kors outlet handbags
nmd r1
kobe byrant shoes
hermes belts
adidas neo
real jordans for sale cheap
air jordan 11
nike air max
links of london
golden goose sneakers
led shoes
pandora jewelry
adidas yeezy boost
balenciaga shoes
adidas stan smith
adidas yeezy
vans shoes
nike air max 2018
pandora bracelet
true religion
ultra boost
lebron 13 shoes
longchamp
calvin klein outlet
michael kors purses
kate spade outlet
nike roshe run
michael kors outlet online
paul george shoes
kyrie 3
curry 3
huarache shoes
adidas superstardono

2012-09-11 21:01:02 [454]

Visszanézve nem is volt olyan rossz...

dono

2011-09-16 14:18:12 [453]

Hát nekem ez nem tetszett,de lehet hogy valakinek igen,ha Birkuc csinál 2011-ben is remélhetőleg jobb lesz...

CsaB81

2011-08-09 00:24:25 [452]

Ma Emőd napjára ébredhetünk.
Lefekvés előtt az futott át a fejeben ez más lesz mint a többi és ébredéskor valami különleges fog itt várni !
Ezért gyors be is kukkoltam ide nincs e már valami fejlemény.
Reggel ismét jövök hátha nem csak egy futó érzés kerített hatalmába.

stadlerke

2011-03-25 17:39:00 [451]

nekem jó:http://gphungary.hu/hirek/F1C_Vs_Win7 + 3dconfigban: 1440x900 60hz

marcivok

2011-03-25 17:07:42 [450]

jennyferrari windows 7 en 2003 as játék valószínűleg sose fog elindulni mert a w7 en semmilyen régi játék nem indul el. Ha annyira akarod telepítsd fel az xp-t.

Jennyferrari

2011-02-11 22:11:10 [449]

nos ez mind szep es jo de nem lehetne megoldani hogy ezek a modok win 7en is mukodjenek?

Birkuc

2011-02-04 17:33:23 [448]

több Patch nem lesz, ezután már a FINAL jön, a tavalyhoz hasonlóan közvetlenül a köv valós szezon megkezdése (március 13.) előtti napokban

van pár dolog amit azért nem rakok a Patch -be csak a FINAL -be, mert egyrészt nem súlyos problémák, másrészt nem akarok nagy méretű Patch -et, jelenleg 4 ilyen van:
-"poros pálya" effektus, ami az előre felrajzolt féknyomtextúra miatt van
-a következő csapatok kormányai miatt azok bekapcsolt belső LCD -je (Cockpit nézet) elkezd villogni ha aktiválódik a kevés üzemanyag jelzés:
McLaren, Mercedes, Ferrari, Force India, Lotus, Hispania, Virgin
-Istanbul: sokadik nekifutásra is megpróbálom megoldani hogy ne legyenek időnként feketék a rázókövek
-még mindig van 5 pálya amelyeket sújt az rFactorból és az eredeti F1C -ből ismert "blurry" effektus, vagyis egyrészt rajzfilmszerű a textúramegjelenítés, másrészt kicsit távolabb már elmosódottnak látszik minden:
A1 ring, Imola, Shanghai, Suzuka, Test MagnyCours

Norcika1995

2011-01-19 19:05:10 [447]

Nekem nagyon tetszik ez a mod !

loofoo

2010-12-21 09:13:08 [446]

A progi [censored]a, de miért nem működik a force feedback???????????????????????

CsaB81

2010-12-18 12:22:50 [445]

Ezek a birkuc modok működnek linux alatt ??
mert pont lecseréltem az asztalimon az Opot,laptopon meg win7 van azon pedig nem tudom játékra bírni a legújabb 2006-2010 modot.
Kérlek segítsetek !

V.Szabolcs

2010-12-15 15:21:09 [444]

nem akarok kötekedő lenni de a 2009es Mercivel csinálni kéne valamit főleg az orrkúppal. ezt eltekintve jó lett a mod meg a sok extra

fighter596

2010-12-15 13:15:23 [443]

Heló Birkuc!
Segítséget szeretnék kérni szeretnék csinálni modot és... a legjobbtol akarok tanulni

emmate

2010-12-14 17:30:04 [442]

tillk7ert mind2 a Codmasters autócsomagát használja

Phung_mester

2010-12-13 20:19:21 [441]

Birkuc, a te modjaid mindig jók voltak :P
A tieddel toltam 2 évig

tillk7

2010-12-12 19:20:22 [440]

hát a kocsik eléggé ismerősek a HLTből

Sztbeni

2010-12-12 13:02:22 [439]

Hát Birkuc.... Lépek fel békességben az oldalra, ahova már 1 hete be sem néztem
Nem számítok semmi izgalmasra, erre itt van ez! Töltöm is! Remélem jó lett.

Birkuc

2010-12-12 12:37:04 [438]

hullanak a MiG -ek

David1996

2010-09-23 09:17:55 [437]

remélem lesz 2010 és TBS V2 is

jeti200

2010-08-13 10:43:47 [436]

Birkuc a világ legjobb moddere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30623

2010-07-27 19:06:50 [435]

Te vagy a legjobb modder Birkuc 2010-es mod mikor jön ki?

frentzen

2010-07-25 21:29:01 [434]

Nekem a 2008-as Birkuc modok tetszettek a legjobban.
Remélem 2010-es is lesz,bár a szavazás szerint nem kell

nuki18

2010-07-17 18:44:21 [433]

Jah de még mennyire f*sza

jeti200

2010-06-13 08:45:28 [432]

A kedvenc játékom. A legjobb a 2008-as mod lett. Ez igen BIRKUC.

Norbi23

2010-06-11 14:02:36 [431]

Föleg a 2006 mod lett kafa !!!!!!!

Norbi23

2010-06-10 17:38:13 [430]

Király játék lett !!!

Norbi23

2010-06-05 10:20:02 [429]

Nagyon jó játék !!!!!!!!!!!!

technoking93

2010-04-17 10:20:24 [428]

nagyon jo mod!

adam110

2010-03-26 16:30:36 [427]

valaki tudna segíteni hogy hogy kell f1 challengére módot készíteni mert azt megkösöznném . Aki tud az küldjön üzit nekem . Előre kössz

davadava5

2010-03-24 20:26:40 [426]

nagyon jó

Birkuc

2010-03-12 15:56:36 [425]

nem lesz sem 2010 mod, sem 2010 patch, teljes 06-10 lesz, de még odébb van

V.Szabolcs

2010-03-05 18:11:53 [424]

de a javítás tényleg bámulatosan jó lett

V.Szabolcs

2010-03-05 18:10:49 [423]

de most a 2010es szezont is akarom Birkucban majd ujra le kell töltenem 2006-tól az összes szezont?vagy csak rá kell majd telepíteni a 2006-2009-re a 2010es szezont?persze ha a 2010 meglesz?vagy ez távoli jövő?

karamazov

2010-02-14 00:20:05 [422]

Birkuc

Hu... én még csak most probáltam ki az 1.05-ös javítással lenyügöző.

Tomy87

2010-02-06 10:54:49 [421]

az 1.05-ös fejlesztői javító csomag nagyon állat főleg amikor csapatod neki és a kocsi alja odaverődik az aszfalthoz és szikrát vet az nagyon állat grat érte jó munka

samalex_hun_

2010-01-19 14:56:29 [420]

Jó kis mód.Nekem nagyon tetszik

Birkuc

2010-01-02 23:15:51 [419]

a 06-09 be már az került

Szemy94

2010-01-02 22:29:46 [418]

De akkor legközelebb sztem a legfrisebb mododba is azt tedd

Birkuc

2010-01-02 21:43:11 [417]

le vagy maradva, V2 -es FTR pályákban már aligha találsz hibákat

Szemy94

2010-01-02 20:20:07 [416]

Tedd ne a régi F1c-s pályákat XD azokba még nincsenek hibák,de ahogy "előrehalad" a techika úgy látszik,ez sorozatos :P Bár szebbek a textúrák,de sz@rt se érni velük,ha láthatatlan izék vannak...
Nekem pl.: Birkuc 2009(nem 06-09) volt fent,megnéztem benne hockeinheimet,kijövök a boxból megyek eső kanyar előtt az úton 270ről 0 XD ezt jó lenne megnézni Birkuc

Barczy

2010-01-02 20:16:46 [415]

Miért van az nekem, hogy bizonyos pályák (pl. Abu Dhabi, Interlagos, Shanghai, Spa meg még 1-2) ha baleset van, úgy beakadnak, hogy nem lehet sehogyse menni tőle??? De mindegyik modban, PRT-ben, Birkucban...
Csak simán szar a gépem?

bernatfi

2010-01-01 19:39:08 [414]

Köszi és B.Ú.É.K.

DJ_MatHY

2010-01-01 19:18:34 [413]

http://gphungary.hu/hirek/F1C_Vs_Win7
ezt ovasd el és menni fog am mégegyszer B.Ú.É.K.

bernatfi

2010-01-01 18:09:34 [412]

hali. a gépemre felraktam a win.7-et és nem indul el rajta a játék. xp-n ment. segítsetek légyszi. köszi

karamazov

2010-01-01 14:34:48 [411]

BUÉK mindenkinek !!!

12 3 4 > >>

Adatlap

F1C - F1 Challenge 99-02

Szimulátorok >>

megjelenés:

2003. június 24.

fejlesztő:

ISI (Image Space Incorporated)

kiadó:

Electronic Arts, EA Sports

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei