F1RFT 2008 mod MEGJELENT!

  • Szigi
  • 2008-03-05 21:40:51
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A várva várt rFactorra készült Formula 1-es modifikáció megérkezett Sompir jóvoltából, ez az F1RFT 2008, melyben kipróbálhatjátok magatokat a 2008-as Ferrariban, McLarenben, Renaultban...
...Force Indiában és még sorolhatnám. Sompirnak nem ez az első modja készített már F1 Challengere, és az előző évi F1-es bajnokságot rFactorra. Ezeket a modokat a ligájának készíti, de a nagy érdeklődésre való tekintettel publikálja.A kiegészítőben megtalálható egy multiplayer mód melyben minden autónak azonos fizikája van, és két féle közül lehet választani a 2007-es rFactoros BMW vagy a 2008-as picit nehezebb fizikát, single mód is található, ahol szintén egyeznek a tulajdonságok, és persze minden autó különböző fizikával is elérhető lesz.
A modifikációba bele van építve a DINIX által készített TV style.Sompir gondolt azokra is akiknek nincsen erős gépük ezért kétféle módon lehet felinstallálni a modot, erősebb gépekre készült változatot vagy a gyengébb gépre készült változatot.

Ez még nem teljes változat inkább mondhatjuk béta verziónak, de Sompir ígérte, hogy mire lefutnak egy két futamot a valóságban, akkor kiad egy frissítést.A modhoz tartozik egy pálycsomag, melyben 21 pályát találunk köztük, régi F1-es pályákat, tesztpályákat.
A többi részletről győzödjetek meg magatok töltsétek le és próbáljátok ki, természetesen innen, a GPHungary.hu szerveréről is tölthetitek.
Jó játékot!


  « vissza a főoldalra