F1 2010 Hírmorzsák

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Szerintem ma, a szimulátoros társadalomban 10 emberből 8 biztosan tudja, hogy ha az öreg kaporszakállú is úgy akarja akkor az idei év végén, végre a PC-sek is hivatalos F1-es játékkal üthetik el az időt. Addig is amíg eljön a hivatalos megjelenés pillanata, a Codemasters próbálja nyugtatni a kiéheztetett közönséget és sorra szivárogtatja ki az infókat a készülő gyöngyszemről. A mai nap ebből a szempontból igencsak bő termést hozott.
2010.12.25. Birkuc
 
Elkészült a sokak által régóta várt teljes körű és profi magyarosítás (ami természetesen csak a játék szövegére értendő), és habár többen is próbálkoztak vele, végül az F1 Game Hungary csapat kezei közül került ki.2010.11.03. Birkuc


Bizony ezt is megértük, a készítők a játékosok nyomására készítettek egy átfogó Patch -et a legidegesítőbb hibák kijavítására, továbbá a 6 magos AMD procitulajoknak egy külön apró javítást is. Mindkét letöltés a cikkhez mellékelve, a tartalma lényegében az előző bejegyzésben olvashatóak, ám például a gépi ellenfelek viselkedése és a szabályrendszer terén további számos apró módosítás vár felfedezésre, és remélhetőleg most már nem fog annyi ősz hajszálat generálni a játék, sok szerencsét!2010.10.19. Birkuc


Mint kiderült, a játék egy kisebb részét alapszinten mégiscsak lehet modifikálni, ám szinte pillanatok alatt sikerült is ebből a szempontból kimeríteni a lehetőségeket és így az ez iránti lelkesedés is jogosan alábbhagyott. Mindemellett bár eredetileg nem szerették volna, a játék rengeteg hibája miatt mégis kénytelenek a készítők ahelyett hogy a jövőévire fókuszálnának 100% -ig, az ideit foltozgassák és barkácsolják még hogy aztán egy hivatalos Patch formájában próbálják meg a néhány dolog miatt jogosan felháborodott játékosokat kárpótolni, a számos problémát persze nem is tudják gyorsan megoldani így mind a mai napig nem tudni hogy előreláthatólag mikorra készülhet el a javítócsomag, minden esetre érdemes felsorolni a legfontosabbakat azon dolgok közül amelyeket a kiszivárgott információk alapján biztosan érinteni fog a Patch, íme:

-a mentések (főleg az AutoSave) hajlamos tönkremenni és így a teljes állásunk elveszhet
-a gépi ellenfelek nem mindig cserélnek kereket amikor nekünk márpedig kötelező
-olykor indokolatlanul megvárakoztatnak mielőtt kiengednének bennünket a boxból
-nem mindig végzik a szerelők a dolgukat a megbeszéltek/szükség szerint
-defektre való túlzott hajlamosság
-a verseny első körének idejét csak a célvonaltól kezdi mérni
-szegényes információ vezetés közben a különböző időkről
-a gépi ellenfelek sérült autóval is vígan lubickolnak
-a gépi ellenfelek hajlamosak feltartani minket amikor kötelességük lenne elengedni
-a kormány vezérlők szegényes támogatottsága
-a nedves talaj irrealisztikus viselkedése (megjelenés és fizika egyaránt)
-csak nagyobb ütközések hatására hajlamos törni az autó
-a következő körünk idejét is elveszik ha a 3. szektorban "hibázunk"
-a gépi ellenfelek gyakran nem épp a valóságnak megfelelően teljesítenek
-nem lehet a visszajátszásban tekerni és menteni azt
-nincs teljes DirectX11 támogatás
-a játék akár 6 monitort is tud majd kezelni
-a többmagos processzorok hatékonyabb kihasználtsága várható2010.09.25. Birkuc


Az egyéni véleményekbe bátran bele lehet kötni, ám a kollektívbe egyszerűen badarság. Ami a filmeknél az IMDB, a játékok esetében a GameSpot, ahol 10 -es skálán lehet pontozni a gámákat, és értelemszerűen a szavazatok átlaga alapján kijön egy az adott játékra vonatkozó pontszám. Megpróbáltam összegyűjteni a lehető legtöbb F1 játék pontszámát, de csak a PC játékokat illetve PC -s kiadványokat, ott is maga a nagyközönség vagyis a játékosok értékelését. 21 játékot sikerült összeírnom, amelynek pillanatnyilag a kellős közepén vagyis a 11. helyen tanyázik cikkünk alanya, íme a teljes lista (zárójelben a megjelenés éve), kommentárra pedig természetesen semmi szükség, ezek a száraz tények:

9.0 Grand Prix Legends (1998)
8.7 F1 Challenge 99-02 (2003)
8.6 Grand Prix 4 (2002)
8.5 F1 Racing Simulation (1998)
8.3 Grand Prix 2 (1996)
8.3 Grand Prix 3 (2000)
8.2 F1 2002 (2002)
8.0 F1GP / Grand Prix 1 (1992)
8.0 Grand Prix Circuit (1988)
8.0 F1 2001 (2001)
7.9 F1 2010 (2010)
7.8 F1 2000 (2000)
7.2 F1 World Grand Prix (2000)
7.0 Power F1 (1997)
6.9 F1 Racing Championship (2001)
6.9 Official F1 Racing (1999)
6.9 Monaco Grand Prix 2 (1999)
6.1 Grand Prix World Champions (1998)
5.9 Virtual Grand Prix 2 (2004)
4.4 Grand Prix Evolution (2000)
4.2 Grand Prix Simulator (2003)2010.09.24. Birkuc

A Codemasters a mai napot jelölte meg előzetesen a hivatalos megjelenés dátumául, így már aktívan létező játékként könyvelhetjük el a bő 7 év szünet után megjelenő hivatalos F1 játékot, noha a világ nagy része már napokkal korábban birtokba vehette, egyesek korábban tudták megvásárolni, míg a többség a T betűs sarki fűszereseknél szerezte be, akárhogy is, az F1  kedvelő játékostársadalom nagy része bizonyára most ezt nyúzza, remélhetőleg minél nagyobb megelégedéssel.2010.09.21. Birkuc

Ezúttal a törésmodel van az étlapon, ami bár meglehetősen részletes, mégis inkább elnagyoltnak mintsem realisztikusnak tűnik, minden esetre a ferde hajlamú gémerek örülhetnek, megvan a legendás Destruction Derby játékok méltó utóda is:

>>> LINK <<<  2010.09.20. Birkuc


Már tényleg csak pár napot kell kibírni, addig is kerültek fel új képek a galériába, illetve van itt még két igazán komoly tesztelős videó: Lotus-Sakhir és Ferrari-Montreal kombóban, íme:

>>> LINK <<<

>>> LINK <<<2010.09.16. Birkuc


Bár sok újat már nemigen lehet mutatni, mégis lenne itt két érdekes videó: az egyiken akciójeleneteket láthatunk az esős éjszakai Szingapúrból és a naplementés Abu Dhabi -ból, a másikon pedig a készítők válaszolnak a játékosok interneten feltett kérdéseire, íme:

>>> LINK <<<

>>> LINK <<<2010.09.13. Birkuc


Már csak 11 -et kell aludni a megjelenésig, de hogy könnyebb legyen elviselni, íme 4 új videó (1 újabb interjú, aztán megnézhetitek hogy mennyivel előrébb jár a játék a valós Korea -nál, majd a hivatalos teszter Davidson vezetése az esős Interlagosban, végül a világbajnok Lewis Hamilton próbajátéka):

>>> LINK <<<

>>> LINK <<<

>>> LINK <<<

>>> LINK <<<2010.09.03. Birkuc

Készen van, már nem dolgoznak rajta (helyette a 2011 -esen), most már csak a "terítés" van hátra, és cirka 3 hét múlva sokan már a kezükben tarthatják az új kedvencet. Időközben Lewis Hamilton is kipróbálta a játékot, de azt nem árulta el hogy Spa -i győzelmében ez mennyire játszott szerepet :) A készítők kapcsán szemlátomást hírzárlat van, ellenben különböző játékmagazinokhoz természetesen már eljutott a cucc, és többnyire elégedettek vele illetve pozitív visszajelzéseket adnak. Az pedig hogy minden idők legjobb F1 -es játéka közeledik nem kérdés, hiszen 7-8 éves "kihívókat" kell lenyomnia, viszont az hogy mik lesznek az esetleges gyenge pontjai, csak mi magunk tudjuk majd egyesével felderíteni a saját kompjúterünkön csatasorba állítva Őt.2010.08.31. Birkuc


2 érdekes videót ajánlanék, amelyeken osztott képernyős megoldással párhuzamosan hasonlítják össze a valóságot a játékkal, 1-1 körről van szó, a száraz Montreal -ban és az esős Monaco -ban, íme:

 >>> LINK <<<

>>> LINK <<<

Továbbá a Codemasters immáron hivatalosan is közzétette az ún. Minimum illetve Ajánlott gépigényt:

>>> LINK <<<2010.08.28. Birkuc


Lassan lehet vágni a centit, szűk 1 hónapra, 27 alvásra vagyunk attól hogy véget érjen a (bő) 7 szűk esztendő, hogy a legendás F1 Challenge 99-02 óta először jelenjen meg hivatalos F1 játék PC -re. Ha pedig az utolsó olyat nézzük ami az aktuális szezont dolgozta fel, akkor a 2 játék megjelenése között eltelt idő 3129 nap, nem csoda hát hogy a várakozás és az igények is az egekbe szöktek, sőt talán azon is túl...de maga a tényállásbéli sajnálkozás ideje végül lejár, így mindenképpen mérföldkőről és ünnepnapról beszélhetünk, ha pedig betértek a most is frissült galériába, akkor megbizonyosodhattok arról hogy kis költő túlzással maga a valóság fog majd videojáték képében a képernyőnkre költözni.2010.08.21. Birkuc


A Gamescom fárasztotta az elmúlt napokban a játékot és annak készítőit, utóbbiak központi figurája tartott egy komplett bemutatót is, amiben újra, talán minden korábbinál részletesebben van prezentálva a játék, a vidi 27 perces, így 2 részben került fel:

 >>> LINK <<<

>>> LINK <<<

+ kismillió videót lehetne még linkelgetni folyton, de helyette inkább a lelőhelyre irányítalak benneteket - juhtúró, időrendben (mindig a legfrissebbek elől, szinte folyamatosan érkeznek):

>>> LINK <<<2010.08.19. Birkuc


A jelenlegi mezőny egyik legtehetségesebb pilótája, a német Adrian Sutil egy bemutató keretein belül tette próbára a játékot (maga a vezetése a videón 1:50 és 3:55 között látható) a Spa -i pályán egy kör erejéig, a grafikus szimulációt igencsak dícsérte, ellenben a fizikáról már nem ejtett szót...az minden esetre tény hogy nyilatkozás közben, ácsorogva, gamepad -al is könnyedén elterlegette virtuális Force Indiáját a belga aszfaltcsíkon, íme: 
2010.08.18. Birkuc


Ezúttal is 3 videó, közös bennük hogy immáron 2010 -es autók versengenek rajtuk, különféle módokban és pályákon (Montreal, Monaco, Barcelona), valamelyest ismét közelebb kerültünk hogy milyen is lesz a játék, a fizika élethűségét pedig ki-ki döntse el a látottak alapján maga:


 
2010.08.14. Birkuc

Már csak negyvenet kell aludni hogy mindenre fény derüljön, de addig is érdemes beugrani a képgalériába hisz az ottani utóbbi bejegyzések alkalmával rendre értékes piktúrák kerültek fel. Önmagában ez viszont nem ér meg egy cikkbejegyzést, így a várakozáshoz hoztam 3 újabb videót is, sorrendben: az első a játék hivatalos promóciós animációja jó pár akciójelenettel, a második egy japán prezentáció amely szintén talán soha nem látott jeleneteket is tartalmaz, végül de nem utolsósorban egy exkluzív interjú a fejlesztőbrigád vezetőjével amelyt hallgatva az angolul tudók pár újabb részletet tudhatnak meg miközben összefoglalják az 5 fejlesztői naplót a háttérben, jó nézegetést:
2010.08.10. Birkuc

Azt már tudjuk hogy mik lesznek a játék erősségei, hiszen nem győzték azokat prezentálni a készítők, a gyengéiről illetve hiányosságairól viszont inkább már csak információmorzsák összerakásával lehet valós képet kapni, minden esetre az összegyűjtésük egy próbát mindenképp megér, tehát mitől nem lesz korszakalkotó F1 játék és/vagy mit fognak sokan hiányolni, íme a "feketelista" - ami nem lesz:

-teljes évadprezentálás: ugyanis a játék még a szezon vége előtt megjelenik, és az utolsó hónapok már előtte is csak a finomításokról szólnak
-késöbbi update vagy moddolhatósági lehetőség: így az előző kitételen sem maguk a készítők nem fognak, sem pedig a lelkes amatőrök nem tudnak majd segíteni
-valós HUD: állítólag ehhez külön jogdíjak kellettek volna amit a Codemasters már nem vállalt be, így a valóhű helyett egy alternatív kijelzőrendszerrel kell beérnünk
-dobogó/ünneplés a verseny után: ez főleg azért érthetetlen és bosszantó, mert ezt leszámítva tele lesz a játék hasonló sallangokkal, a legfontosabbat mégis sikerül kihagyni
-felvezető kör: tehát leginkább a "3, 2, 1, Go..." -t kell elképzelni a versenyek előtt
-biztonsági autó: az SC megjelenése és tényleg valósághű működése egy hivatalos F1 játékban továbbra is álom
-műszaki hiba: ez főleg annak függvényében érdekes, hogy a rivális F1 szimulátorok ha nem is tökéletesen de tartalmazzák, és csak úgy se szó se beszéd kihagyni egy ilyen faktort azért egy ilyen komoly projekt esetében mindenképpen nonszensz...
-vérbeli szimuláció: már ami a fizikát illeti, maga a játék egyik fejlesztője árulta el hogy a játék mindenképpen árkádosabb lesz pl az rFactornál, és nem lesz szimulátorosabb mint a korábbi Codemasters játékok, maximum "GRID szint", ennek oka pedig egyszerű és érthető, olyan játékot akarnak piacra dobni amivel mindenki elboldogul, hiszen csakis a magas eladási szám tudja visszahozni a fejlesztésbe és a liszenszekbe fektetett pénzt
-rendes MultiPlayer: ami annak fényében érthetetlen hogy manapság szinte az összes szimulátorjátéknak ez az elsőszámú vonzereje, a játék ugyanis nem támogatja majd a Dedikált szervereket, és nem lesz mentési lehetőség sem, továbbá bármennyire is WTF kategória, állítólag igaz - miszerint multis játékban maximum 12 emberi játékos vehet majd részt, méghozzá olyan megkötéssel hogy minden csapatból csak az egyikben ülhet humanoid! hogy ez utóbbit ki találta ki és miért, talán ő maga sem tudja...

Összességében elmondható tehát hogy bár alighanem minden idők legjobb F1 játéka jelenik meg szeptemberben, osztatlan sikert biztosan nem fog aratni, totális hatalomátvételről vagy tarolásról pedig szó sem lehet, mivel jó pár egyértelmű gyengesége vagy hiányossága akad amiben bizony több vetélytárs is egyértelműen felülmúlja, sőt megmerem kockáztatni hogy a vérbeli szimulátorjátékosok köreiben a Codemasters kis túlzással labdába se nagyon rúg majd a szintén közelgő rFactor 2 mellett...hogy miért? Mert az rF2 bizony az itt felsoroltaknak is kivétel nélkül eleget tesz majd, és amelyiket nem is alapból azt pedig a moddereknek hála, méghozzá mindezt egy a Codemasters játékához hasonlóan igencsak magas szintű alapra helyezve.2010.08.05. Birkuc

Fény derült a régóta sokat vitatott igazságra, hogy mennyi az annyi ha HW -ről van szó, konkrétan a minimum gépigény. Természetesen az egyik legnépszerűbb téma ez a kezdetektől, de most erre is pont került, és a korábbi hírekkel ellentétben a korábbi Codemasters játékokhoz képest azért valamelyest erősödik a dolog, és már a beugró szint sem kevés, de nézzük miről is lenne szó: először is szükségünk lesz egy az ún. dupla-DVD lemezeket olvasni tudó optikai meghajtóra, hiszen a játék ilyen korongon jelenik meg, ebből pedig kitalálható hogy bizony jó nagy szeletet harap le a merevlemezünk kapacitásából is, bő 12 giga szabad hely biztosítására intenek bennünket. Ami az operációs rendszert illeti, XP, Vista és Win7 használók egyaránt fellélegezhetnek, viszont a legalább DirectX 9.0c jelenléte és az ahhoz megfelelő hardware-platform elengedhetetlen. Ami a konkrétabb teljesítményigényt illeti, RAM -ból vagyis rendszermemóriából 1 giga az XP -seknek talán még elég lesz, de nem árt legalább 2 gigával rendelkezni. A proci legyen legalább 2 magos, Pentiumból legalább 2.4 GHz, vagy azzal egyenértékű AMD Athlon központi egység (Celeronokat és Sempronokat sürgősen felejtsük el). A videokártya természetesen kiemelten fontos, kulcsszerepet kap, hisz megbizonyosodhattunk már arról hogy látványból nem lesz hiány, a GeForce szériából a 7800 -asat míg a rivális ATI Radeon kollekciójából az X1800 -at ajánlják a készítők. És nem győzöm hangsúlyozni, ez a felsorolás a MINIMUM, tehát aki legalább valamilyen tűrhető szinten élvezni óhajtja majdan a játékot, akkor ennek megfelelően kell felkészülnie.2010.07.31. Birkuc

Az 5. és egyben utolsó fejlesztői videó látott ma napvilágot, már a címe is beszédes: éld az életet! A vidi a játék, egészen pontosan a játékos életét demonstrálja, elmondják benne hogy tesztpilótaként kezdhetsz és fokozatosan érik be a munkád gyümölcse, a nehézség és az elvárások pedig attól függenek hogy az elején milyen fokozaton vágsz neki a dolognak. Felületesen belepillanthatunk még az autó 'setupolásába' is, továbbá azt ahogy a szerelőgárda és a versenymérnökök dolgoznak körülöttünk, értünk. Amikor pedig épp nem a szigorúan vett foglalkozásunkat végezzük, fényképeznek vagy épp interjúvolnak bennünket. Láthatjuk például hogy néz majd ki a játékban a valódi Barrichello és Alonso (az emberi modelezés ugyan nem lett eget verő, alig übereli a GTA San Andreast szvsz). Lényeg azonban, ahogy a fejlesztők is ígérik: minden úgy lesz, és azt fogod átélni ami a valóságban is van.

No de elég a rizsából, ti már úgy is rég a videót nézitek, íme!:

 >>> LINK <<<2010.07.28. Birkuc

A 4. fejlesztői videóról már esett szó, ennek jelent meg most a bővített kiadása, amelyben bemutatják a játék fő alkotóelemeit és azt, hogy mindegyiket a lehető legrészletesebben és legélethűbben próbálják virtualizálni. Szó esik az autókról: a modellezéstől kezdve a festésen át a fizikáig; a pályákról: tökéletes feltérképezés az utolsó centiméterig, "mintha valóban ott lennél"; a hangokról: "mintha valóban az autóban ülnél", pontosan azt hallod amit a valódi versenyzők, a saját autód hangjait, az ellenfelekét, és a környezetet is (közönség stb). És ha már a közönség szóba került, a készítők komoly prezentálását ígérik az élőlényeknek is, a játék tele lesz élettel: pilóták, csapatszemélyzet, szurkolók (mennyiség az aktuális eseménytől függően), állatok pl madarak stb. Anthony Davidson (a játék fő tanácsadója és elsőszámú tesztelője, aki a Minardinál és a Super Agurinál versenyzett, a BAR/Honda/Brawn/Mercedes csapat tesztpilótája) szerint ez lesz az első olyan játék, amely képes a játékosoknak megadni az igazi F1 -ezés érzetét.

Kell ennél több? Ja igen, a videó:

>>> LINK <<<
 


2010.07.20. Birkuc

Egy lelkes amatőrnek hála nem akármilyen videót tekinthettek meg alább: egy teljes kör Spa -ban, párhuzamosan felül a valós F1 felvétellel, alul pedig a Codemasters szimulációja, ennél jobban aligha lehet lemérni a játék valósághűségét, íme a vidi:

 


2010.07.16. Birkuc

A készítők megerősítették hogy szeptember 24. -én megjelenik minden játékplatformra, így PC -re is, tehát már csupán 70 -et kell aludni...ezzel egy időben azonban egy szörnyű hírrel is szolgálnom kell: NEM LESZ DEMO! Így tehát az ingyenes próbaverzióról kár is ábrándoznunk, aki ki szeretné próbálni az a teljes játékot lesz kénytelen beszerezni, a kiadó pedig elsősorban arra hivatkozott ezzel kapcsolatban, hogy igen komoly liszenszel rendelkező tartalmakat kellene megosztaniuk bérmentve...2010.07.15. Birkuc

Újabb 2 GamePlay videó látott napvilágot, méghozzá nem is akármilyen! Most először tekinthetjük meg igazán hogy milyen is lesz majd a játékkal versenyezni, ráadásul a korábbi publikált próbajátékokkal ellentétben ezúttal szemlátomást egy olyan sofőr ült a gép elé aki érti is a dolgát, Button McLarenjébe pattanva 1 körös versenyt futott Spa -ban, száraz és esős körülmények közt egyaránt, előbbit Onboard míg utóbbit Cockpit nézetből, és mindkettőt megszakítás nélkül csodálhatjuk végig egészen a starttól, az előzéseken át a diadalittas leintésig. Láthatjuk milyen lesz a versenyzés élménye, hogy néz ki a HUD, az éles játék közbeni menü kezelése, miként lát el rádión keresztül minket folyamatosan tanácsokkal a versenymérnökünk, a pálya felett elhúzó madárcsapatokról már nem is beszélve!

Hogy milyen lesz a játék? Beszéljenek helyettem a videók!:

>>> LINK <<<

>>> LINK <<<2010.07.03. Birkuc

Kijött a 4. számú fejlesztői videónapló, amely nem mást tartalmaz, mintsem azt hogyan készítették el az autókat és a pályákat, tehát egy rendkívül tanulságos prezentációval állunk szemben, íme:
2010.06.24. Noxter
 
A Codemasters gőzerővel dolgozik a játékukon, ezt bizonyítja az új és új videók tömege, amiket nyílvánosságra hoznak.
 
A mai napon sem lehetünk elégedetlenek:

>>> LINK <<<
  


2010.06.17. Noxter
 
A Codemasters kiadott újabb 2 videót készülő játékukról. A videókban SPA -ban mehetünk:

>>> LINK <<<  

>>> LINK <<<
 

 
2010.06.15. Birkuc

Ezúttal végre pár tényállásról számolhatunk be: 
-megerősítésre került a játék hivatalos megjelenési dátuma: 2010.09.24.
-a galériában található legújabb képeken immáron 2010 -es autók szerepelnek, tehát már erre is van "bizonyíték"
-a játékhoz semmiféle kiegészítő nem lesz, tehát akármilyen állapotban is kerülnek bele a járművek stb, azok már úgy is maradnak (tehát pl a szezon végi fejlesztéseket biztosan nem tartalmazza majd)
-a 2010 -es megjelenés után a Codemasters azonnali hatállyal a 2011 -es játék fejlesztését kezdi meg, arról egyelőre nincsenek információk hogy az mivel lehet több vagy jobb elődjénél
-a készítők az irányításhoz mindenképpen a kormányt ajánlják, esetleg még a gamepad -al lehet szerintük úgy-ahogy elterelgetni a járműveket
-megpróbálnak minden téren a lehető legközelebb kerülni a valósághoz

-a gépigényről továbbra is sokat sejtetően hallgatnak, és habár jóval korábbi információk szerint hasonló lehet az egyazon játékmotorra fejlesztett korábbi játékukhoz, számtalan példát láthattunk már arra hogy 2, egyazon játékmotorral készített gáma gépigénye között ég és föld volt a különbség, tekintve hogy egyáltalán nem egyforma hatásfokkal feszegették annak határait, márpedig ha a már prezentált ingame videókra és képekre gondolunk, valószínűbbnek tűnik az hogy határozottan nagyobb PC -s erőforrásokat igényel majd mint a Codemasters korábbi játékai, a fejlesztőknek pedig eszük ágában sem volt ilyesmivel spórolni, F1 -es játékuk terén nem titkoltan mindenben csakis a maximalizmusra törekednek és nem kötnek kompromisszumokat, hatalmas korszakalkotó dobásra készülnek, márpedig az ilyen gámák rendszerint asztali erőmű után kiáltanak

-végül, bár nem újdonságképpen, a 3 eddig megjelent fejlesztői videót biggyesztem ide, ami a komoly angol tudással nem rendelkezők számára lesz majd igazán tetszetős, hiszen magyar felirattal lettek ellátva, továbbá egy alfa verziós trailer videót is, íme:

 

 2010.06.04. Birkuc

A téma változatlan, viszont egy kibővített, nagyjából dupla hosszúságú fejlesztői videó jelent meg az
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1293  
12 3 4 > >>

ninest123

2018-10-25 09:30:46 [1293]

chenlina20181025
ralph lauren outlet
miu miu shoes
nike air force 1
tag heuer watches
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
russell westbrook shoes
oakley sunglasses outlet
lebron 15
jordan
air max 1
nike flip-flops
bvlgari jewelry
nike air max 2017
adidas nmd
malone souliers
ray ban sunglasses
lululemon
true religion
celine handbags
coach factory outlet
teva sandals
coach outlet
true religion
designer belts
ugg boots
michael kors outlet clearance
flip-flops
ralph lauren outlet
yoga pants
mulberry handbags
snapback hats
nike dunks
nine west shoes
flipflops
oakley sunglasses outlet
canada goose sale
omega watches
ugg outlet
ralph lauren polo
timberland boots
nike vapormax
canada goose jackets
nike lunarglide
north face outlet store
uggs
north face jackets
kyrie 3
longchamp
mont blanc pens
audemars piguet watches
adidas football boots
trikots günstig
canada goose canada
adidas store
jordan pas cher
jordan shoes
prada outlet
timberland outlet
adidas stan smith
moncler jackets
breguet watches
nike air max 270
jordans
ugg outlet
stussy
nike huarache
nike shoes for men
cheap replica watches
coach handbags
jordan xx9
adidas nmd
balenciaga shoes
off-white clothing
moncler outlet
ugg outlet
ugg boots
parajumpers jackets
ferragamo belt
nike air max 2018
polo outlet
michael kors outlet clearance
nike trainers
pelikan pens
nike roshe
pandora jewelry canada
kobe shoes
air jordan 6
hermes bags
air jordan
cheap rolex watches
the north face jackets
nike socks
woolrich jackets
adidas yeezy 350 boost
coach outlet sale
air max 97
mont blanc
tiffany jewelry
canada goose outlet
manolo blahnik
cheap mlb jerseys
ugg shoes
coach outlet online
puma shoes
hermes birkin bag
canada goose outlet
nike presto
louboutin shoes
oakley sunglasses
puma fenty
kate spade purse
prada handbags
north face outlet
paul george shoes
jimmy choo shoes
ugg slippers
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
tory burch bags
camisetas de fútbol
jordan shoes
air jordan 8
ugg outlet
converse shoes
prada sunglasses
nike mercurial
jordan shoes
bottega veneta handbags
timberland boots
fitflops
victoria's secret outlet
birkenstock sandals
ralph lauren
mizuno running shoes
valentino shoes
canada goose outlet
arcteryx sale
oakley sunglasses
red bottom shoes
nike store
jordan 11
true religion
tory burch shoes
lebron 13
michael kors outlet
huarache
mk purse
fjallraven kanken
michael kors handbags
ugg sale
nike free run
belstaff jackets
air jordan 5
uggs outlet online
pandora charms
new balance shoes
harden vol 2
ferragamo
true religion outlet
nike shoes
ugg for men
nike outlet store
ugg canada
michael kors bags
moncler jackets
nike outlet store
polo shirts
ugg outlet
ray ban sunglasses
vendita maglie calcio
linda farrow sunglasses
ralph lauren
cheap michael kors bags
mcm handbags
coach factory outlet
fitflops
ralph lauren polo
police sunglasses
russell wilson jersey
saint laurent sunglasses
ray ban sunglasses
adidas outlet store
ugg boots sale
adidas flip flops
coach factory outlet
nike epic react
longchamp handbags
mikimoto jewelry
jordan 14
jordans
canada goose down jackets
mac cosmetics
michael kors handbags
supreme clothing
sac longchamp
spalding basketball
coach handbags
adidas outlet store
ugg boots
lebron 15
givenchy handbags
baseball bats
moose knuckles jackets
jimmy choo shoes
converse shoes
oakley sunglasses
ralph lauren polo
longchamp handbags
salvatore ferragamo
nike shox
pandora charms
coach outlet
asics running shoes
chaussures christian louboutin
light up shoes
nhl jerseys
christian louboutin
canada goose outlet store
air jordan 12
nike sb
nike air max
ナイキ スニーカー
reebok shoes
tommy hilfiger shirts
cartier bracelet
jordan shoes
ray ban sunglasses outlet
ugg for kids
tiffany jewelry
vetements clothing
pasotti ombrelli
hermes
hermes bags
nike blazer
air jordan 4
nobis jackets
curry shoes
omega watches
coach outlet online
ray ban sunglasses
ysl handbags
canada goose sale
saucony running shoes
nike shoes
kd 10
kate spade handbags
camisetas de fútbol
nike air max
oakley sunglasses
stan smith
balenciaga shoes
barcelona jersey
adidas slides
persol sunglasses
nike factory store
ralph lauren
coach outlet
nike tn
nfl jerseys
levi's jeans
monster headphones
michael kors outlet clearance
lee jeans
mac cosmetics
nike basketball shoes
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses
vans store
pandora jewelry
versace sunglasses
supreme pas cher
coach handbags
lebron james jersey
nike sb
coach outlet
tory burch
vans shoes
coach outlet
michael kors purse
michael kors outlet clearance
pandora jewelry
cheap nfl jerseys
philipp plein
hermes kelly bag
cristiano ronaldo jersey
y-3 shoes
nike running shoes
maui jim sunglasses
ugg outlet
tods shoes
ray ban sunglasses cheap
ralph lauren
jordan pas cher
converse shoes
ugg sale
dansko shoes
uggs outlet
coach outlet store online clearance
converse shoes
fitflops
canada goose canada
philipp plein outlet
ugg for women
nike cortez
mont blanc
ugg boots outlet
jordan shoes
tory burch handbags
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
superdry clothing
nike blazer
adidas outlet store
pandora charms
christian louboutin shoes
north face backpacks
russell westbrook jersey
prada bags
fitflops
coach outlet online
nike air max
dolce and gabbana
ray ban sunglasses
canada goose jackets
coach outlet
sophia webster
vans old skool
timberland boots
coach handbags
coach outlet
north face jackets
nike outlet store
maglia calcio
puma slides
kd 8
yeezy shoes
air max 90
ray ban sunglasses outlet
air jordan
ugg outlet
nike free run
lululemon sale
harden vol 1
soldier 10
ugg outlet
ray bans
true religion
nicholas kirkwood
ugg outlet
adidas ultra boost
burberry sale
under armour shoes
supreme clothing
kate spade
visconti pens
adidas jeremy scott
christian louboutin outlet
miu miu sunglasses
hogan outlet
rolex watches
baby uggs
michael kors outlet
the north face outlet
marc jacobs bags
north face outlet
juicy couture handbags
red bottom shoes
football shirts
adidas superstar
soccer jerseys
cheap michael kors bags
ysl makeup
adidas outlet store
uggs
kd shoes
oakley sunglasses
michael kors handbags
nike air max plus
supreme hoodie
nfl jersey
birkenstock sandals
under armour shoes
new balance
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
coach factory outlet
onitsuka tiger
longchamp outlet
ugg australia
air jordan
fitflops
ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
nike tennis
x-large clothing
wedding shoes
birkenstock outlet
ambassador 10
ugg australia
nike free run
christian dior handbags
lebron soldier 11
columbia sportswear
north face outlet online
cheap jerseys
tiffany bracelet
links of london jewellery
tiffany jewelry
giuseppe zanotti
tory burch shoes
michael kors handbags
swarovski crystal
canada goose jackets
longchamp handbags
manchester united jersey
pandora charms
michael kors taschen
red bottom shoes
air jordan 3
pandora charms
kyrie 2
nike flight bonafide
burberry canada
kate spade
timberland outlet online
pandora charms
mbt shoes
cheap nfl jerseys
jordan shoes
coach outlet online
bcbg dresses
tom brady jersey
burberry outlet
ralph lauren
ugg sale
breitling watches
mac makeup
scarpe mbt
ugg boots
birkenstock sale
new balance shoes
vans shoes
michael kors outlet
stephen curry jersey
beats headphones
supreme clothing
adidas wings
cheap mlb jerseys
soccer jerseys
versace clothing
marcelo burlon
nfl jerseys
nike roshe
tom ford sunglasses
ugg sale
columbia outlet
air jordan 1
true religion
ugg sale
nike air max
kate spade outlet
coach outlet
jordan shoes
basketball shoes
nhl jerseys
moncler jackets
pandora jewelry
van cleef & arpels
nfl jerseys wholesale
nike factory store
michael kors handbags
polo outlet
christian louboutin shoes
north face jackets
suicoke sandals
moncler outlet online
coach outlet
coach outlet online
maillot de foot pas cher
ralph lauren outlet
nike air max
mishka clothing
kate spade handbags
ugg boots
prada
skechers shoes
nike air force 1
ray ban sunglasses
nike factory store
herve leger
swarovski jewelry
ralph lauren outlet
kate spade outlet
coach outlet
hundreds clothing
balenciaga triple s
ugg boots
ray ban sunglasses
marc jacobs handbags
ugg boots for men
ralph lauren jeans
ugg outlet
ray ban sunglasses for women
maillot de foot
burberry outlet
nba jerseys
ronaldo jersey
fitflop sandals
kate spade outlet
alexander mcqueen
versace handbags
vibram shoes
shoe carnival
cheap nfl jerseys
canada goose outlet
ugg store
michael kors handbags sale
nfl jerseys
canada goose coats
nike shoes for women
nike outlet
moncler outlet online
nike hyperdunk
mlb jerseys
fila shoes
hollister clothing
fussball trikots
uggs outlet
ray ban
soccer jerseys
nike outlet store
ray ban sunglasses
coach outlet online
womens ugg boots
fingerlings monkey
soccer jersey
ugg clearance
snapback hats
nike air max
christian louboutin shoes
uggs outlet
stuart weitzman shoes
adidas outlet
nike air max
off-white clothing
ugg boots clearance
mlb jerseys
michael kors bags
undefeated clothing
ralph lauren polo
cheap supra shoes
ugg boots
manolo blahnik
nike revolution
swarovski crystal
michael kors outlet clearance
mcm bagsk
lebron 14
moncler outlet
adidas yeezy boost 350
oakley sunglasses
oakley sunglasses cheap
ugg outlet store
oakley sunglasses
yeezy 500
supra shoes
hermes belt
air max 95
coach outlet
ugg outlet
nfl jerseys
kobe 11
longchamp handbags
ugg outlet
pandora outlet
soldier 9
valentino shoes
nfl jerseys
moncler jackets
michael kors handbags
chenlina20181025

chenlina

2018-06-15 09:49:54 [1292]

2018.6.15xukaimin
jordans
nike air max
mulberry handbags
hogan
chaussure nike
nike kyrie 2
nike air max
lululemon outlet
asics running
nike roshe
tods shoes
bottega
air max 95
valentinos
supra shoes
air max
bcbg
nike roshe
kevin durant shoes
polo ralph lauren
adidas flip-flops
marc jacobs
mont blanc pens
links of london uk
adidas outlet store
balance shoes
jordan
kobe bryant shoes
michael kors outlet online
prada
nike air max
converse chuck taylor
ralph lauren
adidas trainers uk
sac longchamp
ray ban sunglasses
mizuno
ray ban pas cher
longchamp pas cher
pandora bijoux
bcbg max azria
kate spade uk
dansko outlet
toms shoes
michael jordan
air max 2018
jordan pas cher
yeezy shoe
ferragamo
tommy hilfiger pas cher
vans outlet
coach factory outlet
wedding dress
jordan 11
lebron james shoes
cheap jordans
thomas sabo uk
cheap basketball shoes
polo ralph lauren
burberry outlet
weitzman shoes
pandora bracciali
nike air max 90
nike uk
hilfiger outlet
michael kors outlet
guess canada
chloe handbags
michael kors
adidas clothing
balance shoes
nike air
puma shoes
reebok shoes
abercrombie
michael kors
nike huarache
insanity workout
hermes birkin
free running
occhiali oakley
air force
fitflops outlet
new balance femme
salvatore ferragamo
swarovski
air max
nike free
air jordan
guess factory
adidas soccer cleats
nike shoes
france world cup jersey
spain world cup jersey
nike mercurial
air max
ray ban sunglasses
longchamp
ray ban
prada handbags
montre homme
portugal world cup jersey
adidas outlet
nike clothing
converse
ralph lauren outlet
marc by marc jacobs
kates pade outlet online
hermes
lunette oakley
nike air max
nike roshe run
pandora uk
converse uk
nike pas cher
lebron 11
soccer jerseys
versace handbags
michael jordan
prada outlet
nike air max
reebok shoes
mercurial superfly
michael kors outlet
ray ban occhiali
coach outlet
roshe run
jordan 3
nike blazer
longchamp handbags
timberland
pandora jewelry
dolce and gabbana
longchamp outlet
adidas outlet store
nike roshe run
vans pas cher
cheap wedding dresses
jordan 4
converse all stars
burberry
nike outlet store
michael kors handbags
adidas superstar
nike free run
cheap jordan shoes
jordan 6
yves saint laurent
christian louboutin
jordan 5
dansko shoes
bijoux swarovski
true religion
christian louboutin
nike free
roshe run
michael kors outlet clearance
softball bats
true religion outlet
kenzo clothing
asics gel
true religion jeans
germany world cup jersey
replica watches
jordan xx9
air max 90
flip flops
ralph lauren outlet
goyard handbags
pandora jewelry
hilfiger uk
five finger shoes
nike air max 2017
michael kors uk
england world cup jersey
burberry outlet
fendi
hollister outlet
air max 90
cheap oakley sunglasses
bottega veneta
mont blanc pens
louboutin
lunette ray ban
adidas outlet store
cheap wedding dresses
michael jordan
longchamp outlet
blazer nike
burberry handbags
kate spade
nike outlet
mac cosmetics outlet
ghd hair straighteners
swarovski gioielli
rolex watches
tory burch
converse
karen millen
dolce and gabbana
oakley sunglasses
barbour jackets
nike free run
michael kors uk
montres
omega watches
jordan 12
adidas slides
jordan
longchamp handbags
tory burch
softball bats
oakley sunglasses
hogan shoes
nike outlet
nike roshe run
polo ralph lauren
true religion outlet
celine handbags
coach outlet
iphone cases
christian louboutin
iphone x case
nike air max
prom dresses
converse shoes
scarpe hogan
mizuno
cheap jerseys
adidas shoes
true religion
para jumpers
polo ralph lauren
polo lacoste pas cher
christian louboutin
air force
adidas originals
new balance
herve leger dresses
kobe 9 elite
nike air force 1
ray ban sunglasses
ray ban
orologi rolex
sac vanessa bruno
beats by dre
nike free
supra shoes
vans scarpe
jordan 1
adidas running shoes
ray ban sunglasses
fendi handbags
oakley uk
nike vapor max
belgium world cup jerseys
fitflop
nfl jerseys
pandora charms
true religion jeans
lululemon outlet
salomon shoes
montre pas cher
nike air max
ray ban sunglasses
beats headphones
manolo blahnik shoes
nike air max
instyler
replica watches
ai max
mac makeup
nike store
guess pas cher
marc jacobs handbags
salvatore ferragamo
louboutin
nike shoes
mulberry
michael kors
jordans
rolex watches
ralph lauren
boy london clothing
reebok outlet
sac michael kors
balenciaga sneakers
furla handbags
new balance
nike blazer
coach outlet online
swarovski jewelry
nike air max
timberland boots
timberland pas cher
cheap oakley sunglasses
adidas zx flux
fitflops
gucci outlet
nike soccer shoes
ed hardy
clarks shoes
mac cosmetics
cheap jerseys
sac michael kors
michael kors canada
nike air max 97
tiffany jewelry
air max
oakley vault
gucci outlet
mizuno running shoes
stuart weitzman
new balance soldes
nike factory outlet
jordan
argentina world cup jersey
asics trainers
tn pas cher
nike air max
adidas superstar
air jordan
asics gel
timberland boots
air max plus
louboutin outlet
lacoste shoes
timberland shoes
hermes birkin bag
oakley sunglasses
jordan
burberry
ai max
replica watches
michael kors factory outlet
louboutin
abercrombie
brazil world cup jersey
roty burch outlet
vans outlet
giuseppe zanotti outlet
miu miu shoes
michael kors
beats headphones
skechers sneakers
nike free
chrome hearts jewelry
jimmy choo shoes
louboutin pas cher
air max
cartier bracelet
oakley sunglasses
mac makeup
michael kors outlet
oakley pas cher
adidas outlet store
michael kors outlet
lebron shoes
burberry sale
polo ralph lauren
2018.6.15xukaimin

chenjianwei

2018-01-11 09:09:20 [1291]

yeezy
longchamp
longchamps
balenciaga sneakers
adidas yeezy boost
curry 4
adidas yeezy boost
kobe 9
foamposites
converse outlet store
longchamp handbags
nike lebron 15
falcons jersey
yeezy shoes
ferragamo belt
nike roshe run
tory burch shoes
lebron 15 shoes
converse shoes
longchamp
supreme clothing
links of london sale
golden goose sneakers
nike air zoom pegasus 32
hermes birkin
gucci belts for men
yeezy shoes
atlanta falcons jersey
retro jordans
jordan shoes
true religion jeans
cheap jordans
nike air max 90
cheap mlb jerseys
nike zoom
michael kors outlet
supreme hoodie
retro jordans
pandora bracelet
longchamp handbags
lebron 15
vibram fivefingers
nike polo
hermes handbags
yeezys
huarache shoes
cheap jordan shoes
christian louboutin shoes
jordan shoes
hogan outlet
jordan 12
adidas yeezy
jordan 4
yeezy boost
moncler sale
mlb jerseys
hermes belts
ultra boost 3.0
michael kors outlet
hyperdunks
supreme clothing
nike lebron 11
air jordan
yeezy boost
true religion outlet
adidas superstar UK
adidas tubular x
air jordan shoes
nike air max
cartier love bracelet
hogan outlet online
lebron soldier 11
nike zoom
curry 2
michael kors factory outlet
james harden shoes
michael kors outlet
nike mercurial vapor
yeezy boost
off white hoodie
michael kors
tom ford sunglasses
yeezy boost 350 v2
air max 90
nba jerseys
kobe 9
air max 95
birkin bag
kobe shoes
links of london
golden goose
kyrie 4
true religion jeans
nike dunks
kate spade outlet
adidas superstar
prada sunglasses
adidas neo online shop
converse outlet
adidas gazelle
adidas stan smith women
lebron 15
huaraches
yeezy boost 350
nike huarache
adidas tubular UK
yeezy
bape hoodie
100% real jordans for cheap
paul george shoes
nike roshe run
jordan 11
ysl handbags
nike air zoom
air jordans
goyard handbags
cheap jordans
nike huarache
michael kors outlet online
michael kors outlet
fitflops sale
air force ones
kobe 11
michael kors handbags
lebron shoes
kobe sneakers
adidas nmd
converse shoes
bape hoodie
michael kors outlet
kyrie 4
longchamp bags
louboutin shoes
nike air zoom structure 19
air jordan 12
pandora charms
jordan shoes
christian louboutin
nike mercurial
nike air force 1 high
balenciaga shoes
nike air force 1 low
air max 2018
pg 1
pandora charms
under armour curry 3
christian louboutin shoes
goyard handbags
nike air force
adidas eqt
tom ford glasses
nike air force
basketball shoes
patriots jersey
nike roshe run one
nike lebron 14
cartier bracelet
nike air max 90
yeezy boost 350
nike air force 1
dior sunglasses
adidas nmd
adidas ultra boost 3.0
hermes belt
kobe basketball shoes
yeezy
jordan 6
vans store
nike huarache sale
chrome hearts online
hermes birkin
adidas gazelle sale
adidas nmd
nike hyperdunk
cheap nfl jerseys china
vans outlet
adidas shoes
gucci belt
nike air max95
light up shoes
adidas ultra boost 3.0
harden shoes
adidas tubular
adidas ultra boost
basketball shoes
air jordan 6
hermes belt
yeezy
tory burch shoes
jordan shoes
adidas outlet
bape clothing
adidas ultra boost
curry shoes
yeezy shoes
kobe shoes
lacoste polo
air max
asics sneakers
patriots jerseys
nike air max 2016
kate spade handbags
air jordan
chrome hearts
lebron 14
longchamp outlet
hermes bag
adidas online shop
moncler
nfl jerseys
longchamp longchamps
hermes belt
nike huarache
adidas ultra boost
nike hyperdunk
nike air force 1
nike hyperdunk 2017
yeezy boost 350 v2
birkin bag
nmd
nmd
nike dunk low
nike huarache
golden goose outlet
true religion outlet
kd shoes
lacoste online shop
jordan retro
ferragamo sale
pandora jewelry
moncler jackets
kate spade outlet online
cheap nba jerseys
jordan 13
adidas tubular
calvin klein underwear
adidas outlet
yeezy sneakers
lacoste outlet
asics running shoes
air max 90
nike roshe one
cheap nfl jerseys
lebron 13
lebron soldier 10
curry 4
van cleef arpels
yeezy boost 350 v2
adidas outlet online
adidas tubular
nike air max 90
chrome hearts
adidas nmd
longchamp bags
nhl jerseys
adidas yeezy
adidas nmd r1
nike kyrie 3
timberland shoes
jordan retro 13
vans shoes
timberland outlet
adidas store
yeezy boost 350
new england patriots jerseys
michael kors handbags
kyrie irving shoes
kobe basketball shoes
off white clothing
jordan retro
adidas stan smith uk
adidas stan smith
air max 90
led light up shoes
michael kors handbags
yeezy boost
adidas yeezy
reebok outlet
irving shoes
curry 3
jordan shoes
cheap jordans
light up shoes
nike air max 2017
fitflops sale clearance
nike basketball shoes
adidas nmd
lebron james shoes
jordan retro
kobe 11
fitflops
yeezy boost 350
adidas stan smith men
roshe run
yeezy shoes
balenciaga sneakers
cheap jordans
longchamp bags
kevin durant shoes
kobe byrant shoes
chrome hearts outlet
goyard tote
adidas eqt support adv
prada eyeglasses
gucci belts
off white hoodie
yeezy
yeezy boost 350 v2
yeezy shoes
stephen curry shoes
cheap nhl jerseys
lebron 13 low
golden goose
vanvan cleef and arpels
nike free run
longchamp handbags
yeezys
moncler outlet
michael kors outlet handbags
nmd r1
kobe byrant shoes
hermes belts
adidas neo
real jordans for sale cheap
air jordan 11
nike air max
links of london
golden goose sneakers
led shoes
pandora jewelry
adidas yeezy boost
balenciaga shoes
adidas stan smith
adidas yeezy
vans shoes
nike air max 2018
pandora bracelet
true religion
ultra boost
lebron 13 shoes
longchamp
calvin klein outlet
michael kors purses
kate spade outlet
nike roshe run
michael kors outlet online
paul george shoes
kyrie 3
curry 3
huarache shoes
adidas superstarkitzk

2012-03-20 16:47:49 [1290]

Hello én azt szeretném kérdezni hogy a codemasters f1 2010 elindul e ezen a gépen?

http://laptopok.net/fujitsu-siemens/fujitsu-siemens-esprimo-mobile-v5535

kérem vki help előre is köszönöm

RayKrieger

2011-04-29 10:30:55 [1289]

HUNMolni
Arra nem gondoltál,hogy a Codemasters-es "koponyák" ezt úgy gondolták, hogy a játékban kell majd fizetni az autókért, és különböző elemeikért? Ebben én sem vagyok biztos, amit mondtam, de elképzelhető, mert így sokkal élethűbb játékot kapnánk...
Amúgy meg egy szóval sem említette az a "valaki" aki nyilatkozta ezt, hogy ennek a folyamatnak a beindulása a 2011-es év...

HUNMolni

2011-01-07 21:13:58 [1288]

Halljátok, nem tudom, hogy igaz-e, de 2011-ben a codemasters egy félig kész modot akar kiadni a kezük a közül. Ezt értsétek úgy, hogy kb. 6 pálya lesz csak benne. Nos és ezt úgy gondolják a codemasters hatalmas koponyái, hogy ha a vásárló több pályán akar szórakozni, akkor fizessen érte, és csak akkor játszhat ugyebár. Szerintem így töltött verzión nem is lehet jáccani. na és így lenne a kocsikkal is. ha akarsz vettellel lenni, vedd meg! Ez szerintem tahóság. Valami gyógyszer elgurult a codemastersnél. De ha valaki beéri a hat pályával és gyengébb kocsikkal akk hajrá! Én már lexarom a Codemasterset, így már még jobban kersztbe tettek az egész autószimulátornak. Forza RFactor! Na és lehet lenne valami böngészős játék is, de ha akartok nézzetek utána mert én csak egy kis szösszenetet hallottam az egészből.
De pontosan ezt mondta a Codemasters: „Nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben kiadunk majd egy olyan Formula One játékot, ami nem lesz teljes, mondjuk lesz benne hat pálya. Ezen felül minden egyes újabb pályáért külön kellene fizetni. Ugyanígy fizetőssé lehet tenni az autókat, illetve a különböző elemeket.”

Úgyhogy KÖSZIKEEE: HUNMolni

eric1996

2010-12-15 13:09:39 [1287]

Jónak jó de jóbban javítsák ki az lenne hogy ugy tőrjőn a kocsik mindt a filmben
Meg azt kéne amikor a pezsgőt is szórják.A sisak fényt is le kell vinni. De CSAK SZOLOK HOGY A F1 CODEMASTERS 2011-Be csínálják.

Birkuc

2010-11-05 09:51:28 [1286]

a fő probléma az hogy a készítők szerint überkirály, szal fingjuk nincs milyenre kéne csinálni, így a következő részekben se lehet sokkal jobbra számítani

30623

2010-11-04 22:00:55 [1285]

Nem tom lehet hogy nagyon kritikus vok de nagyon az elvárások alatt teljesített szerintem.

Lewis0214

2010-11-04 19:07:36 [1284]

Azért a keréktartú rudak letörését igazán megoldhatták volna!!!

DJ_MatHY

2010-11-03 18:14:58 [1283]

szemy94:
nekem nincs semmi bajom a dualcore-al
főleg egy jó videókártyával még a dirt 2 is megy dx 11ben fullon 50+ fps-el
nekem teljesen meg felelő
ja és nem minden a procin múlik

Szemy94

2010-11-03 16:40:29 [1282]

Szasza17: Arra értettem,hoyg aki szereti az F1C-t azt leszokták hurrogni, amin csodálkozok,hogy most elmaradt

DJ_MATHY: DualCore-os processzor 1 mag+1 virtuális mag.Tehát jobb,mint a sima pentium,de rosszabb,mint a Core 2 Duo
Mikor vettem a gépet alap processzor: Dual Core 2,5ghz
vagy +5000FT Core 2 Duo 2,33ghz. Utóbbi van.

DJ_MatHY

2010-11-03 16:14:54 [1281]

http://www.kephost.com/images3/2hju113t9gdiksvsy9n0.jpg
Direct X 11 gecc szép lett
http://www.kephost.com/images3/2hju113t9gdiksvsy9n0.jpg
(konfigom:
intel dualcore E6500 2.93ghz
2gb ram
ati radeon hd 5750)
minden beálítás maxon

Szasza1217

2010-10-20 09:56:20 [1280]

Szemy94 az utolsó mondatom kifejezetten bóknak szántam, és le a kalappal a game előtt. De ha reklámért bannt kapok az oldalon az se izgat mert csak a véleményem miatt regeltem be. Csak azt sajnálom hogy a TBS nem megy Win7-en. Amikkel meg még tolom az mind Win7 es. A TBS-ből lehetne olyan karrier módot csinálni, hogy az csak na :P. Én úgy toltam régen, hogy 78 ferrari és eltoltam 2008 ig XD (nah persze 1-2 évad kimaradt ami hiányzott) Meg szabadon tudtam szerkeszteni. Pl: roncsok ott maradnak a pályán végig. stbstb. Szóval félreértés ne essék, TBS fan vagyok. És sajnos TBS után nekem az F1 2010 maximum grafikában tud mutatni valamit. Ez a szomorú igazság, de szerintem 1-2 év és ott lesz a szeren a Codemasters is.

Szemy94

2010-10-19 18:28:36 [1279]

Szasza1217z utolsó mondat nem kellett volna, és majd rájössz miért.

HUNMolni

2010-10-17 17:53:30 [1278]

Szasza teljesen egyetértek. Van egy új procim de szinte ezzel a játékkal nem is játszok, mert nagyon unom és nem tetszetős. Inkább várom a Dirt 3-at...

Szasza1217

2010-10-14 20:19:56 [1277]

Sziasztok. Azért regisztráltam, hogy hozzászólhassak a témához. Le szeretném írni, hogy az én szemszögömből hogyan látom az F1 2010-et. Ahhoz képest, hogy Codemasters 1. ilyen jellegű játéka, tényleg nem rossz. Csakhogy a szép grafika igencsak porhintés jellegű. A versenyhétvégék remekül meg vannak oldva és feelingesek. A sóder kerékbe ágyazódása szintén nagyon jó lett. Viszont ez a törésmodell egy katyvasz. Ok. Szép meg minden. De lerongyolod az autót és maximum kiesik az első két kereke? És kiírja hogy használj Flashbacket? Ez is akkora lámaság. Ha elszáll az ember akkor azt tudomásul kéne vennie. XD Másrészt. Igazán belelökhettek volna már egy Safety Cart. Lehet van benne de én az első szezon alatt még nem láttam. -.- Volt olyan pályám hogy 3x kaptam egymás után defektet. 1 ok 2 ok de hogy 3? Grafika nálam 10-es, Játékélmény 6-os, Realisztika 5-ös, Hangok 8-as. 10 es skálán. Biztos vagyok benne, hogy van aki vitatkozna velem, de én ezt így látom, és semmi sem tántoríthat el. Kell még 2-3 év a Codemastersnek ehhez a projethez. Üdv egy F1 gamer. utóirat: TBS Forever!!!

kima

2010-10-05 17:29:38 [1276]

olcsobb gamepadal nem is müködik?van itthon egy nem nagyon akar indulni vele....

HUNMolni

2010-09-29 20:53:07 [1275]

Igazából most egy új procit kell beszereznem, mert low meg ultralow graffon, kiveszi az embert a kocsiból. Szóval nagyon happy vagyok hidjétek el :s Na mind 1 amugy jó game bár leírtam a hibáit. Na drukkoljatok a procihoz

agoston95

2010-09-29 16:34:23 [1274]

mod.: nincs mit

magyar4

2010-09-29 06:20:34 [1273]

Azért itt van pár javítás amit érdemes megnézni.

http://www.f1game.hu/letoeltesek

f1ferrari

2010-09-28 19:46:48 [1272]

Szintén

30623

2010-09-28 13:48:49 [1271]

Ez sajnos nekem nagy csalódás

HUNMolni

2010-09-28 13:14:41 [1270]

Hello! Tudom, hogy nem ide tartozik, de akit érdekel egy 2010-es f1 challenge liga, ahol én is játszom, akkor jelentkezzetek itt:
http://www.vegyesliga.eoldal.hu/

Birkuc

2010-09-28 13:13:54 [1269]

teljes képernyős mód: ALT+ENTER

Lewis0214

2010-09-28 09:19:53 [1268]

Abu Dhabiba van esti futam, csak a teljes verseny 100%-ra van csinálva. Ha a 2. szektor után hívod a boxot, akkor valóban 12 mp. Ha a valóságban 2 kocsi összeér, akkor minimum, hogy valamelyik megsérül. Ha már kaptál 1 figyelmeztetést, akkor a következőnél áthalytás. Stop/go büntetést, pályaátvágásnál van. Ha profi szinten versenyzel, a pilóták már jobban mozognak. Defekt nekem még nem nagyon volt.
Autosave van, ha:
Mikor integet a csávó, megnyomod a home gombot -> create new -> legörgetsz a szöveg aljára -> local profil -> beírsz bármilyen nevet -> ok -> van autosave

Szemy94

2010-09-28 06:24:07 [1267]

Egyébként F1C-ben is van defekt Mania 2010-ben unoatesómmal 10körönként mentünk a boxba Mert lassabb az autó.Miért?Defekt.(LCD-n is látni a vékony csík a gumi hőmérsékletét mutató felett.)

Jozsiika

2010-09-28 06:17:17 [1266]

Nekem Háhálistennek nincs ilyen defektes problémám.

Nekem az hogy hogyan nagyicsam ki a képernyöt ugy hogy yse a tálca semmi ne látszódjon?? Segitenétek?

Birkuc

2010-09-27 21:31:33 [1265]

azért van neki előnye is, megtanít a fegyelmezett és profi versenyzésre, amely során ugye nem szokásuk összeérni az autóknak

jegember95

2010-09-27 20:57:58 [1264]

ez a defekt dolog tényleg érdekes
én a rajt után 2-3! méterrel kaptam defektet csak úgy

am nekem bejön a game csak az a hülye büntetési rendszer idegesít, mert épphogy megkoccolom, nem is az én hibámból és már rögtön adja a drive throught penalty-t

magyar4

2010-09-27 20:26:21 [1263]

Ahogy látom nem csak nekem van a boxkiállással gond. De nem értem miért tart bent 12 mp-ig.

HUNMolni : Amúgy autosave az van rajta.akos02

2010-09-27 20:03:09 [1262]

Nagyon idegesítő a boxkiálláshiba, hogy megkell várni mindenkit... Experten játszok, a célom a versenyeken a kitűzött cél megcsinálása, és ez vagy azért nem sikerül mert 12 mp-ig kinnt tart, vagy azért, mert minden figyelmeztetés/jelzés nélkül defekt. Harmadjára mentem már a boxhiba miatt ugyanazon a versenyen, elhatároztam h 2. körben megyek boxba (10 körös verseny), felteszik a keményet és végig tolom, de a 7. körben defekt, és nem jelzett előtte jobboldalt h sárga a gumi meg semmi:@ . Felszívtam magam, mondom megcsinálom mégegyszer, de ugyanúgy jelzés nélkül durr. Nah mind1, majd holnap nyugodt aggyal megoldom...

HUNMolni

2010-09-27 19:22:49 [1261]

Nekem se tetszett nagyon a codemasters legújabb csúcsszuper egetrengető game-je. Volt néhány észrevételem:
1. Nincs Safety Car, ami azért elég nagy hiba, főleg egy ekkora kaliberű játéknal.
2. Az Al pilóta nem hiszem el, hogy ennyire béna...úgy mozog, mint valami bakkecske.
3. Ha lejjebb veszed a gépigényt, hogy spaban ne szaggasson be minden egyes körben, akkor kiveszi az embert az autóból, és nicsak, nincs embered a kocsiba és élvezd a játékot...
4. Nincs autosave. Ami már abból is rossz, hogy mindig be kell állítanom mindent újra, és újra, ja és még regisztráltam a livera, de belépni nem enged...
5. Abu Dhabi probléma...Miért is van egész versenyes naplemente?
Mondhatjátok azt, hogy hülyeségeket beszélek, de nekem ez a játék csak grafikailag jön be. A játékélmény már 5 ponttal kevesebb. De grat a Codemastersnek, hogy kiadott egy cool grafikájú játékot. Ja és még egy kérdés:
Titeket nem zavarnak ezek a hibák azok után, hogy mekkora izgalommal vártam/vártuk 2009 óta ezt a játékot? Mert őszintén a codemasters többet tudott volna kihozni a grid motorjából...
Nekem egy 10/7-es ez a játék. Boccs

Birkuc

2010-09-27 18:10:27 [1260]

F1C -ben is úgy van hogyha nem hívod a személyzetet akkor pár mpvel tovább tart

magyar4

2010-09-27 17:48:35 [1259]

balage06

2010-09-27 17:37:14Az utolsó kettő kizárva le is írom miért. Amikor egyedül állok ki a boxba akkor mindig gyorsan ki tud engedni ,de amikor egyszerre sokan megyünk ki a boxba szinte majdnem megvárja az összes autót míg be nem jönnek elém. Ezért is hülyeség szerintem hogy a gép irányítja a boxot. Így ne lehet normálisan játszani vele mert vagy mindig hamarabb kell jönnöm vagy később hogy ne legyen forgalom.
Nem tudom van másnál is ilyen probléma?

balage06

2010-09-27 17:37:14 [1258]

Most pontosan nem tudom melyik a ti gondotok, de több oka is lehet a hosszú kiállásnak:
1. Sajnos egy elég zavaró bug, hogyha mozgó autó van a boxban a közeledben akkor addig nem enged ki a nyalókás ember, remélhetőleg ezt majd javítják a készítők.
2. Ha nem fékezel időben akkor "elgázolod" az emelőt kezelő embert aki ezért csak feltápászkodás után emeli fel az autót.
3. Velem még nem fordult elő, csak feltételezem: ha a mérnök még nem hív ki a boxba és te jelzés nélkül állsz ki, valószínűleg akkor is megbüntet azzal, hogy lassabban dolgoznak a szerelők.

magyar4

2010-09-27 17:23:46 [1257]

akos02

2010-09-26 22:40:58Igen ezt a boxkiállás témát én sem értem.Nekem is van hogy bent tart 12 mp-t és addig szépen mindenki kigurul előttem. Ezt nem értem.....

webergabor88

2010-09-27 13:21:54 [1256]

de ott hol? audioban van egy olyan ppont h nem tudom és nekem ott sotfware van és nem is tudom rajta álítani

Birkuc

2010-09-27 13:20:56 [1255]

a játékban a beállításoknál lődd ki

webergabor88

2010-09-27 13:00:37 [1254]

mit kell a rapture 3d sorrundba álítani? mert nem jók a hangok. egyáltalán kell az?ha letörlöm akkor mi lesz?le lehet törölni? válaszaljatok légyszi

Birkuc

2010-09-27 10:38:18 [1253]

ezek szerint a daru nem mérvadó a többségnél

Lewis0214

2010-09-27 09:10:26 [1252]

Iceman7234
Bocsánat, csak azért kaptam fel a vizet, mert látom, hogy az F1C sokkal előrébb van, mint az F1 2010. Pedig ha már az 1992-es GP-ben is kiemelt a daru, akkor az F1C miért nem tudta megoldani? Szóval ezért nem értem, miért van előrébb.
Bocsánat még1x

akos02

2010-09-26 22:40:58 [1251]

Megoldódott a problémám! Tehát ha valaki olyan gonddal küzd mint én küzdöttem, annak windows újratelepítést javaslok.

A játékról: Nagyon szép graf, igaz, már kicsit változtathatnának, mert aki játszott dirt 2vel (de még a gridet is ide vehetem), annak nem teljesen új a látvány.

Elkezdtem a karriert, még én sem jöttem rá hogy miért kapok olyan könnyen defektet.
A boxkiállást elmondhatná nekem valaki, hogy mitől függ a benntartott idő hossza! Mert azon bukok sokat, h 12 mp-eket kell kinnt lennem, holott csak kereket cserélnek.

Egyébként sokat nem játszottam még vele, de eddig jó a játékélmény (bár szimulátort szerettem volna, de ez van)

Iceman7234

2010-09-26 16:33:56 [1250]

http://f1game.hu/letoeltesek

Tudom ajánlani! Valósághűbb cockipt nézetek.

Legend

2010-09-26 13:45:12 [1249]

mod.: látom még a cikket sem sikerült elolvasni

varesz1980

2010-09-26 13:29:44 [1248]

Sziasztok!!Nekem nagyon bejön az új F1 2010!Magyarítás mikor várható hozzá?
Mit kel még tudni a beállitási lehetösegről?

Birkuc

2010-09-26 13:19:26 [1247]

mivel nem F1 játék, de már 2x írtam hogy 8.5

Dodess

2010-09-26 13:15:06 [1246]

hát én az rFactor továbbra sem látom a felsorolásban...

Birkuc

2010-09-26 13:07:28 [1245]

méghogy az új Predator jobb...az meg már régen rossz ha valaki egy friss játékot egy már 7 évessel összehasonlítva próbál megvédeni, akkor ott bizony komoly gondok vannak a friss játékkal, a GS pontokról meg annyit hogy nyilván a GP2 -őt az 1996 -os elvárások, míg ezt a játékot a 2010 -es elvárások alapján lehet és kell is értékelni, ami teljesen jogos, önmagában nehogymár elég legyen a felülmúláshoz hogy jobb a grafika meg a hangok...vicces lenne.

balage06

2010-09-26 09:41:52 [1244]

Néhány játékóra után én úgy vagyok vele, hogy összességében tetszik a játék, de már csak egy kiadósabb patch után is sokkal jobb játék lehetne. Főleg az AI-t és a boxutcát illetően kéne változtatásokat eszközölni, mert rengeteg bugot lehet tapasztalni ezekkel kapcsolatban.

Ha minden idők legjobb szimulátorát várja az ember, akkor csalódni fog, viszont van egy jól kidolgozott karrier mód, ami - egy fél szezon lejátszása után - szerintem jól sikerült.

A GameSpot értékeléseket meg azért vicces dolog száraz tényként beállítani, ez olyan mint az imdb-n az eredeti Predator és az idén kiadott Predators című film, az új semmivel sem rosszabb, mint az eredeti (,sőt...), csak éppen annak volt elég ideje kultfilmmé válni. A GPL-nek pedig a mai napig nincs konkurenciája, éppen ezért tudta megőrizni az első helyét. És azért azt se felejtsük el, hogy tíz év alatt a játékosok összetétele is jelentősen változik, mások az igények és elvárások, stb. Nem védeni akarom az F1 2010-et, csak megcáfolni azt, hogy ezek az értékelések megcáfolhatatlanok.

12 3 4 > >>

Adatlap

Codemasters F1 2010

Szimulátorok >>

megjelenés:

2010. szeptember 24.

fejlesztő:

Codemasters

kiadó:

Codemasters

Web
Magyarítás Patch
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei