Egy kis betekintő videó

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Készül a 2009-es Cadwell Park pálya! Ha többet szeretnél megtudni róla, olvass tovább!
Az év folyamán az utolsó videó jelent meg a pályáról, Chris Sugg Cadwell Park - járól.  Az új 2009 - es pálya lenyűgözően halad. A videó a pálya szépségét is kiemeli, továbbá a részletességet is. Nézzük meg egész pontosan, hogy miről is van szó:



A Videó betekintést mutat a készülő pályába, azonban látni, hogy sok minden még nincs kész, mivel ez egy  úgynevezett W.I.P. (Work in Progress) videó.

Cadwell Park egy 3,477 kilométer hosszú versenypálya, ami a közeli Loutht Lincolnshire - nél található meg.  Az 1934-ben épült aszfaltcsik fő alaprajza, egy tizenegy kanyarból álló helyszín, amely egy meredek oldalú völgyön keresztül adja a pálya vonalát, egy meglehetősen kihívó alaprajz ötletekkel.

Ezek alapján a pálya kapott egy igen érdekes becenevet. A mini-Nürburgring nevet kapta, melyen manapság már csak kisebb szériák versenyhelyszínéül szolgál.
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó hírek    
  Kapcsolódó leírások    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei